Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Akropolis

Frederiks Allé 91, st., 8000 Århus
7anmeldelser

Restaurant Akropolis opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 7Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

11 august 2009 17:17

1 1 5
Jeg husker Akropolis som et rigtig godt sted, men det er slut nu

Vi fik en gang Tzasiki til forret, der kom en underkop med max 2 spiseskefulde tzasiki og et enkelt pitabrød af de billige udenlanske som intet smager af ( hvis man ikke bager dem selv skal man sku da købe de danske)
Min kærste fik en græsk bøf, jeg selv en mix grill, begge retter med "salat" og græske kartofler
Skandale, begge tallerkner havde 4 skiver agurk, 4 skiver tomat, 3 løg ringe og en stribe tynd hvid dressing, her til 5 stykker græsk kartoffel ( det ene stykker var nærmest forkullet og uspiselig), kartoflerne smagte af "ovn", men ikke af citron, olivenolie og rosmarin???
Kødet var stegt meget hårdt og igen var stykkerne små, grænsende til det grinagtige
Jeg gik derfra skrupsulten og med en fornemmelse af at være grundigt i røven
ØV
Der har ikke været en ordenlig græsk resturant i Århus siden Rhodos i Søndergade lukkede i 2004 :-(

08 juli 2009 02:43

1 4 5
De har en tjener/ejer som er en smule popsmart i hans væremåde, men det er hans måde at være imødekommende på, nok som en rigtig græker ville være, og det er han!
Men hvis man tænker videre udover severeing, så har de stadig væk noget af det mest autentiske, og mest kvalits mæssig høje standare!!!
Du har ikke prøvet noget hvis du ikke har prøvet deres Vildsvin!!

13 august 2008 11:41

1 2 5
Hej
Mig og 5 andre var på Akropolis for at opleve gastronomien omkring mad grillet over trækul. Maden var nogenlunde. Vi følte os lidt klemt inde i et hjørne, så ikke meget plads. Tjeneren og ejeren var for at sige det rent ud, bare for meget. Sådan lidt wanabe smart og træls nærgående. Og så fik vi choket da vi skulle betale. En hovedret med alt for lidt mad,kage til desert plus kaffe og 2 små øl. Ialt knap 400 kr hvilket er alt for dyrt da de efter min mening ikke har stilen og betjeningen til at være i prisgruppe 2.

25 februar 2008 19:08

1 3 5
fint

16 februar 2008 23:04

1 2 5
Ikke så godt som det har været. Pitaerne er små og smager ikke som tidligere. Kyllingerne er ok, men knap større end duer. Suvlakiernes kød er ikke så lækkert som tidligere og så er det i forhold til kvaliteten dyrt.

06 februar 2008 17:57

1 1 5
Min kæreste og jeg var en hverdagsefermiddag forbi Akropolis.. jeg havde hørt så meget positivt om stedet, og da vi begge elsker græske kartofler skulle de prøves.. Det hele stater også super, vi kommer godt ind, og bliver taget godt imod af den unge mand der står ved grillen, vi snakker lidt, og vi siger vi helst vil være lidt i fred, da vi bare gerne vil sidde og snakke og hygge.. Pludselig kommer en tjener/kok hoppende direkte i ansigtet på os, og tror åbenbart vi er et par han kender, vi bliver begge skræmte.. Han bliver oversynligt flov og finder en kande vand frem.. og kommer med en tallerken med noget let og brød til os, uden vi beder om det.. Da ingen af os har de vilde penge ville vi blot bestille en græsk bøf til 89 og en lammekølle til 109 mener jeg.. Men han bliver ved at rende ved vores bord, trods vi bad om fred, vi havde fået en kande vand, men alligevel lykkedes det for ham at tvinge os begge til at købe både vin og sodavand.. vi sad begge helt paff tilbage, de blev desuden ved med at kommer med brød, da de alligevel havde det på grillen.. Efter ca 30 min fik vi endelig vores mad, og FØJ hvor det smagte.. min kæreste kunne ikke engang spise det så dårligt smagte det.. Det var så oversmurt med citron at man ikke kunne smage andet, han kommer så og spørger hvad vi sys om maden, og vi siger så vi ikke sys om den.. Jamen han erkendte han havde alt for meget citron i sin marinade.. OG vi derfor self fik den forret og brød, som vi ikke selv havde bestilt gratis... MEn til vores store fortrydelse kom vi af med ca 350 kroner for en bøf til 89, en ret til 110 samt et glas vin til 40 og danskvand til 20.. Da jeg gik derfra var jeg nærmest i chok.. Havde aldrig følt mig så røvrendt som jeg blev den dag "på århus` bedste græske.. ærgeligt man ikke kan give nul stjerner.. jeg kommer aldrig igen.. er helt sikkert..

13 marts 2007 15:29

1 5 5
Akropolis er en af de ældste græske restauranter i Århus, og den første, der brugte en rigtig trægrill. De gør de stadig, og det kan smages! Hurtig betjening, god mad og meget rimelige priser. Ægte græsk stemning. Især er retter som fiskespyddet, den langtidsstegte lammekølle eller vildsvin i rødvinssauce værd at nævne. Men husk at bestille bord, hvis du vil være sikker på et, stedet har så mange stamgæster, at der hurtigt kan blive fyldt op, selv på en hverdag.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Akropolis

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×