Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Patrice

Silkeborgvej 330, 8230 Åbyhøj
23anmeldelser

Patrice opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 23



Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

19 December 2011 07:22

1 5 5
Usnobbet gourmet oplevelser i den bedste franske stil.

Har boet i Åbyøj med familien de sidste 8-10 år og har, som en meget madglad familie, haft glæden af, at besøge Patrice’s hyggelige resturent med vore mindst lige så madglade børn adskillige gange. (Lad jer endelig ikke snyde af placering ved Silkeborgvej)

Atmosfæren er original – en lille bid af Frankrig bragt til Danmark, betjeningen er altid høflig og ukompliceret professionel og vi er, ved hver oplevelse hos, Patrice blevet klogere på det nordfranske køkken og haft en hyggelig og god oplevelse.

I foråret havde vi en helt unik oplevelse hos Patrice – vores ældste datter skulle konfirmeres, og vi var heldige at være de første der bookede restauranten, og jeg må sige, at Patrice virkelig formåede, at overgå alle de (ellers meget høje) forventninger. Patrice arbejdede videre med den menu, som vi groft havde skitseret ved et formøde og ringede adskillige gange op til dagen for, at afstemme de sidste detaljer – resultatet talte for sig selv, alle gæster var MEGET begejstrede og der er siden blevet talt meget om den helt uforglemmelige og sublime gourmetoplevelse.

Har i endnu ikke besøgt Patrice kan vi på det varmeste anbefale et besøg på den hyggelige resturent, med den lille advarsel: ”det kan være vanedannende”.

19 December 2011 07:21

1 5 5
Usnobbet gourmet oplevelser i den bedste franske stil.

Har boet i Åbyøj med familien de sidste 8-10 år og har, som en meget madglad familie, haft glæden af, at besøge Patrice’s hyggelige resturent med vore mindst lige så madglade børn adskillige gange. (Lad jer endelig ikke snyde af placering ved Silkeborgvej)

Atmosfæren er original – en lille bid af Frankrig bragt til Danmark, betjeningen er altid høflig og ukompliceret professionel og vi er, ved hver oplevelse hos, Patrice blevet klogere på det nordfranske køkken og haft en hyggelig og god oplevelse.

I foråret havde vi en helt unik oplevelse hos Patrice – vores ældste datter skulle konfirmeres, og vi var heldige at være de første der bookede restauranten, og jeg må sige, at Patrice virkelig formåede, at overgå alle de (ellers meget høje) forventninger. Patrice arbejdede videre med den menu, som vi groft havde skitseret ved et formøde og ringede adskillige gange op til dagen for, at afstemme de sidste detaljer – resultatet talte for sig selv, alle gæster var MEGET begejstrede og der er siden blevet talt meget om den helt uforglemmelige og sublime gourmetoplevelse.

Har i endnu ikke besøgt Patrice kan vi på det varmeste anbefale et besøg på den hyggelige resturent, med den lille advarsel: ”det kan være vanedannende”.

10 July 2011 20:25

1 4 5
Vi holdte vores bryllup 25 juni og vi fik mad fra Patrice. Serviceniveauet var helt i top og Patrice havde sendt to medarbejdere i byen og de klarede det generelt flot.

Forretten var utroligt lækker og blev rost til skyerne. Det hele var bare godt.

Kødet til hovederetten var utroligt mørt og velsmagende, samt en lækker rødvinsauce. Desværre var den tilhørende broccolisalat ikke helt oppe i samme kategori.

Til dessert fik vi en super Tiramisu (som var bestilt med mindre kaffe og det fik vi). Ydermere fik vi rababertrifli, som var både velsmagende, men også smukt anrettet.

Vi havde også valgt at Patrice stod for vinen. Nu er jeg ikke den store vinkender, men både hvid- og rødvinen blev rost super meget af kompetente kendere. Og så skal det også nævnes at vi fik vinen til en super god pris.

Alt i alt kan det bestemt anbefales at bruge Patrice til et større arrangement. Super mad og service.

18 February 2011 17:13

1 4 5
Efter at have læst diverse anmeldelser, så var jeg blevet rigtig nysgerrig efter at nyde deres mad.

