Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Madkompagniet Hornslet

Byvej G 1, 8543 Hornslet
4anmeldelser

Madkompagniet Hornslet opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

24 marts 2011 21:56

1 5 5
Vi har 5 kvinder som spiste aftensmad på madkompagniet i Hornslet, og det var en super dejlig oplevelse. Vi fik forskellige sandwich og salater, og det smagte virkelig godt. Maden var af super høj kvalitet og rigtig gode råvarer. Betjeningen var dejlig og smilende. Helt klar et sted hvor jeg ville komme igen.

05 december 2010 14:30

1 4 5
Jeg har flere gange fået mad fra Madkompagniet, både som catering og som take-away - altid frisklavet og super lækkert! Dog kan jeg ikke anbefale deres wraps, de lever ikke op til caféens ellers høje kvalitetsniveau.

20 november 2010 16:25

1 4 5
Familien har flere gange bestilt mad fra madkompgagniet til fødselsdagsfester. De har flere forskellige menuer i forskellige prisklasser. Men ca. fra 170-200 kr pr. person. Hovedparten af maden er guddommelig ,specielt den italienske menu, kan jeg slet ikke stå for. Særligt er vitello tonatoen, de stærke kødboller og pastasalaten med tigerrejer et hit i familien.
Bresolaen har også altid været af lækker kvalitet.
grunden til at de ikke får 5 skyldes desserterne, som jeg ikke synes har samme smagsmæssige niveau som resten af maden. Personligt synes jeg både at valnøddekagen og pæretærterne er en smule kedelige, mens brombærlagkagen er formiddabel.
Jeg synes godt, at stedet kunne arbejde på at forbedre desserterne/kagerne på deres menu, hvis den 5 stjerne skulle komme på.
Fordi det er rigtig gode råvarer stedet bruger, så betyder det også, at portionerne ikke er så store. Derfor er det nødvendigt at bestille til lidt flere personne end der kommer til festen, hvis de personer der kommer har en god appetit.
Kan anbefales.

07 januar 2010 14:17

1 5 5
Jeg kommer regelmæssigt på Madkompagniet i Hornslet og har indtil flere gange anbefalet det til venner og familie med succes. Maden er altid af den bedste kvalitet, friske råvarer og pænt anrettet, både når man spiser på madkompagniet og tager det med. Søde piger ved bestilling og severingen.
Det eneste er (hvis man SKAL finde noget)at de godt kunne have noget mere åbent ;o)

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Madkompagniet Hornslet

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×