Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Øl Molevitten

Havnegade 28, 8000 Århus
8anmeldelser

Øl Molevitten opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

04 november 2007 15:39

1 3 5
Fedt sted, hvor du aldrig løber tør for inspiration til det næste øl-valg. Til gengæld kan det være svært at beslutte sig hurtigt. Uformel, rar stemning.

21 februar 2007 00:11

1 5 5
Et sted hvor de kender til øl og mennesker, vi mødte nogle amerikanere der nede som jeg gerne ville give en god øl, men bartenderen ville ikke lade mig gøre det fordi "amerikanere ikke kan drikke rigtig øl", så de fik ikke noget. Til gengæld fik vi gratis nachos for at bestille rigtige mande-øl.

28 januar 2007 01:22

1 4 5
Øl Molevitten er jo nærmest en faglig bar, for personalet står ikke bare og langer bevidstløse fadøl over disken, men vil gerne hjælpe kunden - mig - lidt på vej, hvis man ikke lige ved, hvad man er til. Det gør også at Øl Molevitten er herligt fri for smartness og spejleffekter. Bare øl og i forlokalet nogle billeder af en art fra Århus' ikke så fjerne fortid. Øl Molevitten har en rustik og lidt maskulin stemning, men på en rigtig god og solid måde til min smag. Her kan jeg bare drikke en øl - med frugter er min stil - og falde lidt i stille og rolig snak kan man også eller undre sig hvad det dog er for kedelig bold nogle herrer inde i baglokalet sidder og råber op over...

28 januar 2007 01:21

1 4 5
Øl Molevitten er jo nærmest en faglig bar, for personalet står ikke bare og langer bevidstløse fadøl over disken, men vil gerne hjælpe kunden - mig - lidt på vej, hvis man ikke lige ved, hvad man er til. Det gør også at Øl Molevitten er herligt fri for smartness og spejleffekter. Bare øl og i forlokalet nogle billeder af en art fra Århus' ikke så fjerne fortid. Øl Molevitten har en rustik og lidt maskulin stemning på en rigtig god og solid måde til min smag. Her kan jeg bare drikke en øl - med frugter, så gerne - og falde lidt ind i andres samtaler eller bare undre mig over, hvad det dog er for kedelig bold, nogle herrer inde i baglokalet sidder og råber op over...?

08 januar 2007 15:03

1 5 5
Sidst jeg var der, var der super betjening (ok, det var min venindes kæreste, så måske det hjalp på det...) og mange lækre øl, uhm. Kan man lide øl og er træt af de lumre fadøl i Skolegade, så er det helt sikkert et godt sted.

28 december 2006 02:59

1 4 5
Jeg har altid været helt vild med navnet på dette charmerende lille sted på Havnegade - det er et godt sted at gå hen for at udforske den store ølverden eller for at nyde sin favoritøl. Der er ca. 100 forskellige øl på menukortet, og har de ikke, det du søger, er de mere end villige til at bestille det hjem. Her er ikke flade fadøl for en flad fem'er, men til gengæld velskænket øl, og du får noget for pengene! Gå på Øl Molevitten og nyd en Choko Stout fra Svaneke Bryghus i de meget uhøjtidelige omgivelser, og hvis du tør, så bestil en Banana Bread Beer og forbered dig på noget af en speciel smagsoplevelse.

21 december 2006 15:46

1 3 5
Rigtig fin lille øl bar, der har et kæmpe udvalg!! Betjeningen er god og de er søde til at give en lille smagsprøve. Den eneste ulempe er at der fredag og lørdag aften og nat tit er så mange mennesker at man det er svært at finde en plads at sidde.

19 december 2006 21:19

1 5 5
Fremragende sted hvis du er vild med special-øl. Som navnet måske antyder har Øl molevitten rigtigt mange af den slags. Faktisk har et af mine største problemer været at vælge mellem de mange muligheder. Her kommer personalet heldigvis ind i billedet. De er meget venlige og gode til at fortælle om udvalget, så hvis du har en ide om hvad du kan lidt, skal de nok finde noget.

Lokalet er desværre ikke så stort. Desuden er lokalet opdelt i 2 mindre lokaler. Det kan være meget svært at finde en sideplads hvis du kommer på et af de "pressede" tidspunkter.

Publikummet er meget blandet, men her er altid en fin atmosfære.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Øl Molevitten

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×