Vi besluttede os for at prøve gourmetmenuen. Vi valgte følgende retter:
Muslinge-safran cremesuppe med ristet pighvar svøbt i parmaskinke og brøndkarse-limeskum,
Honning marineret unghanebryst fyldt med braiseret kalveskank hertil morkel-sherry creme samt grillet vildsvinekrone med glaserede gulerødder og skorzonerrødder i filodej samt desserttallerkenen.

Inden vi fik maden kom der vand på bordet samt en række forskellige lækre dips (oliventapenade, cornichon/kapers mayonaise, en pestocreme fraîche og ristede mandler med tilhørende nybagt brød. Skønt.
Vi fik også en appetizer: stegt languster på sprødt brød. Det smagte himmelsk. Gid man kunne have bestilt mere af det til forret.
Suppen var meget tynd i konsistens, men ekstremt udsøgt i smag, og smagskontrasterne fungerede godt sammen. Efter forretten fik vi en lækker skovbær granité til at rense ganen. En behagelig overraskelse.

Til gengæld blev jeg skuffet over hovedretten, hvilket primært skyldtes, at maden ikke var særlig varm. Særligt Saucen og vilsvinekødet var lunken og kødet var heller ikke så mørt, som jeg havde håbet. Saucen manglede efter min mening også smag og kraft. Kartoffelrøstien havde til gengæld været rigeligt i nærheden af peberkværnen. Grøntsagerne og filorullen var delikate. Samlet set synes jeg ikke, at hovedretten kunne måle sig med forretterne, som alle så virkelig lækre ud.
Så efter hovedretten glædede jeg mig til desserttallerkenen. Den bestod af crème brûlée, kanelroulade, vanilleis og en klæg mørk kage med banan fuld. Jeg elsker crême brulée, men den her havde ikke fået nok tid under flammen, så de første mundfulde smagte primært af knasende sukker. Ikke optimalt. Men resten af c. b. havde en rigtig god smag af vanille. Den tynde kanelroulade var et hit. Den mørke kage med bananfyld var en skuffelse, og fungerede efter min mening ikke sammen med de andre desserter på tallerkenen. Hvis man er osteelsker så ville jeg prøve ostetallerkenen med 16 små smagsprøver på franske oste. Umh.

Vinmenuen til maden var helt perfekt afstemt, og ganske enkelt fantastisk. Det skal chefen have stor ros for.
Betjeningen var opmærksom og venlig og var gode til at rådgive. Desuden kunne man mærke stor engagement både hos køkkenpersonale og tjenere. Det skal stedet også have ros for. Jeg kunne også rigtig godt lide indretningen, som jeg synes var romantisk. Eneste anke er, at garderoben er placeret direkte op til køkkenet, og det betød, at vores jakker duftede temmelig meget af mados, da vi kom hjem.

Jeg kan bestemt anbefale stedet. Primært pga.
forretterne, de lækre ekstra ting som følger med menuen (apéritifsnacks, appetizer, granité)samt at vinmenu og mad er perfekt afstemt til hinanden. Det som gør, at stedet kun kan få 4 stjerner skyldes den lunkne hovedret, som ikke var mindeværdig og den manglende udluftning ved garderoben.

16 December 2010 16:15

1 5 5
Det er jo ved at være længe siden. Jeg husker ikke præcis menuen, men jeg husker, at vi var fire i selskabet, der prøvede mange forskellige retter. Alle var godt tilfredse og generelt imponerede over kvaliteten. Både de der er til tunge kødretter og dem med den søde tand. Vin & mad var fint afstemt efter hinanden og naturligvis sorbét til at rense ganen mellem nogle retter.

Dét, jeg husker bedst, er den proffesionalisme vi blev mødt af. Vi kom fra en flytning og havde absolut ikke "gå i byen" tøj på, troede faktisk først fejlagtigt, at Patrice "bare" var en lille tilfældig restaurant op ad et pizzaria. Dér blev vi overmåde glædeligt overrasket. Velkomst, service & menugennemgang var topklasse. Vores manglende dress code gik på ingen måde ud over vores behandling. ;-)Jeg blev endda kyndigt ledt udenom nogle meget fristende oste, jeg - som daværende gravid - ikke burde indtage.

