Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Prins Pizza

Janus la Cours Gade 1, 8000 Århus C
6anmeldelser

Prins Pizza opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

25 februar 2011 10:34

1 5 5
Efter at være flyttet bor jeg desværre ikke så tæt på Prins Pizza mere, men da jeg nu har prøvet at få pizza fra et par andre steder er jeg vendt tilbage som kunde ved Prins.

Pizzaen har altid været klar til tiden, og de gange vi har fået bragt ud kom den også til den aftalte tid.

Det er svært at finde et sted hvor de laver gode Deep Pan pizzaer, men det gør Prins Pizza, også uden at de virker fede.

Det var ikke sidste gang jeg bestiller pizza fra Prins Pizza

08 maj 2010 11:32

1 1 5
Der var bestilt pizzaer fra prins pizza til en herre aften, der var godt run på den aften, og de havde åbenbart fejlkalkuleret, hvornår pizzaerne var færdige ihvertfald kom de først efter 1½ time. Så kunne man jo håbe på, at de var gode, men bundene var meget brændte og uspiselige. Lidt surt, at man først finder ud af det,når pizza manden er gået.Så jeg tvivler på, at jeg vil bestille pizza der igen, man må simpelthen ikke sende sådanne pizzaer ud af huset. Så er det da bedre, at lave nogle nye og sætte dem på husets regning og undskylde ventetiden.

Hvis jeg skal sige noget positivt om stedet, så er det, at der pænt og rent på pizzastedet i modsætning til mange andre steder, og at betjeningen er venlig.

10 september 2008 11:37

1 5 5
Efter at have hørt meget godt om Prins Pizza skulle jeg prøve stedet. Bestillingen gik hurtigt og nemt igennem og da jeg kom for at hente min ordre, blev jeg mødt af venlig betjening. Helt klart et sted jeg kommer igen!

26 august 2007 15:16

1 5 5
Prins Pizza er fantastisk.
Skal man have pizza søndag aften, skal man hente dem der.
Og betjeningen biver ikke bedre.

27 juli 2007 20:16

1 1 5
Er HELT enig...Walid is the man. Han er bund ærlig, altid imødekommende og vigtigst af alt: hans pizza´ ER klart de bedste i byen. Er selv blevet afhængig af nr. 14.

Plejer ikke at være så aktiv med enmeldelser, men skal nogen have en kæmpe anbefaling er det Prins Pizza.

De fleste andre pizzariaer har noget at lære af Walid, når det komme til kundeservice.

Tag til Prinsen og bli glad !!!

24 maj 2007 20:15

1 5 5
Hvis der er nogen der tager kundeservice alvorligt, så er det Prins Pizza!!! Walid kender din favorit pizza, dit navn, din familie, og sikkert også din fødselsdag. Og når du har været der et par gange, så hilser han højlydt på dig, når du går forbi på den anden side af gaden! Det er da festligt og helt fantastisk!!! 100 stjerner til humørbomben Walid, den rare mand :-D

Og han laver også gode pizzaer. Jeg er et vanedyr og får altid den samme. Den er altid god, sprød, med tynd bund og passende mængder fyld.
Det er ikke kun fordi, jeg bor lige ved siden af og af ren dovenskab ikke kunne drømme om at købe min pizza andetsteds, men jeg synes altså, at vi her har byens bedste pizza biks.
Go Walid!!!!!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Prins Pizza

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×