Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Libertá Pizzaria

Frijsenborgvej 5, 8240 Risskov
8anmeldelser

Libertá Pizzaria opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

29 november 2012 12:05

1 1 5
KØB IKKE PIZZA HOS LIBERTA! - Du bliver snydt!
Vi bestilte igår til en skolefest, 45 pizza a kr. 55,00 pr stk. (og var blevet lovet en 1,5 L sodavand pr. 5. pizza. Ved levering ville de først have 5000 kr,- og siden 3000 kr,- Efter megen ubehagelig snak frem og tilbage fandt vi dog frem til kr. 2475 Da vi havde betalt fik vi udleveret 3 stk 1,5 L sodavand i stedet for 9 stk. Til stor skuffelse for børnene. Hvad der var mindst lige så skuffende var kvaliteten af pizzaerne, der var våde, smattede, kolde og helt igennem uspiselige.

20 oktober 2012 12:43

1 3 5
Jeg fik pretty awesome Pizza Hawaii med skinke, ananas og ost. Den var varm og sprød og blev serveret med en kold cola.
Prøv også deres pizza Tom og Jerry med pølser og skinke - den elskede min lillesøster. Eller måske en Pizza Pepperoni, hvis du kører den stil ;)

20 oktober 2012 12:40

1 3 5
jeg fik en lækker pizza Hawaii med skinke, ost og ananas. Den var pretty awesome. Total god mad. Pizzaen var varm og blev serveret med en god kold coca cola. Betjeningen var god og venlig. Prøv også deres pizza Tom og Jerry med pølser og skinke - den elskede min lillesøster. Måske pepperoni, hvis du kører den stil ;)

18 maj 2012 17:36

1 5 5
3 gang i træk fantastisk pizzaer til hele familien;) Kan varmt anbefales og jeg selv er en kritisk kok!

25 juli 2011 01:04

1 5 5
Jeg bestiller pizza fra liberta hver uge, og hver gang får det bedste pizzaer. deres service er i topklasse.
efter min mening er liberta absolut det bedste pizzaria i Århus og risskov

06 september 2009 13:40

1 5 5
Jeg kommer På Liberta Pizzeria et par gange om måneden, hvor de efter min mening har nogle super gode pizzaer. Der er mange forskellige at vælge imellem, og personalet er altid venligt og meget fleksible når det kommer til personlige ønsker.
Jeg har givet 5 stjerner, da jeg synes at deres mad og kvalitet er helt i top, og man får alt hvad man forventer af en god pizza.

16 februar 2008 12:21

1 4 5
Udover pizza på menukortet, findes der bl.a. lasagne og sharwarma. Har kun prøvet deres pizzaer og de klart anbefalesværdige og der rigtig mange at vælge imellem.

Det kniber lidt med ta' imod bestillinger, har flere gange oplevet at få de forkerte pizzaer, men har altid fået den byttet uden sure miner.

Altid venligt og imødekommende personale.

Prismæssigt, intet ud over det sædvanlige.

Udover levering, inden for 5 km, er der mulighed for at spise maden i huset, dette ligger stemingen dog ikke rigtig op til.

11 april 2007 18:12

1 3 5
Da jeg boede på Tjelevej i Risskov, spiste jeg næsten dagligt på Libertá Pizzaria, som jeg stadig gæster de dage, hvor jeg har ærinde i Veri Centret. Stedet var indtil for nylig ejet af en herre med iransk/russisk baggrund. Det bliver spændende at vende tilbage under den nye ejer for at se, om der er ændret på menukortet.

Udvalget på menukortet viser, at det først og fremmest er pizza, det drejer sig om på stedet, da der er meget få andre andre retter. Der er et godt og varieret udvalg af gode pizzaer. Jeg kan også anbefale den velsmagende Lasagne med salat.

Pizzariaet giver god valuta for pengene.

Du kan købe pizza ud af huset.

La Libertá leverer pizza inden for en afstand af 5 km fra Veri Centret.

Sidste gang jeg var på La Libertá, solgte pizzariaet ikke alkohol.

Pizzariaet får tre stjerner, da jeg ikke synes pizzakvaliteten er helt på højde med standarden på italienske pizzarier.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Libertá Pizzaria

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×