Uden tvivl en meget velsmagende sand fransk gourmetoplevelse med afslappende stemning og en varm charmerende atmosfære. Her vil jeg bestemt komme igen.

/Rikke Kirkegaard

12 December 2010 21:42

1 5 5
Var på Restaurant patrice for at fejre Julens komme, var i godt selskab og så frem til 3-4 retter lavet med et fransk "touch", jeg var i forvejen orienteret om at indehaveren skulle være fra Prins Henriks Moderland og har endnu ikke været skuffet over det franske køkken i Danmark, når der har stået en franskmand i køkkenet vel at mærke.

Det var en dejlig varm følelse der slog os i møde allerede ved ankomsten, fra den danske vinterkulde og ind til den franske varme, velkommen, smil, overtøjet blev taget og hængt op, der manglede bare et knus og så var vi kommet på besøg hos familien (det skal siges at jeg ikke kan udstå at stå og flagre, så at jeg bliver budt velkommen samtidig med at jeg går ind af døren betyder meget).

Vi bliver sat til bords og tilbudt en velkomst drink som vi alle tager, det er rart at det virker som om at man har god tid, ikke noget med at få stukket et kort i hånden som det første, aperitifen var lidt af det sædvanlige tør mousserende og en slags likør, ikke finurligt, men i samme ånd som restauranten, der slår mig som et klassisks sted, der ikke prøver at være mere end det er.

Den yderst kyndige mandlige tjener kom herefter ind med menu kort og mens vi kort skimmede det, gennemgik han kort og præcist begge menu'er og dertil hørende vin menu, lidt senere overhørte vi ham gøre det samme ved nabo bordet, dog på en anden måde selvom indholdet var det samme, det er desværre efterhånden sjældent at man som her får en improviseret forklaring fra hjertet og sammen med velkomsten var vi allerede godt tilpas og så frem til en aften hvor vi kunne mærke varme, sjæl og kvalitet, samt god tid.

Selskabet gik derfor også hurtigt fra de planlagte 3-4 retter og besluttede at lade Patrice vise os hvad han kunne med alle 6 retter og dertil hørende vinmenu.

Forret 1 var en hummersuppe lavet sammen med en vestjysk specialitet, Bakskuld, fisk der bliver tørret, saltet og røget, en meget cremet ret, som sammen med en let skum af lime lå lige til højrebenet, der var en ravioli af Kammusling i, men den gik i baggrunden af den eminente suppe. Hertil fik vi en tør crement de Alsace hvis bobler løftede retten yderligere.

Forret 2 bragte os ned på jorden igen, pattegris og kalvehale terrin i en dyb tallerken, med lidt creme af æble og selleri vistnok. Smagen fejlede som sådan ikke noget uden at være noget særligt, og normalt er jeg ikke den der vil have min mad serveret som et kunstværk, men det er første gang at jeg har fået en terrin som så ud som om den var eksploderet på tallerknen og den dertil hørende garniture var lagt på med en suppeøse, vinen, en Bulgarsk rødvin, var måske også i den kraftige ende så tidligt i menu'en, men den var højdepunktet ved retten og en overraskelse i dens smag, farve og næse, jeg er måske fejlinformeret, men har fået indtryk af at de tidligere Sovjet stater laver noget tyndt useriøst "vin", men efter at have smagt Melnik, må jeg ud og undersøge det marked yderligere.

Så blev det foie gras tid, jeg ELSKER den fede franske delikatesse og på Patrice blev jeg simpelthen ramt af lykke, en anretning med 3 forskellige tilberedninger, heriblandt naturligvis stegt og i en ordentlig størrelse, jeg var glad. Traditionelt blev der serveret Alsace Gewürztraminer til, ikke noget vanvittig innovativt, men den sad lige i skabet.

