Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Marco Polo

Vestergade 51, 8000 Århus
29anmeldelser

Marco Polo opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 29Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

07 juni 2014 10:24

1 1 5
Det mest grælle sted. Både og service og mad var helt i bund. Vi havde bestilt en 3 retters menu, men cancellerede desserten af ren skuffelse over de 2 første retter.
Øv. Kan ikke anbefales

03 oktober 2011 13:58

1 2 5
Vi kom 7 personer på en forholdsvis stille torsdag aften. Tjeneren var sød og smilende, men ny i jobbet og meget usikker i modtagelse af bestilling. Man skal jo starte et sted, så fred være med det.
Det tog en time før vi fik forret. Tjeneren havde udervejs glemt 2 af forretterne, hvilket han havde været hos os i mellemtiden og fået styr på.
Det tog også meget lang tid mellem forret og hovedret. Tiden mellem hovedret og dessert var passende.
Maden var sådan set OK, men der var i 2 af retterne noget i som lignede tandstikker, men som jeg gerne vil pointere at vi IKKE kan sige var det. Køkkenet mente det var timian.
Det smagte ikke af krydderi, men her lader vi tvivlen komme køkkenet til gode...
Da regningen kom, passede beløbet ikke. Dette påtalte vi, og da regningen kom 2. gang var den stadig forkert. Der figurerede stadig ting på den som vi ikke havde fået. Først i 3 forsøg var den korrekt.
Et restauranbesøg handler ikke kun om maden, selv om den selvf. skal være i orden.
Der er masser af plads til forbedring.

06 februar 2011 18:17

1 4 5
jeg var på marco polo og spise sammen med min kæreste, det er hverken første eller sidste gang vi er der.
vi fik en rigtig skøn forret, og hovedretten var bestemt også vidunderlig.
Eneste lille minus jeg har, er at bordet måske stod en smule dumt i forhold til at tjenerne så ud til at have svært ved at komme forbi.
men ellers kan den bestemt anbefales..

14 september 2010 12:14

1 2 5
Det var efterhånden mange år siden jeg sidst havde sat min fod på denne velkendte Århus restaurant. Men i fredags fandt jeg hurtigt ud af at jeg absolut ikke er gået glip af noget. Maden var sådanset som jeg huskede den, tror ikke menuen er blevet ændret de sidste 10 år. Smagen var sådanset okay, dog langt fra en gourmet oplevelse. Betjeningen var dog langt fra hvad den var engang. Vores tjener var usympatisk og tydeligtvis stresset, hun havde ingen øjenkontakt og vi fik følelsen af at hun overhovedet ikke havde lyst til at betjene os. Helt klart noget der trak ned og gav os en mindre god oplevelse. 2 mangoer er hvad det kan blive til herfra.

24 august 2010 14:54

1 5 5
Fantastisk spise, betjening og lokaler

Var forleden aften på Marco Polo, og blev med det samme mødt af smilende personale. Vi fik alle forret og hovedret, og maden var FANTASTISK. Der var en helt ubeskrivelig hyggelig stemning.Priserne var lave og portionerne store.

Dette sted kan varmt anbefales til alle, som har lyst til en uforglemmelig aften i byen.

Det er absolut ikke sidste gang vi kommer her.

Mange varme hilsner fra 3 tilfredse århusianer.

15 august 2010 21:16

1 1 5
Ordered 2x Salmon Salad Starter & 2x Bacon Carbonara.

One of the carbonara's was absolutely swiming in oil, and by the time I'd given up on eating it, the oil had begun to harden into the type of thick white fatty oil liquid you get when pig fat cools down.

I mentioned it to the waiter and she said she would 'mention' it to the chef. No apology given. She came back 10 minutes later with my full bill and didn't say another word about the complaint.

While we were waiting for the bill, the waiter then allowed 7 people who were seated inside, to come outside to where myself and my girlfriend were seated, along with about 10 others, and they promptly lit up 7 cigarettes, completely covering everyone who was eating in smoke. I was absolutely disgusted that both the customers would be ignorant enough to do such a thing, but especially that they were allowed to without one word from the restaurant staff.

I will happily warn everyone I know in Aarhus about my experience and I hope that it saves them from wasting their time and money on what is quite frankly a sham of a so called restaurant.

05 november 2009 18:05

1 4 5
Jeg vil lige dele min menung om restaurant Marco Polo.
Jeg har været der mange gange og sidst for et par dage siden og jeg vil bare sige at jeg synes at det er et fantastisk hyggeligt sted med rigtig god mad et godt vinkort super sød betjening og hyggelige lokaler. De har en super oksemørbrad til en meget rimelig pris. Det er i hver til fald ikke sidste gang jeg besøger Marco Polo, og jeg kan stærkt anbefale det til andre.

