Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Michaels Mad Og Vin

Jeksen Dalvej 36, 8362 Hørning
2anmeldelser

Michaels Mad Og Vin opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

11 januar 2015 18:00

1 5 5
Tilpas portioner, flot anrettet, super lækker smagsoplevelse og så rigtige gode vine til prisen. Absolut ikke sidste gang vi kommer der.
Mvh. Palle

11 januar 2015 17:12

1 5 5
Med en sweetdeal i hånden mødte vi op som aftalt fredag kl. 19. Vi blev inviteret indenfor af indehaveren/kokken. En gennemført lækkert restaurant som er sammenbygget med en flot og indbydende vinforretning. En god start på en hyggelig aften. Kokken forklarede alt om aftenens menú og kom med vinforslag til de enkelte retter. Vi fik herefter 3 retter, serveret når vi var klar. Portionerne var perfekte i størrelse og smagen var gennemført.
En rigtig hyggelig aften krydret med smagsoplevelser, mad såvel som vin. Betjeningen var perfekt og vi kan kun konkluderer at det bestemt ikke er sidste gang vi besøger Michaels Mad og Vin med eller uden sweetdeal.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Michaels Mad Og Vin

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×