Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Margueritten

Guldsmedegade 20, 8000 Århus
61anmeldelser

Margueritten opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 61Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

07 februar 2015 20:47

1 1 5
Valgte i dag at benytte et værdibevis vi havde til "Stjerneskud". Vi måtte vente 45 min. inden der kom en og tog vores bestilling og det måtte vi gøre på engelsk, da tjeneren ikke talte dansk. Igen ventede vi længe inden vi fik det serveret ! Har ALDRIG oplevet et lignende stjerneskud ! Det hele var som kastet på tallerkenen i en uskøn orden ! Franskbrødet var dækket med meget vådt salat, fisken var kun ½ stegt, den lyserøde dressing der hører sig til et stjerneskud var der ikke noget af og rejerne var frosne og der var kun ganske få af dem ! Ydermere havde restauranten ingen småpenge at give tilbage da vi betalte regningen, så vi måtte IGEN vente til at nogle gæster hjalp med at få vekslet. En MEGET kedelig oplevelse på en dejlig lørdag formiddag :-(

02 januar 2015 16:04

1 1 5
Det første der mødte mig på Margueritten var tjenerens røvsprække, da han anviste os vores bord. Velkommen!!! Derudover har jeg aldrig været på et spisested i Danmark, der var så beskidt. Toiletterne var meget klamme.
Maden er det ikke værd at skrive hjem om. Vi fik til vores brunch det ringeste hvide brød, jeg længe har fået. Kaffen var fyldt med kaffegrums. Adrrrr. Min datter klagede over ondt i maven efter vi forlod stedet. Det kan man jo ikke vide, hvad det handler om, men med den mangel på hygiejne, der præger stedet, kan man jo få sine bange anelser.

05 november 2014 12:35

1 5 5
Min kæreste og jeg havde købt en sweetdeal hertil, og vi var meget positivt overraskede. Jeg kan overhovedet ikke genkende de oplevelser, der bliver skrevet om herinde. Vi fik lækker mad med god tid i mellem retterne, god betjening og hyggelig stemning. Man får virkelig meget for pengene :) Jeg kan kun anbefale det.

14 maj 2014 21:29

1 2 5
Normalt er Margueritten en hæderlig restaurant med god atmosfære og en god menu til et par hundrede kroner.
I dag var vi inde og indløse et par Sweatdeals til en menu, der angiveligt skulle være nedsat fra 300 kr. til 149 kr.
Ved de andre borde spiste man retter af den normale, gode standard for stedet, mens vi på godt 30 minutter fik smækket følgende på bordet: en lille laksesalat, en meget lille gennemstegt oksesteak (max 100 gram) med hæderlig garniture, og til slut to kugler vanille-is. Ikke noget, der lignede en førpris på 300 kr.
Ren spekulation! Undskyld, men går altså lidt tid, før vi besøger Margueritten igen - og aldrig mere med en deal!

07 januar 2014 09:10

1 1 5
Vi fik Marguerittens nytårsmenu ud af huset. For det første var det ikke, hvad der var lovet i opslaget og for det andet blev næsten hele selskabet syge. Sågar måtte en til lægen.
Det var meget middelmådig mad og den udførlige anvisning, de havde sagt der var med, var meget sparsomt skrevet på foliebakken.
Så alt i alt en skuffende oplevelse og en tur til lægen!
Jeg vil aldrig anbefale dette sted og spiser aldrig der igen!

10 maj 2013 08:40

1 1 5
Kan se at der er mange andre der også giver det her sted dårlige anmeldelser og kan kun give dem ret. Margueritten er kort sagt elendigt!

Gårdhaven var rodet og beskidt. Tjeneren uhumsk og uhøflig.

Vi fik stjerneskud, der smagte af en blanding af intet og dårligt.

Lokalerne og beliggenheden har et stort, men uforløst potentiale.

Luk det og lad friske folk overtage!

07 april 2013 11:29

1 1 5
Føj Føj
Hold jer langt væk .. En hyggelig tur i Århus næsten ødelagt af det værste sted vi nogensinde har været på...
Toilet lugt ved de foreste pladser.. bordet ikke tørret af.. marmelade på min "rene serviet" .. Stor stresset tjerner som ikke kigger på en men bare smider maden på bordet så man selv kan dele ud til resten af dem der sidder ved bordet.. MEGET urene glas.. 1/2 dl vand i bunden af salaten.. og et kig ind hvor maden tilberedes viste kød og grøn tæt sammen osv. osv... ALDRIG ALDRIG igen

Håber stedet lukkes... skændsel !!