25 oktober 2009 19:36

1 1 5
Var inde på Marco Polo sammen med 4 andre. Vi bestilte alle 2 retter (forret og hovedret). Forretten var allerede dér en skuffelse for på alle tallerkener var rejerne, mozzarellaen eller laksetartaren næsten ikke til at få øje på for bare salat. Desuden var der hældt godt med balsamicó ud over forretten med mozzarella. Hovedretterne kom ganske hurtigt og som en tidligere bruger har skrevet, var der desværre (efter min smag) alt for meget kød, alt for lidt tilbehør og alt for meget sovs og balsamicó ud over hele tallerkenen. En skuffelse. Der var tre der bestilte dessert - 2 x bananasplit og en tiramisú. Bananerne var ikke modne og tiramisúen var tør og smagte som en kage der havde stået lidt for længe ude af køleskabet. Da dette blev påpeget til tjeneren efter endt spisning, sagde den smilende og venlige tjener at hun kunne tilbyde en kop kaffe eller the i stedet for. Vi spurgte om vi skulle betale for desserten og overtjeneren kom ned og sagde at når vi ikke havde sagt at den ikke smagte godt fra starten, kunne hun ikke trække den fra regningen, så vi betalte for en dessert der ikke blev spist. Alt i alt en dårlig madoplevelse og det kan derfor ikke anbefales. Betjeningen og atmosfæren var til gengæld upåklagelig.

12 oktober 2009 11:14

1 1 5
Jeg har brugt Marco Polo meget før i tiden. Men de sidste gange er jeg blevet ret skuffet. Menukortet er ikke blevet ændret i de min. 5 år jeg er kommet der. Retterne mangler generelt smag.
Især hovedretterne med kød som altid kommer med det sammen tilbehør (på trods af der på menukortet står 'med dagens kartoffel.')
jeg har ofte oplevet at hovedretten var lunken, og synes det er en ligegyldig smagsoplevelse - sovs -kartofler og kød går ud i et og udfordrer på ingen måde smagsløgene!
sidst jeg var der fik jeg laksetartar til forret og kalv til hovedret og ville ikke anbefale noget af det til andre.
Maden er ikke desideret dårlig, man får en jævn men ret ligegyldig madoplevelse. De kunne virkelig trænge til at få nogle nye retter og nye ideer ind i deres køkken!
Betjeningen er dog altid god og smilende.

23 september 2009 15:23

1 3 5
Da jeg d. 21 september fyldte år, havde jeg valgt at invitere hele familien ud at spise anledningen...
Jeg måtte til min store skuffelse, indse at langt størstedelen af restauranter, der ikke ligger op af fastfood-restauranter har lukket om søndagen! :(

Men Marco Polo, havde åbent, så jeg skyndte mig at bestille et bord til 6 mennesker - og det skulle vise sig at være en rigtig go' oplevelse...

Da vi trådte ind i restauranten følte man
straks den hyggelige stemning. Bordene i det afsnit vi sad i, stod tæt placeret så man havde fornemmelsen af man ikke var alene, og alligevel ikke så tæt at man fik nabobordets livs-historier med :)
Servicen var rigtig go' og det var en meget sød smilende tjenerinde der tog imod vores bestilling...

Til forret fik jeg honningmelon, med lufttørret skinke på en bund af salt... Forretten var utrolig lækker, også prisen taget for øje...
Til hovedret fik jeg: Entrecote serveret med dagens kartofler, ratatouille, gorgonzola sauce & omkranset af pesto...
Hovedretten var bestemt også udemærket.
Jeg havde bestilt kødet i en rød udgave, og det kom også i en rød udgave. Kartoflerne var også udmækret om end mængden var beskeden. Saucen, var såmænd udemærket, men smagende af gorgonzola, var manglende. Jeg havde sat næsen op efter en rigtig lækker gorgonzola-sauce, men det var en lidt tam oplevelse...
En 2-retters menu til 179kr. :)

Ikke desto mindre - var maden helt klart godkendt til prisen. Vi fik alle seks en 2-retters menu, som smagte rigtig fint.. Til dessert vi fik hhv. café latte, varm kakao og alm. kaffe..
Drikkevarene, bestod af 2xvand, 2xøl, en halv falske rødvin, 2x sodavand..

Vi kom af med i alt 1300kr. for aftnen, hvilket bestemt må siges som værende rimeligt...

Jeg kan helt bestemt anbefalde stedet, og vil helt sikkert komme igen!
Det var rigtig rigtig hyggeligt, og man finder det ikke meget bedre til samme pris!
Ta' ned og spis på Marco-polo, det er helt klart et besøg værd...

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Marco Polo

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×