Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

OliNico

Mejlgade 35, 8000 Århus
56anmeldelser

OliNico opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 56Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 november 2013 07:42

1 5 5
Min kæreste og jeg ringede ca. 15.30 om fredagen og bestilte 2*3 retters, hvor den ene skulle være med ost som dessert. Vi fik at vide, vi kunne forvente at hente det kl. 17.45.
Vi bevæger os derned, og der er lang kø (Populært sted). Vi får maden 17.55, hvilket er virkelig fint! Desuden er der et personale på stedet, som virkelig formår at yde en god service.
Vi kommer hjem, og al maden er fint pakket i små æsker.
Vi starter med forretten, som bestod af stegt flæsk (på en lidt mere moderne måde) - det var SÅ lækkert.
Vi fortsætter med hovedretten, som stadig er lun på trods af gåturen hjem. Den bestod af en slags unghane med noget mos, årstidens grøntsager og lidt sauce. Også dette smagte særdeles godt.
Til sidst slutter vi af med dessert: en pistaciekage med noget lækkert til samt oste. Det var simpelthen så helt igennem lækkert!
Opsummering: Virkelig godt personale, ekstrem lækker mad, gode store portioner og en særdeles god pris (115,- for 3 retter som take-away)

Det er ikke uden grund, at OliNico har vundet AOA's priser, og de får de varmeste anbefalinger fra os :-)

24 juni 2013 02:54

1 2 5
Lækker mad. Godt koncept. Men, men, men – betjeningen er helt i bund! Jeg ankom fem minutter før dem jeg skulle mødes med, og ville af gode grunde vente med at bestille maden til resten af selskabet var ankommet. Da bordene endnu ikke var optaget, og der heller var udsigt til dette, satte jeg mig og ventede ved et af bordene. Det skulle jeg dog ikke have gjort: Kort efter jeg havde sat mig, blev jeg foran de øvrige gæster i restauranten irettesat af en Elvis lignende tjener og beordret til at bestille med det samme. Jeg forklarede, at jeg gerne ville vente til mine medspisende kom om 2 minutter, hvorpå han prompte svarede, at jeg ikke skulle sidde og holde et bord, men bestille med det samme, hvis jeg da ville blive siddende. Jeg synes, at det var en ret pinlig episode, som kunne være taklet på mange andre måder, som ikke implicerede, at man bliver ydmyget og nærmest råbt af. Stram op Oli Nico!

31 august 2012 12:12

1 3 5
Dagens hovedret var desværre udsolgt da vi kom kl 20, men vi fik rigtig lækker ribeye og ok fish'n'chips fra den faste menu. Begge dele var med hjemmelavede fritter og dyppelse. Fisken kunne have været lidt sprødere og stegt i lidt friskere olie.
Fint udvalg af drikkevarer, vi valgte druesaft.

29 august 2012 20:26

1 5 5
Hentede 2x2 retter som takeaway. Super lækker mad og virkelig billigt!!! Kan varmt anbefale stedet!

29 august 2012 20:14

1 5 5
Hentede 2x2 retter som take away. Virkelig super lækkert og kun 80 kr for hovedret og dessert pr mand. Det er super billigt havde ikke forventet noget så lækkert til den pris. Super betjening ved afhent og bestilling også.

18 maj 2012 10:32

1 1 5
Maden på Olinico er i top, men magen til dårlig betjening har jeg aldrig før været udsat for. Kold, irettesættende, irritabel og uhøflig. Fx havde vi fået at vide, at drikkevarene var selvbetjening i køleskabet. Min ven tager en øl, lukker den op ved disken, hvorefter den bliver grebet ud af hånden på ham og højlydt og irrettesættende får at vide, at der ikke er udskænkning af alkohol i huset. Min ven siger, det kunne jeg jo ikke vide, hvorefter han i en nedværdigende tone, får at vide, at han bare kunne høre efter, for det var blevet fortalt. Der var flere andre ting der gik galt med serveringen og hver gang, blev der ikke lagt skjul på, at det var os der havde gjort noget forkert. Kan kun anbefale stedet som take away, får det er sgu uhyggeligt at sidde til bords derinde.

03 januar 2012 14:29

1 4 5
min kæreste o jeg var herinde en aften og spiste på stedet. maden er super lækker og velsmagende, stedet er hyggeligt. det eneste der trækker ned er at der kan være lidt koldt og en af tjenernes attituder kan være lidt for meget.
vil anbefale stedet og dets lækre mad.

22 oktober 2011 01:56

1 5 5
Virkelig lækkert Take Away mad,,, vi bestilt 2 rettes aftenmenu, og hold da helt op... Mums mums og mere mums,, dette er helt sikker det bedst Take Away i helt Aarhus!!!!! Til rimelig priser, og masser af mad,, dejligt med noget god mad, når man ikke lige gider pizza eller sushi,, men man har lyst til rigtig lækker mad:) kun ros herfra!!! Og bestem ikke sidst gang jeg kommer her.....

1000 tak for mad til OliNico
Hilsen Anne

22 oktober 2011 01:53

1 5 5
Virkelig lækkert Take Away mad,,, vi bestilt 2 rettes aftenmenu, og hold da helt op... Mums mums og mere mums,, dette er helt sikker det bedst Take Away i helt Aarhus!!!!! Til rimelig priser, og masser af mad,, dejligt med noget god mad, når man ikke lige gider pizza eller sushi,, men man har lyst til rigtig lækker mad:) kun ros herfra!!! Og bestem ikke sidst gang jeg kommer her.....

1000 tak for mad til OliNico
Hilsen Anne

17 oktober 2011 15:20

1 1 5
Har været på Oli Nico to gange, første gang kom kæresten og jeg lige da de åbnede dørene dén dag, fik lækre, veltillavede og store portioner (muslinger og chips). Et minus den dag var, at betjeningen/afregningen virkede stressede og korte for hovedet. I fredags var vi der igen. Efter nogen ventetid fik vi to pladser ved "langbordet" til højre. Det skulle vise sig at være een for lidt, da vi denne gang var tre, hvad vi blev gjort højlydt opmærksomme på, da min kammerat og jeg gik til kassen for at bestille. Dette fik fyren på pladsen ved siden af min kæreste til at sige til hende, at han var lige ved at være færdig og så kunne vi få hans plads.Det skulle hun imidlertid aldrig have sagt videre til personalet. Da kokken hørte det, råbte han ned til hende: "Det skal du ikke sidde og spørge ham om!" til min sagesløse kæreste.
Det må høre til på side 1 i grundbogen om drift af spistesteder at kunderne skal behandles ordentligt. Selv god og billig mad retfærdiggør PÅ INGEN MÅDE råben ad kunderne. Vi går ikke ud at spise for at blive ydmygede. Derfor kun een stjerne herfra.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om OliNico

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×