Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Mikkels mad

Frederiks Alle 148, 8000 Århus
8anmeldelser

Mikkels mad opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

14 juli 2008 19:31

1 3 5
Har oftest fået dagent ret og ovnstegt kylling fra Mikkels Mad og HVER gang har det været godt. Flæskestegen er saftig med sprød sværd, den brune sovs "ægte" og kartoflerne dertil er mange. Den stegte kylling er ligeledes dejlig saftig - kødet falder fra benene og kan man forlange mere? Nå ja prisen.. men den er der jo heller ikke noget at klage over.

Enig med andre herinde i, at deres stegte hakkebøffer ikke altid er lige gode - hårdstegte egentlig. Men dagens ret tager man ikke fejl af :)

10 juni 2008 19:05

1 1 5
Jeg har sjældent spist så elendigt! Dansk Bøf med tilbehør. Intet smagte af noget. Kartofler uden tilsat salt, sovs uden smag af løg eller kød og branket bøf som alligevel var halvrød. Ikke penge værd. Lød eller okay på brochuren. Men kan desværre ikke anbefales.

01 maj 2008 18:38

1 2 5
Har tidligere prøvet Mikkels Mad flere gange: når man kommer sent fra arbejde og ikke orker hverken at købe ind eller lave mad, er det et fristende alternativ, MEN maden er desværre af meget svingende kvalitet.

LISTE MED DAGENS RET IKKE ONLINE
Selvom Mikkels Mad har en hjemmeside, er det endnu ikke lykkedes at lægge liste med dagens ret online, så du kan kigge "lidt frem i tiden". Svensk pølseret er måske ikke din favorit - men så er det jo rart at vide, hvornår der er mørbrad-bøf med champignonsovs ;-)
Heldigvis kan du få en liste hos Mikkels Mad med dagens retter.

Dagens ret koster nu 60 kroner.

HVAD ER SKIDT?
Køb IKKE bøf: absolut kedeligt.
Boller i karry: nej tak.

Bouef Stroganoff er for meget og forkert krydret.

Både ris og kartofler til dagens ret er kedelige og uden smag (så det fungerer kun som "fyld", så du kan blive mæt).

HVAD ER GODT?
Fungerer både som TakeAway eller du kan stå og spise maden, hvis du har travlt.

Mikkels Mad varierer "dagens ret", som ændrer sig dagligt (der går 4 uger, før samme dagens ret igen er på kortet).

Mikkels Mad har gryderetter, som er ok (f.eks. Kalkungryde med peberfrugter, Vikinggryde med bacon).

Den ovnstegte kylling er fri for friture og er næsten altid god.

Konklusion: Svingende kvalitet, hold dig til gryderetterne og ovnstegt kylling.

03 februar 2008 17:54

1 1 5
Har fået en lasagne fra Mikkels mad og sjældent har jeg fået så dårlig en lasagne.
Havde nok været bedre tjent med en færdig ret fra netto.
Så til alle,spild ikke jeres penge på mad der

15 december 2007 20:45

1 1 5
Jeg bestilte en dansk bøf med bløde løg og kartofler og brun sovs. Jeg har aldrig, og understreger aldrig fået ringere mad. Sovsen manglede alt og smagte gennemsyret af stegeos, Bøffen var brændt og trods det slet ikke gennemstegt... De bløde løg var ikke bløde og rødbederne smagte ligeledes af stegeos. Det kan på ingen måde anbefales at spise fra Mikkels Mad

14 august 2007 10:02

1 1 5
Da jeg havde fået anbefalet Mikkels Mad fra flere, var jeg forbi i sidste uge. Det var mildest talt utilfredsstillende.
Det så ellers udmærket ud på papiret - menuen stod på kalkungryde med champignon, rød peber, løg og ris til den yderst rimelig pris af 50 kroner pr. portion.
Men da der tilsyneladende er blevet taget et par smutveje i køkkenet, var maden mildest talt ikke videre spændende. Da såvel rød peber som champignon var fra glas smagte retten primært af den let sure lage fra disse glas. Derudover var kalkunkødet tørt - ikke bare lidt tørt men grænsende til det uspiselige. Sidst men ikke mindst tror jeg, at de havde glemt at salte maden, der fremstod fersk.
Som eneste lyspunkt kan nævnes at de løse ris ikke fejlede noget.
Jeg kan ikke anbefale Mikkels Mad - Selvom prisen er på den lave side, er kvaliteten af maden uacceptabel. Derfor kan det kun blive til en enkelt stjerne til Mikkels mad.

09 juni 2007 20:41

1 2 5
Jeg blev slemt skuffet over "Mikkels mad". Det lød så godt på plakaten....jeg købte en ½ kylling med grøn salat, hj.lavet agurkesalat og hvidløgsdressing til 65 kr.
Salaten var udemærket, frisk og fin portion. Selve kyllingekødet var også fint nok - men det var tydeligt på skindet at den ikke var blevet stegt fornyligt! Hvidløgsdressingen smagte egentligt bare lidt fadt - men det værste var klart den hj.lavede agurkesalat! Jeg elsker normalt agurkesalat - men den her smagte udelukkende surt og lidt stærkt. Der var ikke skyggen af hverken salt eller sukker i den.
Har ikke prøvet "dagens ret" som deres koncept nok er bundet meget op på - så måske skal man bare holde sig til den.....!?

17 april 2007 23:04

1 5 5
mikkels mad er en af mine favoritter... det er simpelthen super, konceptet er super.. dansk mad som mor lavede den.. der er hver dag en dagens ret til 50 kroner.. det smager simpelthen så godt, min favorit er klart flæskesteg, self. med brun sovs og endda brune kartofler. det er en STOR portion.,., så man går ikke sulten i seng.. desuden har de også en vidunderlig burger.. gal en mobbedreng, og til bare 40 kroner.. desuden tager det sjældent mere end 10-15 min før maden er klar.. sys alle burde prøve dette fremragende sted, hvis man er til dansk mad som mor lavede det, og lettere bliver det ikke..

min varmeste anbefaling

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Mikkels mad

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×