Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Mo & fro

Borggade 16, 8000 Århus
10anmeldelser

Mo & fro opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 10Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

28 december 2011 20:29

1 5 5
Så fik jeg tid til at besøge denne skønne lille cafe, med utrolig hyggelig stemning... Fik serveret en lækker bolle med humus og marmelade til, en lækker healing pukka te... og et klem af den nye ejer Birgitte <3...kommer helt klart igen....

30 august 2011 14:06

1 5 5
Jeg fik en hjemmelavet økologisk fuldkornsbolle med ost og marmelade. Dertil en lækker chai latte :) Elsker den hyggelige stemning af mennesker der kommer og får deres yndlingssandwich og latte :) En lille og rigtig hyggelig café i Latinerkvarteret :)

03 marts 2011 17:52

1 4 5
Har været på mo og fro mange gange, og nyder altid deres lækre med. Atmosfæren derinde er også suoer og er super vild med deres lækre salater. Og så er de skide søde..føler næsten de kan huske én når man kommer ind af døren.

12 november 2009 22:21

1 5 5
Jeg har været på Mo og Fro adskillige gange, og er ganske enkelt fan! De laver de skønneste varme supper, med forskellige rodfrugter/grønsager/linser som simpelthen smager fantastisk. Må også rose Deres dejlige kaffe og sandwichen med avocado/hytteost. Har endnu ikke prøvet den berømte musli-youghurt, men det må snart være tid til endnu et besøg.

01 oktober 2008 18:27

1 5 5
Mo og Fro laver helt klart en af byen bedste caffe latter til prisen - 25 kr. for den lækreste økologiske latte, det er der ikke mange andre kaffesteder der kan leve op til. Helt klart min ynglings kaffe. Derudover kan du også købe en masse lækkert MOrgenmad og forskelligt til FROkosten - super lækkert. Ligeledes er betjeningen super sød og det tæller jo også.
Jeg kan helt klart enbefale Mo og Fro.

20 september 2008 11:18

1 5 5
Det her er rigtigt - det føles godt og smager fantastisk - jeg kommer ofte forbi og får morgenmad på vej til arbejde. - altid venlig og høflig betjening og hurtig service.

10 september 2008 14:52

1 5 5
Har været på Mo&Fro 2 gange denne uge - og det er endda kun onsdag :) Så det siger lidt om hvad jeg mener om stedet... Det ligger i udkanten af Latinerkvarteret, men heldigvis lige på min rute, når jeg skal hjemad, så hvis jeg skal have noget takeaway med mig, så bliver det ofte derfra! Stedet startede meget småt, men de fået udvidet med flere siddepladser, og selvom der ikke er så meget plads, er det super hyggeligt at sidde derinde med en sandwich og lige læse dagens avis.
Maden er virkelig skøn og økologisk, lækkert hjemmebagt brød og fyld som ikke ligner noget man finder andre steder.. Det er virkelig dejligt at se lidt inspiration hos kokken/sandwich-makeren hvor man kan få sandwich med bagte tomater, persille-pesto og fx avokado/hytteost eller torskerognscreme.. Og så til 40kr.. Det er jo til at klare :)
Betjeningen er noget at det venligste jeg endnu har mødt... Og så skal de også lige have et ord med på vejen for det fine udvalg af øko-varer, stablet på hylderne rundt om i butikken. 5 stjerner til Mo & Fro, her kommer jeg helt sikkert snart igen :)

21 juni 2008 21:49

1 5 5
Mo og Fro er et super hyggeligt lille sted med god mad og kaffe. Alt er hjemmelavet og økologisk, og smager skønt. Kan især anbefale deres yoghurt med frugt og musli..mums. Betjeningen er altid god, og man føler sig bestemt velkommen hos Mo & Fro.
Hvis man ikke har besøget stedet, skal man bare tage forbi hurtigst muligt.

17 marts 2008 10:07

1 4 5
Jeg vil tilslutte mig den positive stemning omkring mo&fro. Jeg har været der en enkelt gang og fik en aldeles fremragende økologisk sandwich med oksespejepølse... mmmh, det var bare rigtig godt!
En skam at den ligger lidt gemt i udkanten af latinerkvarteret, men det er helt sikkert en omvej værd!

13 marts 2008 21:39

1 5 5
Det skal siges, at jeg kun har været der en enkelt gang. Men hvilken gang! Super lækker øko-cafe med utrolig lækker kaffe og fantastisk youghurt med hjemmelavet müsli og frisk øko-frugt og sirup (tror jeg;-). Derudover kan deres boller bestemt også anbefales -lækre, smagsfulde og luftige. Jeg har endnu ikke smagt deres sandwich...men det lover godt.-)
5 stjerner herfra til denne lille perle..

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Mo & fro

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×