Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Bali

Vestergade 36 , st., 8000 Århus C
9anmeldelser

Restaurant Bali opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 9Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

02 april 2010 19:18

1 4 5
Vi (2 voksne og 4 børn i alderen 3 mdr. til 13 år) havde en dejlig aften på Restaurant Bali. Atmosfæren var hyggelig, selv om der var meget få gæster. Personalet var ualmindeligt gæstfrie og søde, ikke mindst over for de mindste gæster. De 4 ældste (2 voksne og børn på 13 og 11) delte 2 x 2 menuer, 2 varianter af rijstaffel, og den næstyngste på 2½ år spiste gratis med af menuerne. Der blev udleveret særlige spisepinde til børnene, så de lettere kunne bruge dem. Alle nød maden, som var meget lækker og varieret. Alle retter blev serveret midt på bordet over en række fyrfadslys, så man kunne vælge frit mellem suppe, fisk, kødretter etc. Der var rigeligt med mad til alle, og vi gik meget mætte og glade hjem. Vi delte en flaske udmærket rødvin til maden, mens børnene drak sodavand. Regningen var forbløffende billig. Vi kan varmt anbefale stedet til børnefamilier.

09 februar 2010 22:24

1 4 5
Balí er, med den specielle indretning og mørke rum (som er en del af restaurantens charme), et rigtig lækkert sted at spise, hvis man er til den slags mad. Dejlige ristafler, hvor man får lidt af hvert, som man kan sidde og smage på, samt en ordentlig skål med ris, så man er i hvert fald helt sikker på ikke at gå sulten derfra!
Retterne er lækre med mange smagsoplevelser og kødet er så mørt, at det næsten smelter på tungen! Alt-i-alt en rigtig god oplevelse - jeg skal klart tilbage og ha' endnu en skøn ristaffel!

01 september 2009 19:59

1 1 5
Vi havde alt i alt en meget skuffende oplevelse, af en restaurant der tydeligvis har kørt på rutinen lidt for længe.

Kødretterne består af store hårde klumper kød i en kedelig slapt smagende sovs. Risen var af den billigste slags, der koger sammen og bliver grødet. De friturestegte retter var mørkebrune og overstægte, og smagte af harsk gammel olie; formenligt fordi de havde lagt vejen forbi frituregryden flere gange efter at have været genbrugt fra andre gæsters borde. De 'indonesiske salater' bestod af lidt fintsnittet kål og gulerødder i en skarp eddike, samt nogle underlige agurkestykker, der efter alt at dømme kom direkte fra en dåse, ligesom ananasstykkerne. Rejechipsene er kedelige og bløde. Selv fadøllen smagte gammel og død. Kort sagt: ingen friskhed, ingen dybtsmagende karryretter, ingen gode råvarer.

Tag Jer sammen Bali!

07 august 2009 18:44

1 3 5
Tre meget store mangoer blev det til.
Vi var 4 mand ude og spise i går, og bestilte alle den samme deluxe ristaffel, 3 sodavande og 1 øl.

Kvaliteten af maden var i top, det kan smages at det ikke er danskere der har tilberedt den. Det gør sig også gældende for tjeneren som også var indonesisk.
Selvom indretningen var meget hyggelig, virker den desværre - mest set ude fra - alt for dunkel og en anelse snusket og det er ærgerligt for det er maden på ingen måder.
Deres filosofi om at alle går derfra mætte er også helt i top. Maden kom også hurtigt på bordet.
For at få den det sidste lille stykke op på 4 mangoer, kunne der med fordel være 2-3 retter mindre, og der kunne blive vedlagt en lille seddel om hvad der er i de forskellige skåle.

Men alt i alt er det en sjov og anderledes måde at spise på, som jeg klart kan anbefale andre at prøve. Det kræver dog at man har mod på at prøve noget mad der nok er ret fremmed for de fleste.

05 januar 2009 20:45

1 4 5
Maden er rigtig god, specielt ristaffelmenuerne. De ansatte er høflige og hjælpsomme hvilket bidragende til den hyggelige stemning. Derudover er prisen mere end rimelig.

01 november 2008 11:04

1 3 5
Er du til "tapas"- konceptet- nemlig en masse små lækre retter, så kan Bali varmt anbefales, idet de har specialiseret sig i Indonesisk ristaffel, som man kan kalde Asiatisk tapas. Her kan man smage mange forskellige kødretter i forskellige saucer (karry, chili mm), indbagte rejer, små ruller, kød i peanutsauce (særligt indonesisk), indbagt banan, lækre rejechips, ristet kokosmel, lækre sprøde grøntsager etc og dertil ris. Maden bliver serveret på en planke, der er placeret midt på bordet, og maden holdes varm af små fyrfadslys. Dette er et rigtigt hyggeligt og fint arrangement,der betyder, at man har god tid til at nyde maden. Der er mulighed for opfyldning, når man løber tør- så selv den mest sultne person burde kunne få sin lyst stillet.
Jeg har nydt Balis mad flere gange, og jeg må sige, at pris og kvalitet hænger ok sammen (forskellige muligheder 109, 128, 148 kr pr. person). Har prøvet bedre ristafler i Amsterdam, men der var prisen også en anden...Ville dog være villig til at betale lidt mere for at der var kræset endnu mere for maden- således at madniveauet kommer endnu højere op.
Betjeningen er venlig og hurtig, og priserne på drikkevarer er meget raisonable. Øl kan anbefales til maden- specielt hvis du har fået den spicet op.
Hvis jeg skal nævne en ting, som trækker lidt ned i det samlede indtryk, så er det indretningen. Det virker som om, at stedet blev dekoreret engang i firserne, og så er der ikke sket noget siden.Det er lidt synd, hvis man renoverede stedet- kunne man hurtigt gøre restauranten til et af byens in-steder.

27 februar 2008 05:02

1 4 5
lækker mad og en hyggelig rest. man er i hvertfald mæt når man forlader stedet og priserne er rimelige.

21 februar 2008 17:02

1 4 5
Det var en ren luksus, at skue ud over det væld af forskellige retter man præsenteres for i Restaurant Bali's buffet. Små skåle med alskens godt, fint anrettet og i så mange farver, at det virker dejligt eksotisk. Smagen er tilrettet spæde dansker ganer, så man kan med fordel bede om at få det lidt stærkere. Især kan de tørstegte (?) æg med peanutssauce fremhæves. Det kan lyde ækelt, men smager fremragende. Absolut et fund til pengene.
Personalet var venligt - heller ikke noget at brokke sig over dér.
Indretningen kunne antyde, at det engang har været en kinesisk restaurant, der har fået nyt navn og nye retter. Der var i hvert fald ikke meget indonesisk over det, men så længe stedet er behageligt at være og maden god, er det også ligegyldigt.

15 juli 2007 22:24

1 3 5
På ”Restaurant Bali” er der kræset for stemningen. Når man træder ind i det smukt udsmykkede, meget røde lokale, kunne man sagtens tro at man befandt sig på en lettere snobbet og dyr restaurant. Men det gør man ikke. For sølle 108 kr. (og opefter) får du et rent orgie af lækre små retter. Fx Små forårsruller. Lammekød i karry. Indbagt banan. (Hvilket smagte fantastisk!) Og meget mere. Selvfølgelig serveres ris hertil. Hvert enkelt bord er ”adskilt” i midten af en hylde foroven og en rist forneden med fyrfadslys under. (Perfekt til romantiske/intime middage) Disse er til for at holde de mange retter lune. Som derudover serveres løbene efter behov! Helt sikkert et besøg hver.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Bali

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×