08 februar 2013 21:29

1 4 5
Dette sted er en stærkt undervurderet restaurant! Min kæreste og jeg ville ud at spise en fredag aften, og valgte Margueritten (eftersom vi fandt en deal på internettet, der tilbød 2 gange 3-retters menu til halv pris) - et valg, vi på ingen måder fortrød.

Vi ankom til denne rigtig hyggelige restaurant, og blev mødt af en rigtig venlig betjening. Vi bestilte hver den 3-retters menu, som vi havde købt over dealen (normalt har denne 3-retters menu den helt rimelige pris på 239 kr pr. person). For hver ret (hhv. forret, hovedret, dessert) er der fire valgmuligheder. Min kæreste og jeg valgte 2 forskellige af disse fire valgmuligheder for hver ret (sådan så vi prøvede lidt af det hele).

Lige efter vi havde bestilt de ønskede retter, kom tjeneren ind med en kande vand, det drikkelse vi havde bestilt og en appetizer, som bestod af noget rigtig lækkert friskbagt brød og noget ''dyppelse''.
Herefter kom vores retter med rigtig fine mellemrum - det var hverken sådan, vi sad og ventede mellem hvert måltid, eller sådan at vi følte, vi havde travlt med at spise.

Hvordan var maden, er spørgsmålet så? - maden var faktisk rigtig lækker. Forretterne var ganske fine og friske. Til hovedret fik min kæreste et fint stykke kalvefilet (med tilbehør) og jeg en kulmule (med tilbehør), begge rigtig godt tilberedte. Hvorpå vi sluttede af med en dejlig dessert.

Når man læser de forrige anmeldelser, er det slet ikke som om, vi har været det samme sted. Vi kan i hvert fald ikke andet end at anbefale at besøge dette hyggelige sted!

30 august 2012 16:17

1 4 5
Kiggede ind her efter at have fortalt en arbejdskammerat, at familien og jeg havde spist på Magueritten.

Havde du ikke kigget på Mangospot inden, ville han vide?

Det havde jeg ikke al den stund at jeg ikke vidste hvad Mangospot var, men det ved jeg så nu.

Og vi var nok ikke gået derind hvis jeg forinden havde læst her, men nu har vi altså været der og så synes jeg lige jeg vil smide et par linier, da alle overlevede..........

Først er det nok på sin plads, at pointere, at vores husholdningsbudget ikke rækker til hyppige restaurantbesøg, så lidt havde vi også kigget på prisen inden vi bestemte os for, at gå indenfor.

Fruen og jeg fik en 3-retters menu til 199,- og børnene ville have pizzaer + forskellige desserter.

Jeg er ingen gourmant, så det vil nok ikke være korrekt at begynde med en længere udredning om oplevelsen af de enkelte retter, men de retter vi fik serveret var alle velsmagende og kom i et OK tempo efter vi havde bestilt (der var ca 8-10 gæster udover os).

Kan dog sige, at børnene gav udtryk for at det var nogle rigtig gode pizzaer og de er nok lidt eksperter på det område.

Betjeningen bestod af en lille tyk dansktalende mand af sydligere herkomst (gætter på at det er ham, chefen, der omtalt i nogen af de andre indlæg) og en engelsktalende pige, og vist var der ift. pigen en enkelt sprogforbistring omkring bestillingen, men det blev rettet med et stort smil og et godt grin. Så alt i alt følte vi os veltilpasse med betjeningen som flere gange kom og småsludrede ved bordet om mangt og meget.

Hvad vi kunne opfatte omkring de øvrige gæster i restauranten så de også ud til at hygge sig.

Vi kom af med et selv efter vores budget ganske tåleligt beløb (uden at benytte diverse rabatkuponger osv.) og kommer meget gerne igen.

13 august 2012 09:28

1 1 5
Elendigt!! Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Maden er elendig: gammel slatten salat, ubagt brød og endda varme drikkevarer. Betjeningen var ligeså ringe, hun glemte alt muligt, og kom ikke med det selvom man spurgte efter det. Desuden gamte hun sig inde i huset selvom alle sad udenfor. Der var ca 8 borde i brug og ligevel kom vores foretter efter mere end en time og var så ringe at vi gik bagefter.. Ladvær at tage derhen!!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Margueritten

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×