Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Athena

Store Torv 18, 8000 Århus C
17anmeldelser

Restaurant Athena opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 17Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

04 februar 2015 12:04

1 5 5
Jeg bestilte 2 sweetdeals til denne restaurant.

Forret: Yiayias Keftedes. Traditionelle græske frikadeller - hjemmelavet efter kokkens egen opskrift.

Smagte super lækkert!

Hovedret: Mixet souvlaki. Stegte træspyd med blandet, marineret svine-, okse- eller kyllingekød serveret med tzatziki, salat og græske kartofler.

Smagte også rigtigt godt!

Vi var meget tilfredse med vores besøg

Mvh

19 oktober 2011 20:03

1 5 5
Bestilte telefonisk bord til 2 og blev spurgt om der var en særlig anledning. Jeg svarede at det var der ikke, jeg havde blot min mor på besøg. Vi fik 2 retter, hovedret (Kreatopita) og desert (Brændte figner med is) og begge var super lækre. Dertil Husets Vin (en Sydafrikaner, jeg har desværre glemt navnet... dumt, da den var rigtig god!) Atmosfæren var hyggelig med live instrumental græsk musik. Servicen var over al forventning. På vores bord stod der som på det eneste en vase med en buket blomster. Da vi skulle gå, stoppede værten os for at give min mor buketten fra vasen. Det viste sig at selv havde lavet den specielt til min mor, da han nu mente at et besøg fra sin gamle mor da bestemt var en særlig anledning! Og den skulle hun da have med hjem. Så vi havde en rigtig dejlig aften på Restaurant Athena.

15 august 2011 14:38

1 4 5
Mig og min kæreste skulle ud at spise og udfra vores vens anbefaling blev det athena vi endte på.
Straks vi trådte ind kunne vi mærke den hyggelige græske stemning.
Vi kom før der egentlig var åbent, men ejeren var sød og rar så vi fik lov til at spise alligevel :)
nu hvor vi var de eneste gæster på daværende tidspunkt kom retterne selvfølgeligt hurtigt. Vi startede ud med en tallerken forskellige forretter (pikelia tror jeg det hedder)som var rigtig lækkert. Til hovedretten fik vi henholdsvis lammekoteletter og souvlaki (grillspyd) med oksekød. Godt tilberedt og meget velsmagende til prisen.
Alt i alt en god oplevelse, hverken mere eller mindre.

11 juli 2011 22:41

1 1 5
Vi var to personer af sted, og vi fik hver en forret og en hovedret.
Min partner fik en sværdfiskekotelet til hovedret. Den smagte mistænkelig meget af vakum, og var derudover utrolig tør. Jeg selv startede med en rejercocktail. Rejerne dryppede stadig af lage da de kom ind. Det var dog meget godt kamufleret i den helt absurde mængde af thousand island dressing. Til hovedret fik jeg tre forskellige stykker kød, alle "specialiteter" for Athena. De var mildest talt skamstegt. Deres tzatziki var god, men det var vist også alt hvad der var og skrive hjem om. Må nok kalde oplevelsen for en STOR skuffelse, der kommer vi vist aldrig igen.

27 oktober 2009 14:49

1 1 5
Havde en rigtig dårlig oplevelse af Athena sammen med familien. Udover maden som er go græsk mad, så synes jeg simpelthen at de unge piger som er tjenere dernede sku ha endnu en oplæring i hvordan man behandler kunder. De gik omkring os hele tiden for at se om vi var færdige- selvom vi stadig sad og spiste,og vi nåede knap nok at spise sidste bid før maden blev revet væk, ret uforskammende.... så nej vil ikke anbefale Athena da der er så mange andre fantastiske steder at spise....

