Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Lecoq

Graven 16, 8000 Århus C
44anmeldelser

Lecoq opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 44Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

24 januar 2012 16:22

1 1 5
Havde bestilt bord for at min kæreste og jeg kunne få en hyggelig aften. Da vi kom skulle man gennem den tilhørende café. Det må være en ryg-indenfor-café, der lugtede i hvert fald ikke godt. Efter vi kom ind i selve restaurenten blev denne røglugt overdøvet af en ubehagelig brændt lugt fra køkkenet. Vi blev placeret ved siden i forlængelse af et andet bord - lidt for tæt til mig. Selvfølgelig sidder man tæt når man er ude at spise, men 15 cm mellem bordene og jeg havde været tilfreds. Her var 1 cm. Fra det tilstødende cafe-lokale kunne man høre de meget højtrøstede gæster fejre, at det var lørdag. Ærligt talt ikke date-stemning...

Vi valgte derfor at gå igen før vi havde bestilt. Jeg er sikker på at Lecoq kan servere et godt måltid mad. Men når omgivelserne er så dårlige er det simpelthen ikke værd at vente på.

07 august 2011 14:00

1 4 5
Fedt sted at hygge og dejlig mad.

05 august 2011 12:14

1 5 5
Jeg var i fredags ude få at få noget mad med min veninde, valget faldt på lecoq, som heldigvis havde plads, selvom vi ikke havde bestilt bord. Vi kom lidt over otte, den lille hyggelige restaurant var godt fyldt men tjeneren havde alligevel tid til os, selvom vi var lidt besværlige. Vejret var rigtig varmt og de havde fjernet et bord så de kunne have en dør åben få at holde en behagelig temperatur i restauranten. Da vi begge har det med hedeture spurgte vi om han havde mulighed for at dække et bord op i den åbne dør, så vi kunne få noget frisk luft. Dette gjorde han med et smil, trods at han havde travlt.

Tjeneren fortalte at de kørte brasserie her i ferien, men at de snart ville gå tilbage til normal menu og hvis dette er når Lecoq kører på "lavt blus", så skal vi helt sikkert tilbage når de virkelig tænder for gassen.

Vi valgte en begge en 3 rettersmenu, med tilhørende vinmenu til forret og hovedret. Deres vinmenu er ganske snedig, da de som vores tjener forklarede ikke havde en decideret vinmenu, men vinforslag til alle retterne, så man kunne følge de forslag man havde lyst til og ikke var tvunget til at glas vin til alle reterne og det gav gennemsigtighed, så man kunne se hvad man betalte for når man købte vinmenu.

Til forret valgte vi begge en salat med foie gras terrine og røget gåsebryst, smagte lækkert og som ovennævnt fulgte vi restaurantens forslag på vin, med et glas australsk vin som passede perfekt til maden.

Til hovedret havde jeg valgt lammeskank mens min veninde havde valgt dagens fisk, som var skindstegt torsk.
Begge retter smagte fantastisk. Den brasserede lammeskank kunne tygges med tungen og var fyldt med smag. Min venindes fisk var flot anrettet og hun roste den højlydt. Vin valget her var lidt blandet, jeg fik en amerikansk vin som smagte rigtig godt og lige var mig. vin forslaget til fisken var tilgengæld ikke lige min venindes smag, men hedigvis lod tjeneren os smage vinen før han fyldte glasset op og han fandt så en anden hvidvin til min veninde, et glas sancerre som Malene straks faldte for.

Til dessert valgte vi igen det samme, en cremebrulee med friske bær og is. Smagte igen rigtig lækkert og her sprang vi vinen over, men fik en kop kaffe istedet.

Alt alt i fantastisk oplevelse, med rigtig lækker mad god vin, en smilende og service minded tjener med overskud og virkelig hyggelig stemning.
Så vil klart anbefale Lecoq til alle.

03 august 2011 20:02

1 5 5
Var derinde med en ven, fordi vi ville prøve noget nyt. Jeg er imponeret over maden. Alt var veltillavet og smagte virkelig godt. 2 x 3 retters menuer, 4 kopper kaffe og en flaske af husets rødvin, 442 kr. per pers. Bestemt et sted jeg vil komme igen. Meget venlig betjening, som ved hvad det er de laver.

