Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

LYNfabrikken

Vestergade 49b, 8000 Århus
5anmeldelser

LYNfabrikken opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 december 2009 13:23

1 5 5
Favoritcafeen i Århus!

Siden jeg kom hertil første gang i sidste efterår (2008) har dette været stedet nr.1 for mig!

Godt kaffe, gode smoothies, fantastisk chokolade/nødde-tærte med god creme fraiche, fantastiske mozzarella sandwiches.
Der er intet at klage over madmessigt! Man ved hvad man får når man går hertil, så venligt behold jeres menu altid, og skift den ikke ud (en fejl mange steder gør, gæt hvorfor MC-D kører godt - folk ved hvad de får).
Godt med juletemaet dog - Glögg med pebernødder, stort glas gløgg og rigelig med pebernødder.
LYNfabrikken er god prismæssig også.

Det er en hyggelig atmosfære, med gode designkataloger at glo i, gratis trådløst og en designbutik med sjove og underlige ting.
Det er dejligt om sommeren med tagterassen. Men det ville være godt hvis de investerer i nogle solparaplyer til f.eks de røde træborde. Det bliver meget varmt nogle gange om sommeren!

Nogen gang når der har været travlt har der måske gået lidt tid før mad/drikke udleverets, men det er forståelig. Personalet er sødt og imødekommende.

Behold alt som det er, med undtagelse af solbeskyttelse til sommeren, så vil I have fortsat succé!

17 november 2009 21:21

1 3 5
Jeg fik 2 halve sandwiches: en med mozzarella og tomat, og en med chorizo. Det var lækkert tillavet, og balancen rigtig god. Nogle gange kan mørkt og groft brød godt være lidt kedeligt og tørt, men det var absolut ikke tilfældet her.
Der er en hyggelig og "rar" atmosfære med alle de mennesker, som sidder og arbejder med deres computere mellem de mange designting, som er til salg. Dejligt anderledes sted.

06 september 2008 13:00

1 5 5
Hvor mange steder i byen får du lov til at sidde på tredje sal, i lyse rum og kigge ud over en lille bid af Århus?! LYN-fabrikken har en fænomenal atmosfære, som bliver skabt af kitch møbler, keramik og tøj og hvad der ellers forhandles og dejlig betjening. Et sted som er godt at komme alene såvel som to. Tjek det ud, LCL

01 maj 2008 15:40

1 4 5
En lille hyggelig oase i Vestergade man ikke skal gå glip af. Jeg kan rigtig godt lide indretningen af café kombineret med forretning, hvor der sælges alt fra vaser til lamper og lignende produceret af bl.a. iværksættere i huset. Kan man lide at nyde det sol med en god café latte eller lignende kan tagterassen anbefales.

03 april 2007 16:19

1 3 5
Butik/café i et og samme lokale, så pas på at kæresten ikke har shopping i hovedet den dag i forvilder jer på LynFabrikken.
Der er en dejlig kreativ atmosfære (men det er vel osse meningen?) men der er dælme osse varmt i solen, så tag din kaffe/the eller hvad du nu har bestilt med op på deres dejlige tag og nyd udsigten.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om LYNfabrikken

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×