Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Olivers Diner

Oktobervej 67, 8210 Århus V
4anmeldelser

Olivers Diner opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

17 juli 2014 22:59

1 5 5
Oliver har netop stået for arrangementet af min 50-års fødselsdag, og det har været perfekt. Intet mindre.
Menuen var kreativ, og udførelsen var til ug. Meget, meget lækker mad, som stort set alle gæster har rost. Det samme med de vine, der var inkluderet i arrangementet: Et par vinkendergæster bemærkede, at jeg da vist havde haft det store checkhæfte med, da jeg købte vin.
Hele afviklingen af middagen var forbilledlig. Timingen klappede, og de fire tjenere og to kokke var alle smilende, positive og proaktive.
Og så er det jo bare skønt at holde en fest til en absolut rimelig pris, hvor jeg ikke skal tænke på andet end bordkort og at slæbe gaverne væk.
Jeg kan kun sige tak for en skøn oplevelse til Oliver og hans fantastiske personale.

22 januar 2013 10:45

1 5 5
Min kæreste og jeg har lige gennemført en 2 x 30 års fødselsdag, og har efter denne oplevelse lyst til at kommenter på vores oplevelse fra Olivers Diner.

Vores forventninger til mad og vin er ret høje, og derfor valgte vi at tage en lokal firma, hvor vi kunne have indflydelse på menuen, men også kunne få lidt rådgivning om hvordan det sættes bedst sammen. Og vi blev kun positivt overrasket.
Vores gæster talte om maden hele aften og da vi ringede rund for at sige tak for sidst, kunne vi høre at gæsterne var meget imponeret over maden der var serveret. Særligt var den "koldt marinerede" krondyr en kæmpe succes.
Vi valgt også at købe vinen igennem Oliver, og også denne var perfekt til menuen.

Tak for en super festmenu.

Maden der blev serveret var sammensat fra et forslag fra Oliver, og menuen bestod af:

Indbagt fisk i filodej
Tallerkenanrettet på mixed salat garneret m/ hel krebs
Dertil brød & smør

Buffet:
Koldmarineret krondyr
Pestovendt kylligefilet
Helstegt kalvefilet
Ovnbagte pommes risollé
Stirfried grønt
Grøn utraditionel salat
Tomarsalat m/ feta
Kold sauce verte

Engelsk chokoladebrownie
Frisk opskåret frugt
Parfaitis

31 marts 2011 14:50

1 4 5
Jeg synes min oplevelse med Olivers Diner fortjener en lille kommentar her på siden. Og lad mig indlede med at sige at mit generelle indtryk er overordentlig positivt.
Blandt mange forskellige udbud faldt vores valg af catering på Olivers Diner – dels fordi vi umiddelbart syntes at der var forholdsvis god sammenhæng mellem pris og kvalitet, og dels fordi firmaet virkede meget pålideligt og veletableret. Desuden var udvikling af menuforslag meget kreativ og virkede tiltalende på vores smagsløg ;-)

For så vidt angår selve gennemførelsen af arrangementet blev vi heller ikke skuffede. Leveringen var til tiden og selve anretningen (det var buffet) var imponerende – specielt forretten der var arrangeret på virkelig flotte is-svaner (der dog kostede ekstra). Hovedretten var lækker og veltilberedt, og jeg vil især fremhæve det virkelig gode og møre kød. Desserten var ok, men dog ikke så prangende som forret og hovedret.

Selve prisen var dog ikke discount, men trods alt rimelig i forhold til hvad vi fik. Den sammenfattende vurdering er derfor en rigtig god oplevelse med Olivers Diner og personligt vil jeg anvende firmaet igen når jeg fylder 40 senere på året!

Rune

24 august 2009 17:08

1 5 5
Vi havde bryllup d 22 august, havde en snak med Oliver først, fantastisk flink mand, vi fik sammensat en menu med hans hjælp.
Efter mødet ville vi lige google ham, men fandt ingentin på ham,og var da lidt nervøst over den mad vi skulle have til vores bryllup.
Nu er det d 24 august 2 dage efter bryllupet, og har kun rosende ord at sige, maden var fantastisk, og kokken der var med til at tilberede maden var også fantastisk, OLIVERS DINER kan varmt anbefales til alle...top karaktere herfra.. Hilsen Mette & René.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Olivers Diner

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×