23 maj 2011 00:24

1 5 5
Fantastisk stemning - meget charmerende lokale. Tjenerne var meget vidende, smilende, tog ros og ønsker til sig. Vi sad fx i nærheden af døren, hvor det trak lidt i starten, man da vi gjorde opmærksom på det, lukkede de straks døren, og de gjorde meget ud af at holde den lukket resten af aftenen.

Maden var i særklasse - super kvalitet, hvor der er kælet for alt. Fantastisk komponeret.

Forretten var rokkevinge til mig (Stegt rokkevinge med radiser, agurk, citron, østersmajo og dildsauce) og foie gras til min hustru (Terrine af foie gras med brioche, rabarber og roser) - begge yderst veltillavede med fantasi og samtidig tilpas begrænset til 6-7 forskellige ingredienser.

Hovedretten var bagt torsk til min hustru (Bagt torsk med ærter, aspargeskartofler, nye løg og skovsyre)- virkelig delikat saltet torsk, og variationer over ærter (fx ærteskum) var en fryd for både øje og smagsløgene. Jeg fik oksefilet (Oksefilet i karse med braiseret kæbe, majs, hvidløg og rosmarin), hvor fantasien igen havde været på arbejde. Retten var komponeret til en fantastisk spansk vin, og de klædte hinanden helt utrolig godt.

Desserten var til os begge melon, hyldeblomst og grønne æbler med yoghurtsorbet. Aldrig har vi nydt grønne æbler så meget.

Vi valgte de vine, som restauranten foreslog, og vi glædede os over, at vi kunne få et glas af hver - det passer bedst til os. Fantastiske valg hele vejen igennem.

Ventetiden mellem retterne var perfekt. Vi glædede os over det overskud, som tjeneren udviste, da han efter hovedretten spurgte, om vi ville have dessert nu, eller vi ville vente lidt.

Alt i alt en fantastisk oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen! Ville ønske, at vi kunne tildele LeCoq meget mere end 5 mango...

22 marts 2011 13:10

1 5 5
Vi var to på Le Coq. God stemning, god service og der var kun et ekstra bord som var ved at spise.
Vi fik henholdsvis Kammusling/Cassoulet/Ost og Salat Lyonnaise/Confit de Canard/Panna Cotta.

Der var ikke noget at sætte fingeren på. Jeg var ikke så vild med alt osten, men det er jo ikke deres skyld. Det hele var lækkert tilberedt og vi ventede ikke for længe maden. Det eneste der kunne være som lidt kritik var at der godt kunne have været lidt ekstra frisk tomat i cassouleten, da den blev lidt tung.

19 februar 2011 14:12

1 3 5
Hyggeligt sted med fin mad til ok pris. Vi bestilt tre rættersmenu, hvor jeg fik en kold kammusling til at starte med. Den smagte fint, men jeg var overrasket over at den var køleskabskold. Den havde været bedre varm. Til hovedret fik jeg stegt helleflundre, med små løg til som smagte rigtigt godt, god krispig stegeoverflade på fisken, og vinen til var perfekt. Til efterret spist jeg comté som også smagte rigtig godt, med en god dessertvin til.

Så alt i alt god mad, synd at forretten var kold, og så synes jeg at portionerne var små. Jeg fik spise en del brød til for at fylde min mave op.

Tjæneren var flink og sød. Men der gik meget lang tid mellem retterne. For mig synes jeg at 5 min til apertif, 5 min til drikkevarer, 10 min til forret, 20 min til hovedret og 15 min til dessert er godt. Så at man ikke venter 30 min mellem retterne.

15 februar 2011 22:14

1 4 5
Det er et stykke tid siden jeg besøgte stedet, men derfor skal de ikke snydes for en varm anbefaling. Jeg var der en mandag med min kæreste og vi benyttede os af deres tilbud med tre retter og en dertilhørende vinmenu.

