Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Mr Mums

Rosenvangs Alle 186, 8270 Højbjerg
3anmeldelser

Mr Mums opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 3Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

26 marts 2011 19:52

1 5 5
Har lige været på Michelin resturant i Østrig som Mr Mums souce sagtens kunne hamle op med, og her snakker vi dagens ret til 60 kr. Kan kun anbefale! Sikke et lækkert måltid :)

06 december 2010 10:55

1 1 5
Vi fik mad fra Mr. Mums til vores firmajulefrokost og jeg har sjældent fået så dårligt mad! Totalt smagløst og kedeligt, uden nogen form for karakter. Derudover var tilberedningen mangelfuld - halvrå frikadeller, gummisværd på flæskestegen, flydende leverpostej osv. Jeg kan ikke anbefale nogen at få mad ud af huset fra Mr. Mums.

27 november 2010 17:36

1 5 5
Hentede dagens ret, som bestod af svineskank og kartofler. 109 kr. Pr. Ret inkl. Salat og brød og der var rigeligt mad! Det var også muligt at bestille en anden ret til 79 kr.

Maden så ikke ud af meget og forventede ikke ret meget, men blev meget overrasket! Virkelig lækker mad og jeg vil helt sikker komme tilbage,- måske i aften :)

Kan kun anbefales!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Mr Mums

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×