Jeg er sjældent blevet imponeret over hovedretter, jeg finder tit at det er i foretterne at køkkenet giver den los og smider den store kreativitet ind på tallerknen. Patriceses hovedret imponerede heller ikke, men det skal siges at det godt nok var tæt på og så skulle jeg have brugt en stjerne mere. tillempet Wellington, Mørbrad, krondyrfilet, trøffel glace m.m. og hvor forret 2 skuffede i udseende, var hovedretten eksemplet på hvordan farve, smag, tilretning osv skal gøres når det er udført af proffesionelle. Så er der anmeldensens nedtur, vi fik en helt igennem fantastisk rødvin fra den sydlige del af Frankrig, sort, mørk, næsten tykflydende og med utrolig saft og kraft og jeg kan for min død ikke huske navnet eller producenten.

Efter en lille pause (den anden den aften, for de havde ikke travlt med at servere hovedretten, heldigvis underholdt tjeneren undervejs og vores glas var aldrig tomme, så det trækker ikke ned), fik vi en omgang ost som kunne have brugt som eksamens projekt for en kommende mejerist, 12 forskellige typer i bitte små bider, jeg vil lade det være en smagssag om man hellere vil have færre oste, men i større stykker som jeg nok ville foretrække, men imponerende var det og havde tjerneren kunnet alle ostene, så havde jeg nok siddet der i nu med åben mund og sagt: "hold da kæft". Hertil kom der ganske utraditionelt, selvom det vel var tradition i gamle dage, Vintage portvin, det burde der være flere der gjorde i, det behøver ikke være fancy eller specielt for at være godt og vintage port, det er godt!

Jeg er ikke dessert spiser, jeg kan lide det kreative i det når jeg er ude og spise og lige nippe lidt, men spiser generelt ikke søde sager, men her kom jeg endnu en gang til kort, 4 små anretninger, her i blandt min favorit, hvis det skal være sødt, Creme brüle, Rundet af med en ikke alt for sød Sauterne fra det allesteds værende Rotchild hus.

Jeg vil normalt kun give 5 stjerner til en nyskabende restaurant i den tunge ende af gourmet skalaen, men betjeningen fra de 2 tjenere, hvoraf den ene vist må være elev, men utrolig sød og opmærksom, den varme modtagelse og den gennemgående gode linje i mad og vin, banker restaurant Patrice lige ind på top point.

17 September 2010 16:07

1 4 5
Da vi var på Patrice fik vi blandet fra deres almindelig menu og gourmet menuen.
Jeg fik noget marineret tun og hummer med salat til forret. Meget let og delikat.
Til hovedret fik jeg unghane og sortfodsgris. Super lækkert, mørt og igen meget smagfuldt.
Til sidst fik jeg en dessert tallerken med en mini pæretærte, is og creme brulée(samt frisk frugt/bær). Dejligt :-)

Ind imellem retterne kom der små anretninger, som lige løfter hele arrangementet.

Klart et sted som kan anbefales. Næste gang bliver det dog uden bil, så der også kan presses lidt vin indenbords.

Jeg synes Patrice giver et godt bud på en ganske udemærket gourmet restaturant.

05 December 2009 13:47

1 5 5
Restaurant Patrice.
Jeg har afholdt en forretningsmiddag i forbindelse med en to dags workshop.
Dette var et fantastisk pusterum, hvor der blev tanket ny energi.
Vi fik serveret en spændende 5 retters menu med vin.
Alle deltagerne var begejstret for middagen og der er blevet talt meget positivt om oplevelsen efterfølgende.
Omgivelserne og personalet var også med til at gøre det til en god oplevelse med en dejlig stemning.
Endvidere havde Patrice og jeg en god planlægning inden middagen med spændende forslag til menuen.

09 November 2009 15:39

1 5 5
God mad og vin samt meget behagelig betjening, gør bestemt Res. Patrice en anbefaling værd.

Har de sidste 2 år bestilt deres Nytårsmenu, hvilket også var en meget god oplevelse.

Hyggeligt og intimt sted hvor det er tydeligt, at de gode råvarer er højt proriteret!

09 November 2009 15:32

1 5 5
God mad og vin samt meget behagelig betjening, gør bestemt Res. Patrice en anbefaling værd.

Fik sidste år deres Nytårsmenu, hvilket også var en meget god oplevelse.

Hyggeligt og intimt sted hvor det er tydeligt, at de gode råvarer er højt prioriteret!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Patrice

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×