Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Nordens Folkekøkken

Jægergårdsgade 6, 8000 Århus
3anmeldelser

Nordens Folkekøkken opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 3Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

09 maj 2014 08:02

1 1 5
Jeg blev kaldt ind til en samtale og "prøvevagt" som tjener. Der blev ikke afholdt nogen samtale, men derimod blev jeg sat i arbejde med det samme, og arbejdede som en lille hest fra kl. 17-23. Herefter fik jeg blot at vide, at jeg ikke havde fået jobbet og kunne gå hjem, idet hun bl.a. fandt mig for spørgende, hvilket irriterede hende. Jeg blev ikke behandlet særlig imødekommende af ejeren, som slet ikke var interesseret i mig, men derimod kun i min arbejdskraft.
Ejeren fortalte, at det var almindelig kutyme at man ikke får nogen løn for en prøvevagt og forsøgte at sende mig hjem uden noget, efter jeg havde arbejdet hårdt i 6 timer. Tilsidst gav hun mig 100 kr. og en flaske vin.
Føler mig udnyttet og dårlig behandlet. Hun var ikke interesseret i mig, afholdte ingen samtale, men fik blot min gratis arbejdskraft.
Vil skrive anmeldelsen, så andre unge ikke bliver udnyttet.
Jeg vil bemærke at jeg tidligere har erfaring som tjener og er kvalificeret til jobbet

22 februar 2014 20:30

1 5 5
Jeg var på Nordens folkekøkken i forbindelse med gastro week.
Min veninde og jeg fik en 3-retters menu og vinmenu dertil.
Jeg gik derfra med en rigtig dejlig oplevelse og en følelse af flere mundorgasmer:-)
Hovedretten som var kalv på 2 måder, smagte helt formidabel, kødet smagte fantastisk og tilbehøret var så velsmagende og perfekt tilsmagt.
Desserten som var solbærsorbet og karamelmousse og knas - var helt forrygende, og bliver stadig helt høj af at tænke på de to retter.
Forretten, som var urtesuppe og torsk, var lidt smagsløs og smagen af fyldet i suppen druknede i den smagsløse suppe. Men hovedretten og desserten trak sejren hjem alligevel. Vinene var velvalgt og smagte skønt.
Så alt i alt er jeg så tilfreds og Nordens Folkekøkken er et sted jeg helt klart snart vil prøve igen.

01 januar 2014 10:43

1 2 5
Havde lidt høje forventninger til Nordens Folkekøkken, som absolut ikke blev indfriet. Snacks var ok; forretten var fin, men ikke vildt spændende i hverken smag eller anretning; hovedretten var sej oksefilet med kogte kartofler og grillede gulerødder, en massiv bunke pulled oksekød, og tre mundfulde sauce og svampe, og kedeligt anrettet; desserten var et lyspunkt, og var spændende og lækker i smag og anretning. Vinene var absolut ikke nogen oplevelse, og jeg sluttede aftenen af med en slurk kaffegrums. Decideret kedelig indretning, med udsigt fra min plads til betalingsstationen og tjenere der pudsede glas, og vi sad alt for tæt på nabobordet. Dette var en nytårsaften, men bortset fra lidt bordpynt, så føltes det mere som en jævn hverdagsaften. I den prisklasse kan jeg nævne mange andre restauranter man hellere bør besøge.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Nordens Folkekøkken

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×