Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Raadhuus Kaféen

Sønder Alle 3, 8000 Århus C
29anmeldelser

Raadhuus Kaféen opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 29Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

05 november 2011 18:08

1 1 5
Ok mad (smørrebrød med æg og rejer + pandekager, der dog næsten var kolde!), men hold fast, sikke en RINGE betjening!! Har aldrig oplevet noget lignende :-( De to tjenere, min veninde og jeg havde at gøre med, var direkte sure, arrogante og sågar nedladende. Ikke kun over for os. Jeg lagde mærke til, hvordan også andre kunder blev betjent på nærmest ligeglad vis. Man bliver ikke hilst på, der er ingen øjenkontakt overhovedet, når man siger eller spørger om noget, og jeg så sågar, hvordan et sødt, ældre ægtepar - som ellers blot meget pænt bad om et bord til to - blev råbt ad!! Havde virkelig ondt af dem! Selv min veninde, som ellers altid tager ind på Raadhus Kaféen for at spise pandekager hver gang hun besøger Aarhus, vil aldrig spise mere derinde! For mit vedkommende var det første, men også sidste gang. Kan kun opfordre andre til at undgå stedet...

18 september 2011 20:52

1 3 5
Mig og min kæreste var inde på Raadhus Kaféen og spise i aftes. Kort og godt: maden var god, men servicen er dårlig. Vi havde bestilt bord, og da vi kom ind, skulle vi stå ved skranken og vente i noget tid, selvom personalet stod lige på den anden side. De kunne godt ha sagt "hej - lige to sek." eller noget lignende. Da vi havde fået et bord og menukort, gik der så lang tid, at vi skulle op til skranken for at sige, at vi var klar til at bestille. Drikkevarerne kom med det samme, og vi ventede ikke alt for lang tid på maden. Vi bestilte en engelsk bøf og en oksegryderet. Der var sindsygt meget mad, og det smagte virkelig godt. under maden, hjalp vi andre gæster et par med barnevogn og kørestol) ud, og der blev ikke nikket eller sagt tak fra personalets side. da vi bad om regningen, ville vi have maden med hjem - vi ved godt det er lidt dårlig stil, men vi er trods alt studerende, og hvis resterne kan række til et helt måltid, kunne vi sagtens finde på at få resten med hjem. Tjeneren så ikke alt for glad ud, da vi spurgte. og der blev ikke sagt farvel eller noget. jeg efterlod nogle drikkepenge, men min kæreste tog noget fra, fordi han ikke syntes at de fortjente det. så nu er der en 20'er ekstra, som vi kan købe havregryn for. jeg tager ikke ind på denne restaurant igen, fordi jeg vægter service mere end maden.

23 juli 2011 23:31

1 3 5
Vi var to mennesker til frokost på Rådhus Kafeen, og bestilte det samme: 3 slags sild, og 1 stk. med fiskefilet og remoulade på rugbrød. De 3 slags sild var marineret, stegt og Christiansø-pigens sild, og det var rigtig godt. Fiskefilet'en - som vi hver fik 2 af - var tilsvarende god, og dejlig lun, da den ankom.
Eneste anke er at personalet ikke havde tid nok. Det var ikke deres skyld - der var to tjenere, som gjorde alt hvad de kunne for at betjene den fulde restaurant. Men der manglede ganske enkelt en tjener for at de kunne servicere tilstrækkeligt godt. Den lille frokost vi skulle have tog i alt 1,5 time - og det er ganske enkelt for lang tid!!! Så derfor kun 3 mangoer.

22 februar 2011 10:39

1 4 5
Vil lige smide en kort anbefaling af stedet, Var inde og få frokost med en god ven, som ligesom jeg, er i restaurations branchen i Århus og som altid var vi mætte og glade da vi forlod stedet.

Min ven fik Wienersnitzel, med alt hvad der skulle være og undertegnede gik i kødet på en pariserbøf og dertil fadøl. Der er jo ikke så meget at sige til noget så simpelt og godt, der er en grund til at Rådhus cafeen (sammen med teaterbodegaen) er et af de foretrukne steder når restaurations branchen selv går ud og spiser, det er let og lækkert.

Det eneste jeg har på maden, er at de åbenbart har svært ved at lave brasede kartofler, jeg har spist der de første 10 gange og det er ikke lykkes mig en eneste gang af få noget der minder om sprødhed i deres skivede kartofler, smagen fejler ikke noget, men det virker mest som om at kartoflerne er kogt i olie, istedet for stegt på pande, men det er altså et meget lille minus.

De 4 stjerner skal ses som top point på min skala for restauranter i denne kategori og at det var frokost, så sammenlignet med andre af mine medanmeldere på denne side, skal det ses som et 5 tal.

