Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Potato Shop (LUKKET)

Nørregade 36, 8000 Århus C
6anmeldelser

Potato Shop (LUKKET) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 juni 2008 12:42

1 5 5
Super cool omgivelser, frisk betjening, samt et lækkert måltid efter de er begyndt at bruge to karofler istedet for en. Bacon supreme er for nice:)

23 marts 2008 18:20

1 4 5
Jeg prøvede at spise hos Potato Shop lige efter de var åbnet. Det er et fedt indrettet sted, men i begyndelsen havde de vist lidt udfordringer med maden. Det er der så kommet mere styr på siden hen. Min personlige farvoritter er Potato Chilli og Bacon Surpreme. Man bliver mæt og maden er åbsolut betalbar.

23 marts 2008 18:06

1 5 5
Super sted. Lækker mad der mætter og et smadder hyggeligt sted at læse sin avis eller sludre med vennerne.

21 marts 2008 12:29

1 3 5
Nu har jeg læst de tidligere anmeldelser af Potatoshoppens salater og sandwich... Men det vil vel være mere rimeligt at anmelde dem på deres "mærkesag": deres fyldte bagte kartofler (selvom det nu heller ikke er en suveræn smagsoplevelse).
Det lader til at være et sjovt og anderledes koncept, hvor man kan få bagte kartofler med alt mulig fyld. Jeg vil en kartoffel med gullash (eller noget i den stil).. og det smagte.... fint... Ligesom Blachmanns kommentar til martin efter Elvis sangen: det var... fint.. og ikke andet :) Man står ikke tilbage med en super oplevelse, men samtidig var der heller ikke rigtig noget at sætte fingre på.. Det hele var - tjah... ja ok, men tamt. Fyldet bliver heller ikke præsenteret specielt lækkert i dåserne på disken. Jeg tænkte at det ville se skønt ud i nogle store sorte smedejernsgryder eller sådan noget..
Men et fint sted og billigt aftensmad, som man helt sikkert bliver mæt af. Det bliver til 3 almindelige stjerner herfra.. ingen sindsyg oprivende oplevelse...

19 marts 2008 11:09

1 1 5
Jeg vil gå så langt at sige at to stjerner er for meget til potatoshop!

Da jeg studerer på arkitektskolen et stenkast derfra, er man let tilbøjelig til at hente sin frokost eller aftensmad i denne ende af Nørregade.

Jeg har været forbi Potatoshop 2 gange. Den første gang fik jeg en sandwich med kylling og bacon og det var en smagsløs oplevelse uden lige. Det var lige da de havde åbnet, så jeg forbarmede mig over dem og tænkte at det nok sikkert var begyndersvær.

Jeg gav derfor potatoshoppen en ny chance og 2. gang jeg var forbi blev det til en salat bestående af (RIGTIG MEGET) iceberg salat, soltørrede tomater og parmesanflager. Dertil var der et stykke tørt brød og en ceasar dressing som ikke smagte særlig godt!

Jeg er ked af at sige det men Potato shop - hvis i læser dette, så er i sq nødt til at stramme op! Specielt når i ligger hvor i gør med en annettes sandwich på den ene side og en ziggy green et stenkast derfra!

17 marts 2008 12:39

1 2 5
Der sker ting og sager på Nørregade for tiden. Først Ziggy Green og nu den nyåbnede Potato Shop et stenkast længere oppe ad gaden.

Potato Shop er ifølge deres hjemmeside et nyt franchise koncept hvor kartoflen er i centrum.

Jeg var egentlig på vej ned til Spring's efter en sandwich til take away, men den nye facade og hyggeligt indrettede cafe / take away sted lokkede mine fødder ind ad døren.

Selve caféen er meget nydeligt indrettet og ud af de café-arketypiske pod speakers, strømmede der afslappende musik.

Jeg trodsede kartoffelkonceptet og vovede mig ud i en stor sandwich.

Det er muligt at vælge mellem lyst og groft brød - jeg valgte en stor skinke ost med det sidste. Prisen var 36,75 meget lig priserne på andre sandwichbarer.

Lad os så komme til sagen eller sandwichen så at sige.

Den grove firkantede bolle var smurt med mayo og indmaden bestod af skinke, revet emmentaler, blandet salat, to skiver tomat og to skriver agurk.

Hvis vi skal starte med det positive først var osten virkelig velsmagende. På den anden side virker sandwichen bare virkelig almindelig og kedelig.

Det skal desuden nævnes at sandwichen størrelse på trods af adjektivet 'stor' ikke er noget råbe hurra for.

Alt i alt er der på sandwichdelen langt op til f.eks. Annettes som til ca. samme pris leverer en større og bedre sandwich.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Potato Shop (LUKKET)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×