Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Pronto Grill & Pizza (Lukket)

Nørre Allé 41, 8000 Århus
8anmeldelser

Pronto Grill & Pizza (Lukket) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 maj 2008 16:11

1 4 5
Testing

10 februar 2008 23:24

1 5 5
Jeg har prøvet Pronto Grill & Pizza nogle gange.

Pizzaerne har altid været i top kvalitet, og serviceniveauet har været i top.

Den nye ejer er iraner. Han og personalet er søde og gæstfri. Når der er god tid, er de altid med på en samtale.

Efter ejerskiftet er Pronto Grill & Pizza blevet ommøbleret, således at det i dag er muligt at sidde på stedet for at spise sin grillmad eller pizza. Det er en stor forbedring i forhold til den tidligere ejers indretning, hvor der kun var to borde.

I dag fortjener Pronto Grill & Pizza betegnelsen pizzeria som en restaurant med et stort udbud af fremragende pizzaer, selv om stedet selvfølgelig stadig kan bruges som take-away.

Jeg betragter Pronto Grill & Pizza som et af de allerbedste tilbud inden for grillmad og pizza i Århus og giver derfor 5 stjerner.

10 februar 2008 00:39

1 5 5
Jeg må sige wow til Pronto Grill&Pizza,fordi jeg synes at det er bedste pizzarie i hele Århus.Deres mad smager helt vildt godt, åh deres shawarma smager rigtig godt og det er slet ikke dyrt:)

Jeg har altid har fået en rigtig god oplevelse af at være der. Jeg er rigtig meget tilfreds med madkvaliteten også serviceniveauet.Det er en ung mand,som er ny ejer til Pronto Grill&Pizza. Han er dygtig og flink fyr som gøre sit arbejde rigtig godt. Jeg giver også 5 stjerner ud af 5.
Jeg 100% anbefaler Pronto Grill&Pizza.

27 januar 2008 15:04

1 5 5
Restaurant Pronto Grill & Pizza er den bedste restaurant i Århus. Maden er lavet med kærlig hånd og stemningen. Menukortet ser rigtig lækrere ud, de har lavet om på deres menukortet + har også fået en ny ejer.
Jeg har været hele menukortet igennem og alt er godt! Der er ingen risiko for, at man går sulten derfra. Pronto Grill & Pizza formår virkelig at give sine kunder den bedste oplevelse af en restaurant besøg i Århus midtby.
Pronto Grill & Pizza er et pizzeria for folk, der ønsker råvarer af høj kvalitet. Pronto Grill & Pizza er et fantastisk pizzeria og jeg giver helt sikkert 5 stjerner ud af 5. Pronto Grill & Pizza giver dig også helt sikkert value for money Jeg anbefaler Pronto Grill & Pizza til alle der kan lide rigtig god mad.

16 januar 2008 23:28

1 5 5
100% Enig :)Jeg har været nede på Pronto Grill& Pizza mange gange.Første gangen, jeg smagte deres burger, som smagt det rigtig godt og 10 gange bedre end de andre steder, f.eks. Burger King osv.

Åh,Pizzaerne fra Pronto Grill & Pizza er helt klart mine yndlingspizzaer,især deres ægte italienske pizzaer. De er sprøde og lavet med rigtig gode råvarer fyldt med smag. HELT KLART de bedste pizzaer i Århus!!!

Sidste gangen prøvede jeg shawarma med masser hvidløg på den. Den smagte også rigtig godt. De laver byens bedste shawarma synes jeg,jeg nyder duften og smagen,hmm...jeg anbefaler til jer allesammen.

For resten, personalet er høfligt og venligt + hurtig betjening.

06 januar 2008 22:26

1 5 5
wow, wow, hvad skal jeg jo sige!
Byen´s bedste pizzaer og rigtig lækkert mad af friske råvarer. Det vil så sige en super mad. Så de laver byen allerbedste pizza. Restauranten er hyggelig og det er ejeren også. Igen et lækkert måltid på Pronto Grill & Pizza(er ved at blive afhængig)og jeg er 100 % tilfreds. Pronto Grill & Pizza giver dig helt sikkert value for money.

Alt i alt en god oplevelse, og jeg kan kun anbefale et besøg. Uden tvivl den bedste restaurant (Pizza, Shawarma, Grill mad osv.) i Århus

23 december 2007 17:02

1 5 5
Take away, hvis du har travlt.

Eller sid ned op spis.

Enestående højt serviceniveau.

God mad.

Pizza er dejligt.

16 maj 2007 19:19

1 4 5
Pronto Grill & Pizza er et typisk take away, idet der kun er to borde inden for. Kl. 12 - 16 tilbydes der en frokostpizza med en sodavand til kr. 35. Pizza i almindelig størrelse koster fra kr. 35 (Margherita) til kr. 59 (Meat Lover). Deep pan pizza koster kr. 10 ekstra. De to indbagte pizzaer koster kr. 45 pr. stk. Familiepizza koster fra kr. 85 (Margherita) til kl. 109 (Meat Lover). Desuden kan der købes grillkylling, shawarma, kyllingesandwich, falafel, 4 slags burgere, lasagne, spaghetti, pølsemix, sodavand og kildevand. Jeg er særdeles godt tilfreds med madkvaliteten og serviceniveauet.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Pronto Grill & Pizza (Lukket)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×