Da det som sagt er et stykke tid siden vil jeg ikke komme nærmere ind på maden end at den til prisen var særdeles god. Veltilberedt, velsmagende og flot præsenteret. Der skal også lyde en stor ros for vinvalget som komplementerede maden rigtig godt, men samtidigt også formåede at skille sig ud. Vi fik bl.a. en meget atypisk italiensk vin fra Lazio-regionen som ikke smagte som noget jeg har fået før. Velvalgt og udfordrende.

Dertil hører det at stedet har sin helt egen charme og virkelig formår at skabe et hyggeligt rum for oplevelsen. Og så fik vi en virkelig kompetent, personlig og venlig betjening,jeg går ud fra at det var værten selv.

08 februar 2011 08:18

1 4 5
Le Coq er som udgangspunkt en skøn oase, da stedet simpelthen oser af atmosfære og den skønne vært giver sit besyv med. Fransk med tilhørende selvtilid på den sjove måde. Priserne er mere end rimelige. Dog kunne man ønske at vælge mellem mere end en (1) forret. At min mad så var mere lunken end varm trækker ned, ellers havde det været en femmer, men når man gør sig umage med så lækker en menu og når man kun skal holde styr på så få retter så kan man også forvente at maden er rygende varm og det var den ingenlunde. Jeg kommer dog gerne igen, da jeg er sikker på denne ene gang var en lille svipeser som er bedre næste gang.

21 januar 2011 14:42

1 5 5
Spiste sidste fredag(14) sammen med en gruppen venner på Lecoq. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse og skal helt sikkert prøves igen.

Det var lidt forskelligt hvor sultne vi var, så en enkelt bestilte kun hovedret, de fleste tænkte 3 retter og en enkelt ville igennem 5 retter, da alle forretterne bare lød som noget der skulle prøves.

efter vi havde bestilt kom der en lille starter, en form for svineterreine, super lækker og dejligt med en lille ekstra bonus før maden.

forretterne:
-rimmet vintertorsk, en dejlig ret med nødder og noget de kaldte havtorn, lækker frisk ret.
-kalveterrine, var lidt smagsløs og virkede som om den godt kunne have været krydret lidt mere, men var udemærket.
-Foie gras, her noget jeg toppen af forretterne, stagt foie gras som lå oven på en æblekompot og en jordskokkeskum på toppen. de smagte helt fantastisk og denne ret var min klare farvorit.

hovedretterne:
spiste selv duen. der var bryst med sufflefars, vinge, en lækker sauce, fantastisk ret.
en af de andre fik oksemørbradden, dejlig rød og eftersigende helt perfekt tilberredt.
pigerne fik den sidste hovedret. her var det skindstegt torsk, den var der i stedet for den fisk der skulle have været, men de havde fået det til at fungere. hende der kun havde bestilt en ret, fik fisken og den var lige lille nok til at den kunne stå alene, så vi endte alle med at tage dessert.

Jeg selv fik osten, et dejligt udvalg af forskellige former for ost med lidt tilbehør.
kan desværre ikke huske de andres desserter, men de skulle eftersigende have været rigtig gode.

så en sidste ting jeg vil rose ved stedet, betjeningen. Der var 2 tjenere på arbejde og vi blev efter vi havde bestilt kun betjent af en ung fyr. efter som vi er i faget spurgte vi lidt ind til stedet. Han fortalte at der altid er en uddannet på, så gæsterne kan få en god service, men at vi havde været så uheldige at få den ikke uddannede. Her skal det så siges at vi absolut ikke følte os uheldige, han var vidende, charmerende, smilende og serviceminded, hvis det er sådan deres ikke uddannede er, så vil jeg gerne opleve de uddannede.

så alt i alt, selv om den ene hovedret var lidt lille og kalve forret lidt smagløs, skal de have 5 mangoer for det var helt genialt. og da vi fortalte hvad vi følte om disse to retter virkede det som om de tog det til sig og ville blive sagt videre til køkkenet.

ps: dejlig stort vinkort

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Lecoq

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×