Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Mademoiselle's Fristelser

M.P. Bruunsgade 33, 8000 Århus C
2anmeldelser

Mademoiselle's Fristelser opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

16 maj 2008 09:17

1 4 5
Mademoiselle's Fristelser er virkelig et besøg værd, hvis du trænger til et lidt anderledes cafe-besøg end de sædvanelige steder ved åen etc.
Indretningen og maden skiller sig ud - og det til det bedre!!
Der er en fantastisk dejlig svensk-sommerhus idyl over stedet - jeg vil dog til sin vis give nedenstående anmeldelse ret i, at indretningen måske er en anelse for romantisk og tiltrækker lidt aldrene venindepar - og det var da også sammen med en veninde jeg besøgte stedet. Jeg ville nok ikke have mulighed for at trække min kæreste med derind :)

Men romantisk eller ej, så synes jeg stedet er virkelig hyggeligt, og vi brugte lang tid da vi sad derinde, om at snakke om møblerne og brugskunsten, som skabte en meget anderledes stemning end den sædvanelige intetsigende stemning man finder hos mange cafeer.

Menu-kortet havde en dejligt udvalg, men vi valgte dog begge at springe på dagens suppe, som var fuldstændig fænomenal! En meget fyldig og mættende kartoffelsuppe - virkelig fantastisk! Til den fik vi en smoothie - ved godt det måske ikke lige går sammen med suppe, men den var nu ligeledes upåklagelig.
Der fulgte nybagt rosmarinbrød til, som vi guffede i os. Og da vi var løbet tør, dristede vi op til at bede om en refill, som vi fik uden beregning. Et stort plus, når man sammenligner med steder som Cafe Viggo der tager 4 kr ekstra for en salatmayonaise (sådan noget kan jeg virkelig ikke klare!!), når man i forvejen har betalt overpris for en intetsigende kyllingeburger.

Den unge pige, vi blev ekspederet af, var faktisk en anelse tvær og serverede maden uden kommentarer som "Velbekomme" eller lign. Men trods det bliver det til 4 stjerner for en hyggelige atmosfære og super lækker mad.

18 juli 2007 20:34

1 4 5
Jeg blev ganske salig ved duften og synet af den store bradepande med det nybagte rosmarinbrød, som stod så svalt i denne nye café. Umiddelbart er stemningen således ren balsam for sjælen... Endelig har jeg desuden fundet mig et ordentligt sandwich-sted i Århus, som smagsmæssigt er i samme sjældne liga som dem fra den italienske delikatesseforretning nede i Mejlgade.

Ovenikøbet er der hele fem forskellige sandwich-varianter at vælge mellem for vegetarer! De er fint afstemt i smagen, med det helt rette forhold mellem noget salt, stærkt, sødt, surt og noget astringerende - sådan skal det være!

Dertil var der også andre retter, forskellige økodrikke og fristelser i form af små kvalitetschokolader, te-roser og yderst smukke hjemmebagte kager med frugt på...mums!

Efterhånden kom selve indretningen dog til at virke lige lovlig idyllisk for min smag på den der Lisa Ekdahl-agtige måde med renhed, lys og hvidkalket nostalgi - simple-living i sin reneste form. Man kan godt føle sig hensat til en livsstilsmesse/udstilling, fordi man nærmest, til alle sider, er omgivet af hyggeligt kvalitetsporcelæn, køkkenudstyr, zinkbaljer, delikatesser, skærgårds-plaider osv., som også er til salg. Måske er alt dette netop grunden til, at det primært var nydelige, midaldrende venindepar, som havde indfundet sig ved de kønt dækkede borde? Jeg har dog endnu kun været der to gange, så...

På den anden side sætter alle mennesker vel pris på store, rene komfortable samtale-toiletter(!) og duftende hjemmebag...

Lille bøn:
Gid indretningen var mindre prætentiøs Lisa Ekdahl og mere unik mademoiselle, for smagsmæssigt er stedet et besøg værd.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Mademoiselle's Fristelser

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×