06 september 2009 23:10

1 3 5
Hvis du søger mad, der er kræset for, rolige omgivelser og har lyst til at komme lidt ned i gear, så går du helt forkert på Athena. Men hvis du går efter græsk mad serveret af unge piger, der alle har lært at kunderne skal have service, og at et smil i øjet betyder mersalg og drikkepenge, ja, så er Athena stedet.
Vi var der den sidste fredag i festugen, og måske var det derfor bordet først var klar til bestilt tid (og ikke fem minutter før). Og måske var det også derfor der var stuvende fuldt og et lydniveau, der gjorde, at der skulle "tales igennem", for at kommunikere med dem på den anden side af bordet.
De mange mennesker betød dog ikke lange ventetider, tværimod. Forretten kom 10 minutter efter bestillingen, og mellem forret og hovedret gik max. 10 minutter (snarere 5!).
Maden er fin græsk, og faktisk var deres Athena Special med tre slags kød helt fin - mørt kød og fine mængder.
Personalet var gode til at have opmærksomhed på alle gæster, selv om der var stuvende fuldt.
En sjov detalje er, at der på nogle borde er friske blomster - blandt andet på vores, da de ved reservationen af bordet fik at vide, at vi skulle fejre en fødselsdag. Da aftenen var ved at være slut, blev blomsterne pakket i staniol, og fødselaren fik dem med hjem - fin gestus.
Alt i alt prøver Athena ikke at være mere end den giver sig ud for, nemlig en restaurant for alle, hvor maden er rigelig og der bliver gjort noget ud af den enkelte gæsts oplevelse. Så ingen Michelin-stjerner, men mindre kan også gøre det.

05 august 2009 20:56

1 4 5
4 mand ude og spise (3 forretter, 4 hovedretter, 1 dessert + kaffe)
Fin portionstørrelse, og personalet ville meget gerne komme med både mere brød og kartoffel.
Kødet (lam) var fint og fisken var saftig.
Af knap så gode ting var at tilbehøret til alle retter var det samme - Moussaka, lam og tunsteak fik således det samme.
Personalet var meget flinkt og opmærksomt.
Desuden var der live musik til maden - hyggeligt og autentisk.

Her kan man godt komme igen hvis man har lyst til lidt god græsk hygge.

02 maj 2009 21:45

1 2 5
Fredag aften - ingen overskud til selv at stå ved gryderne, så fat i telefonen, og et bord blev bestildt ved Athena. Ankom til tiden og fik hurtig anvist vores bord. Vi fik hurtig overblik over menukortet og efter at være vist på plads af en meget venlig servetrice, var det pludselig værten "him self" der tog mod ordren. Vi fik hurtig vores øl, men så stoppede hurtigheden!. Efter ca. 25 min. kom servetricen og beklagde på værtens vegne, at han havde glem at aflevere vores ordre i køkkenet, så nu kom hun med brød og dyppelse! Det havde alle andre fået for længst så hvordan det skulle være et plaster står lidt hen i det uvisse. Efter yderligere et kvarter ankom så vores mad. Veltilberet mad, særligt kødet som var grillspyd og lammekoteletter. Tilbehøret MEGET traditionel. Måltiden var således helt på det jævne, ikke dårligt, men heller ikke noget som har printet sig i vores hukommelse, Sorry. Prisen var godt et par hundrede pr. mand, så det var vel ok. Det hele var således ok, men også lidt rutinepræget. Men ret skal være ret - jeg slap for gryderne fredag aften!

31 marts 2009 20:33

1 1 5
Havde fået anbefalet Athena af et par venner, men fik desværre ikke så god en oplevelse.

Startede med lidt hummus og aubergine salat, ganske ok...rigtig græsk smovse mad..men brødet var færdigkøbt og ikke specielt græsk.

Hovedretten var kedelig..alle tallerkner ved bordet gik halvfyldte ud.. de "græske" kartofler var også færdigkøbte og havde været en tur i friture gryden og var ganske simpelthen uspiselig, pyntesalatet var ikke frisk.
2 ud af 3 retter gik kødet ud..

Alt i alt en dårlig oplevelse alt på nær betjeningen.. Vi skulle heller have taget en rulle kebab

12 februar 2009 21:54

1 4 5
super skøn restaurent, hvor der bliver hygget om kunderne og betjeningen er god,har man bestilt bord pga bryllupsdag eller andet står der altid friske blomster på bordet til en. Ejeren af Athena går ofte rundt og servicere kunderne hvilket giver en extra god stemning. Maden er god og ikke mindst deres egen rødvin, vi kommer der ofte og vil gerne anbefale den til andre, der kan lide god græsk mad og hygge

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Athena

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×