Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Perfekt Pizza

Jens Baggesens Vej 5, 8210 Århus V
4anmeldelser

Perfekt Pizza opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

26 april 2010 11:39

1 5 5
Jeg har efterhånden bestilt hos perfekt pizza mange gange.
Og det har vist sig at være en herlig oplevelse hver eneste gang. både afhentning og udbringning. personalerne er rigtige flinke, med et kæmpe smil på munden hele tiden.
Deres gode tilbud om at man får 1 25 cl. sodavand med til hver pizza er virkelig et godt tilbud. de har også et tilbud med hvis man bestiller for over 200 kr så får man en gratis 1.5 sodavand med. det er så kun som afhentning.
Jeg kan kun anbefale stedet.
Og der er kommet en ny ejer, som startede fra 2008, og det har vist sig at kvaliteten er blevet bedre og bedre.
Så dem der har været kunde hos dem, men ikke er mere. Burde for min vedkommende prøve at bestille hos dem igen, og give dem den sidste chance.

Perfekt pizza får 5 stjerne af mig for både levering og kvalitet. PERFEKT !

02 april 2008 18:27

1 5 5
Jeg har været på Perfekt Pizza & Pita Bar to gange under den nye afghanske ejer.

De to forskellige pizzabagere er begge flinke.

Den 9. april blev jeg betjent af en sød ung pige, der var sød, smilende og serviceminded.

Nu har jeg spist en Perfekt Pizza (nr. 23( og en vegetarisk pizza på stedet. I begge tilfælde levede pizzaerne op til stedets navn.

Jeg bemærkede på menukortet, at der ikke stod Perfekt Lasagne, så den valgte jeg at springe over.

Første gang manglede der sukkerfri cola, som kun kunne fås som en 1 ½ liter flaske. Jeg valgte derfor en flaske kildevand. Personalet lovede at bestille sukkerfri sodavand på mindre flasker.

Den 9. april var der sukkerfri cola på ½ liters flasker.

Begge gamge spiste jeg på stedet.

Jeg giver Perfekt Pizza & Pita Bar 5 stjerner på grund af et højt serviceniveau og fremragende pizzaer.

Stedet er vurderet som take away.

Der er kun 2 borde, så der er ikke tale om en restaurant. Mine krav til en restaurant er højere end et take away.

30 marts 2008 20:09

1 1 5
OBS! Ejer skifte - faldende kvalitet.
Jeg har i de sidste 4 år boet i nærheden af Perfekt Pizza og der har i al den tid været mit ynglings pizzeria, ikke blot fordi det lå tæt på, men fordi det simpelthen var det bedste. Det har desværre ændret sig, efter det ejerskifte som der var omkring nytår 2008.
Jeg har fået pizzaer der fra to gange siden. Første gang i starten af februar, det var intet mindre en en katastrofe. Fra at være et sted med råvarerne i orden og høj kvalitet, svømmede pizzaerne nu i (alt for meget) billig ost, fed og gummiagtig kød og dåse peber og champignon.
Efter nogen tid bestemte jeg mig dog for at give dem en ny chance, da den nye ejer dog havde lov til én fejl. Denne gang valgte vi at købe pizzaerne på et tidspunkt hvor vi vidste at der ikke var travlt, for hvis de var dårlige der så er de det nok altid.
Resultatet var lige så katastrofalt som første gang. Ud over at skulle stå og vente ekstra 20 minutter i butikken (fordi man åbenbart har svært ved at lave to ens pizzaer på de lovede 30 minutter) så var det måske de dårligste pizzaer jeg nogensinde har fået.

Jeg kan derfor desværre ikke længere anbefale det pizzeria som ellers i så mange år i den grad har levet op til sit navn, både når det kom til betjening og kvalitet.

25 juni 2007 16:06

1 4 5
Perfekt Pizza er et take away med en usædvanlig god kvalitet pizza og pita.

Prisniveauet for de 36 forskellige pizzaer ligger fra kr. 45 for en Ancona (tomat, ost, oregano, pepperoni, champignon og peberfrugt) til kr. 65 for en Siena (tomat, ost, oregano, italiensk pølse, cocktailpølse, skinke og bacon). Pizzaerne til en person fås også med dobbeltbund (kr. 10 ekstra).

En pizzastørrelse til 2-3 personer koster fra kr. 90 til kr. 130, mens en familiepizza til 5-6 personer koster fra kr. 150 - 200.

Børnepizza med en slags kød og en slags grøntsager koster kr. 35.

9 af pizzaerne fås som indbagte.

Grillretterne omfatter pita med 7 forskellige slags fyld fra kr. 28 til kr. 35. Shavarma fås med oksefyld eller kylling fra til kr. 39. Til kr. 45 kan du vælge mellem følgende former for kylling, som serveres med salat: ½ kylling, 6 stk. hot wings, 6 stk. barbecue wings og 6 stk. honninghvidløg wings. Der tilbydes 2 stk. fiskefilet med pommes frites og salat (kr. 40). Plankebøf med bernaisesauce, pommes frites og salat koster kr. 50. Du kan købe pølsemix med pommes frites, ristet løg og ketchup (kr. 32). En stor bakke pommes frites koster kr. 20.

Du kan vælge mellem 8 burgere (6 med oksekød og 2 med kylling) til priser fra kr. 23 for en Big Burger til kr. 37 for en Jumbo Burger med bacon.

Pastaretterne er spaghetti bolognese med salat og dressing (kr. 45) og lasagne med ost, kødsauce, salat, dressing og fladbrød (kr. 49).

Med hensyn til salat og kolde retter står valget mellem feta salat (kr. 30), tun salat (kr. 33), rejesalat (kr. 36) og hommos (kr. 35).

Stedet er lille og beregnet for kunder, som selv henter deres madvarer, eller får maden bragt ud.

Perfekt Pizza er åbent fra kl. 16 til kl. 21. Udbringning er gratis inden for 4 km ved køb af pizza eller grill for min. kr. 100.

Personalet er høfligt, smilende og venligt.

Jeg vil varmt anbefale alle at prøve maden fra Perfekt Pizza.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Perfekt Pizza

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×