21 februar 2011 09:10

1 5 5
Havde bestilt bord da det var vores bryllupsdag. Fik et bord i et lokale for os selv og med flag på bordet. Hyggelig og diskret servering. Fik 3 slags sild og hønsesalat til forret. Det smagte pragtfuldt !! Kalvefilet og wienersnitzel til hovedret. Kalvefileten var stegt perfekt og serveret med lækkert tilbehør. Wienersnitzlen var så stor at den dårligt kunne være på tallerkenen. Fik efter ønske også serveret bearnaisesovs, som dog ikke havde den samme gode smag som den plejer at have på Rådhuscafeen. Fik serveret husets rød og hvidvin, som varmt kan anbefales. Alt i alt en dejlig aften med lækker mad.

07 august 2010 10:01

1 3 5
Rådhuscafeen er et rigtigt hyggeligt sted lige op ad Arne Jacobsens smukke rådhus. Den stegte flæsk plejer at være et godt mål på, om et spisested med det klassiske danske spisekort er godt. Flæsken kom ind på bordet i rigelige mængder (vi var 3 pers.) og nåede ikke halvvejs igennem dette bjerg af sprødstegt guf. Sovsen var derimod virkelig fersk og kedelig. Persillen var ikke kogt med - måske derfor... Det trækker ned. Pinden i skolegade er stadig øverst på stegt flæsk listen i Århus.

06 maj 2010 10:46

1 5 5
Min kæreste og jeg spiste en tidlig aftensmad på Raadhuus Kaféen i dag. Det var første gang vi skulle prøve denne, efter både at have besøgt Børsen - ikke tilfredsstillende!!! og Pinden i Skolegade som vi begge ELSKER!!! Raadhuss Kaféen er lidt dyrere end Pinden, men indretningen og atmosfæren er også ensmule anderledes.
Der var virkelig en rar stemning, og vi var begge imponeret over den meget venlige betjening vi fik.
Vi fik begge et stjerneskud og delte desserten "Rådhus pandekager".
Stjerneskudet var VIRKELIG godt. Der var to stegte fisk og noget røget laks. Så ikke helt traditionelt, men det smagte fantastisk. Fiskene var virkelig gode - ikke som fiskefileter på den lokale grillsnask:-)
En god portionsstørrelse også.
Desserten varogså fantastisk. Har aldrigsmagt grand manier creme før, og det er da en fejl!
Super lækkert måltid!
Glæder mig til vi skal derind igen og prøve deres mørbradgryde og stegte flæsk:-)

01 marts 2010 16:48

1 5 5
Torsdag aften på Raadhuus-kafeen var ikke stuvende fuldt men absolut godt besat.
I den hyggelige atmosfære fik vi en hurtig og god betjening, mens vi så hvad de andre gæster havde valgt.
Der blev serveret masser af sprødstegt flæsk (det må jeg tilbage og prøve)og mere "højtidelige" middage med lækkert tilberedt oksekød.
I selskabet var der gæster som tidligere havde prøvet både Wienerschnitzlen og Rådhusgryden, de var begge anbefalelsesværdige.
Denne aften valgte vi lidt anderledes, men fælles var den utrolig lækre salat vi fik på bordet.
Jeg kan kun håbe at den følger med rigtig mange af retterne.
super frisk salat med, rigtig meget forskelligt fyld, lækre cherry tomater, frisk annanas, rødløg o.m.a.
Vi havde desværre ikke tid til kaffen denne gang, men de desserter vi så på de andre borde skal helt afgjort også prøves når vi næste gang sætter meget mere tid af til besøget i en af Århus's hyggeligste spisesteder.

29 maj 2009 22:45

1 5 5
Raadhuus Kafeen har eksisteret i mange år. Det er et dejligt roligt sted med venligt personale.

Vi i G4S medvirker til at opretholde ro og orden ved at tage uønskede ældre mænd i hoved og røv og smide dem ud af stedet.

Unge skal have en god oplevelse uden at blive forstyrret af udsigten til en gammel glatbarberet mand med hvidt hår, briller, jakkesæt, skjorte, slips og sorte laksko.

Overalt hvor jeg møder den gamle nar, får han røven på komedie og en rigtig røvtur, når jeg tager ham i hoved og røv og smider ham ud.

Århus skal været et godt sted for unge mennesker.

Med venlig hilsen

Henrik Kongsted
G4S

16 april 2009 15:37

1 4 5
Kommentar til sidste anmeldelse..
Var der også i sidste uge og fik også wiener.
Min var god og helt perfekt og har altid været det alle gange jeg har været der.
Stemning og betjening var som altid rare

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Raadhuus Kaféen

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×