Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Naxos

Mindebrogade 2, 8000 Århus C
6anmeldelser

Naxos opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 december 2008 13:09

1 3 5
Når man står udenfor Naxos kunne man godt foranlediges til at tro, at stedet er et snusket. Men til min store overraskelse, er det er en rigtig original kælder med gode muligheder for sidde og stå plads, og flere gange har jeg oplevet rigtig dejlig livemusik. Desuden har betjeningen har altid været i top. Super barpersonale. Priserne er såvidt jeg husker også lidt lavere end de øvrige steder ved åen. Det er sted, hvor man typisk vil drikke øl...og så hvis man er til fancy drinks, er det er ikke her, man skal gå hen.Har ikke været der for nylig og set renoveringen...men det glæder jeg mig til.

22 april 2008 21:05

1 5 5
Uha, naxos har jeg kun været en gang, men det bliver bestemnt ikke den sidste. Billige øl og drinks, og der er tit livemusik har jeg ladet mig høre. Hvilket der også var den aften jeg var der. Rigtig hyggeligt sted, med god atmosfære og god betjening :)

04 maj 2007 13:17

1 5 5
Super hyggeligt sted. Personalet er venligt og meget imødekommende.Der er altid garanti for en god aften på Naxos, god musik og masser af søde folk. Priserne er gode og de laver den bedste White Russian. GODT GÅET NAXOS..........

03 maj 2007 16:45

1 4 5
Så har jeg været på Naxos igen! Hvis folk siger at stedet trænger til en kærlig hånd skulle de tage at slå et smut forbi. Det er blevet virkelig flot dernede, der er blevet lyst og lækkert. Men stadig den rigtige kælder hygge.Live musikken er altid god, og man får Hoegaarden på fad i rigtige glas...TOP DOLLAR

06 april 2007 11:43

1 3 5
Et godt sted nede ved havnen, hvor alle typer kommer og høre musik og får en øl. Har kun været der to gange, så kan ikke sige så meget andet end der har været god live musik de gange jeg har været der.
Og så er der jo Gylden Dame på fad, det er jo svært at stå for.

01 april 2007 21:48

1 3 5
Et ganske hyggeligt lille sted. en rigtig hyggelig kælderværtshus atmosfære med en afslappet stemning og en uformel tone. Live musikken dernede kan svinge lidt, men plejer at være god og priserne er nogle hvis ikke de billigsted jeg har mødt i hvad jeg vil betegne som centrum ud over små snuskede steder. Publikum er studerende og unge i alderen 18-30 hvilket synes at fungere. Dog kunne stedet trænge til en kærlig hånd da bl.a. maling mange steder er skaldet af samt møbler har set bedre dage for nogle år siden.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Naxos

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×