Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Malling Kro

Stationspladsen 2, 8340 Malling
40anmeldelser

Malling Kro opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 40Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 februar 2014 20:44

1 4 5
Jeg havde inviteret nogle veninde på Malling kro i forbindelse med gastro week.
Vi startede med 2 slags hjemmebragt brød med to slags smørelse. Det bedste brød jeg har fået længe. Det var der virkelig kælet for, og jeg kunne godt blive ret afhængig af det brød.
Forretten var fin og var flot anerettet. Det var fisk med forskellig tilbehør og skum. Advokado-skum og gætter på at det var citron eller mangoskum. Disse to var lidt for kikset sammensat -for voldsomme i kontrasten (meget sødt og pang og så ret neutral) Så harmonien opstod ikke. Men det var et godt forsøg.
Hovedretten var skøn, kødet smeltede på tungen og krydret helt perfekt. Tilbehøret passede fint til.
Desserten var mine veninder super glade for og roste den. Kage med en slags vaniljecreme eller skum. Jeg derimod synes den var lidt smagsløs. Så det er vist smag og behag så.
Vi blev betjent af en rutineret gæv kvinde, som var personlig og havde en dejlig u-højtidelighed til betjeningen. Så det var også en del af oplevelsen for os.
Alt i alt en god oplevelse!

27 marts 2011 10:50

1 5 5
jeg vil helt klart anbefale andre at tage forbi Malling kro og få dem til at holde jeres store fetster. Alt som jeg behøvede var at sige hvordan jeg gerne ville have at mine gæster skulle have for en oplevelse. Rico tog sig af vin og maden bestemte jeg selv ud fra hvad der var godt spise på denne årstid, og som rico sagde så er der jo tider på året hvor mad er billigere og så kan vi jo ligeså godt lavenoget lækkert til en billig penge...
det er virkelig en proffesionel mand..
tak Rico for en god oplevelse fra mig og min familie.

Jørgen 50 år

03 marts 2011 17:40

1 5 5
Har været på Malling kro to gange. Første gang var ved et stort selskab hvor en ven holdte sin 30 års fødselsdag. Anden gang var mere intimt hvor vi var fire der fejrede en ven der blev 20 år. Begge gange fik vi formidabel mad, kan kun sige gode ting om selve maden. Det der dog overraskede mig mest var Ricos viden indenfor både maden som de mere våde sager, ja der gik nærmest lidt sport i at stille ham spørgsmål, og han kunne til vores overraskelse svare på alle de spørgsmål vi havde. Jeg selv er ikke så meget for at drikke øl, men ved da at de andre var vældig begejstret for de forskellige slags øl, som Rico anbefalede til netop vores mad. Bestemt et sted hvor jeg vil komme igen og anbefale andre at spise hos.

Marvin

01 november 2010 09:59

1 5 5
Var på kæreste weekend med konen og havde bestilt 5 retters luksusmenu med tilhørende vinmenu.

Vi var meget spændt på maden og vinen og kan kun sige at forventningerne i den grad blev indfriet...spændende mad, utroligt veltillavet og ledsaget af et godt vinvalg.

Samtidigt ros til personalet for stor viden om det de serverede samt ikke mindst tid til lige at snakke et par ord med os i løbet af aftenen.

Det er ikke sidste gang vi kommer til Malling Kro og vi kan absolut anbefale stedet - kanon oplevelse.

08 september 2010 14:19

1 5 5
Var på Malling kro med fruen og fik kort og godt den bedste bedste restaurantoplevelse nogensinde.Vi fik 5 retter med vinmenu og alt var af meget høj standart. Vi fik blandt andet Flor de Pingus til rosa kalv, hvilket spillede perfekt.

For de vininteresserede, har Malling Kro et af de mest imponerende vinkort i Dk og samtidig en tjener/sommelier (Rico, med fortid på Michelin restauranter) som har en vanvittig stor viden om vin og man sidder med en fornemmelse af at han kan svare på alt hvad man spørger ham om.

Vil opfordre alle der søger en gourmetoplevelse til at besøge Malling Kro.

28 juni 2010 14:24

1 5 5
Anmeldelse af barnedåb afholdt på Møllegården på Alrø.

Kære Tina, Rico og øvrige ansatte på Møllegården.

Vi holdt barnedåb for Magnus i søndags og havde en helt fantastisk dag, hvilket I er en væsentlig del af årsagen til.

Vi er begge meget imponerede over hvor godt ALTING fungerede hos jer – i var godt forberedte, utrolig serviceminded og serverede ikke mindst noget utrolig lækkert mad og god vin. Det var alle pengene værd og mere til……

Vi har ikke fundet en eneste ting vi var utilfredse med – lidt mere solskin og mindre blæst kunne vi godt have ønsket, men det har I nok næppe indflydelse på ;o)

Alle gæster har, både da tog nede fra jeg men også efterfølgende, rost os for at have fundet et så godt sted at holde barnedåb – den ros lader vi gå videre til jer som har fortjent det. Ingen tvivl om, at det er den optimale reklame I kan lave for jer selv, for både gæsterne og andre der har spurgt hvordan vores dag gik har planer om at besøge jer snart – det har vi også!

Så endnu engang tusind tak til jer alle for en rigtig god dag – vi kommer helt sikkert igen.

Louise & Thomas

02 juni 2010 21:06

1 5 5
Hejsa Alle Sammen
Det kan vist ikke gøres bedre!
Vi havde valgt at holde vores bryllup på Malling Kro og det har vi overhovedet ikke fortrudt...
Vi fik fantastisk mad, gode rammer og et fantastisk personale, som var med til at gøre vores dag uforglemmelig.
De sørgede for alt. Det eneste vi skulle ordne var bordkort og menukort inden brylluppet, så stod kroens personale ellers for alt, og mange tak for det. Det gjorde at vi kunne slappe af og nyde dagene op til brylluppet.
Vi kan kun sige, at vi har haft en fantastisk dag, og det var personalet på kroen helt sikkert med til at sørge for.
Knus Anne-Mette og Christian Maaløe

02 juni 2010 20:52

1 5 5
Vi havde en fantastisk oplevelse på Malling kro, både d. 14. og 15. maj. Vores datter og svigersøn havde fornuftigt valgt kroen til deres bryllup. Vi overnattede 2 dage og havde d. 14. maj en gourmetoplevelse med den dejlige mad i restauranten med venligt personale. Bryllupet blev holdt den 15. og var en fantastisk oplevelse for alle deltager, ikke mindst grundet lækker mad og ekstra ordinær godt personale.

Birgitte og Jean Tjørnelund
Aabenraa

25 maj 2010 19:14

1 1 5
Der var lagt op til den helt perfekte aften på Malling kro.
Vi lod bilen stå hjemme og var klar til en super mad oplevelse.
Øv mine forventninger blev bestemt ikke indfriede. Vi blev mødt af en augante tjener. Maden var vel tilberedt. Da vi efter kaffen ville betale blev vi nød til at gå ud efter ham. Da det var som om han havde glemt os.

10 maj 2010 18:03

1 4 5
J

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Malling Kro

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×