Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Benny's

Guldsmedgade 32, 8000 Århus C
15anmeldelser

Restaurant Benny's opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 15Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

30 juni 2015 09:50

1 1 5
DKK 224,- for 4 x lunkne hyldeblomst uden is...så føler man sig snydt.
Maden var middelmådig. Flæsk var stegt forskelligt og der var ingen smag eller persille i sovsen.
Service er helt i bund og man føler sig ikke velkommen.
Kan ikka anbefale stedet!!!

10 september 2014 13:21

1 1 5
Mest sure ugidelige tjener til dato. Skulle indløse et sweetdealbevis i går. fik at vide at man skulle have bestilt bord, dette fremgik ikke af hverken bevis eller hjemmeside. restauranten var helt tom-så det var ikke der problemet lå. Sætter ALDRIG mine ben der igen og vil IKKE anbefale nogen at spise et sted med så dårlig service!!!!

27 juni 2014 10:55

1 1 5
Aldrig har jeg oplevet en så tvær og ugidelig tjener!
Min stegt flæsk var overstegt, kartoflerne udkogte og tarteletterne var fyld med ærter og havde kun ganske få stykker kylling i.

Gå en lang bue uden om Bennys - et forfærdeligt sted

19 september 2011 18:53

1 1 5
Tog på Bennys for at få Skipperlabskovs efter en maritim temadag med drengene. Stedet var udvalgt efter på forhånd at have checket kortet.Vi får straks at vide at det har de ikke. Surt.

Nåmen, ikke være end at vi bestiller en gang tarteletter med kylling og asparges til forret. Ind kommer to tarteletter med høns og asparges og MANGE ærter. Jeg kan godt lide ærter, men da jeg efter at have sorteret en del fra sikkert havde kunne fylde den ene tarteletbund, synes jeg måske det burde nævnes på kortet. Rettet kunne pasende kaldes Tarteletter med ærter og et tvist af kylling og asparges. Skuffende!

Til hovedret bestilte jeg biksemad, og fik halve kartofler og store stykker kød og løg blandet sammen. Ingredienserne smagte fint og var som sådan rigtige, men det var ikke en biks i klassisk forstand. Det virkede til at kokken havde læst en opskrift hvorefter man på bedste beskub havde forsøgt sig. Dertil skal nævnes at rettet var overdængt med persille - Efter min smag meget i overkanten, men det meste kunne da skrabes af. Dertil to spejlæg som jeg vil skyde på var lavet i en form i en ovn. Smagte fint men lidt kønsløst. Vi fik en tom flaske ketchup til herligheden.. denne blev dog udskiftet med en næsten tom da tjeneren så det.

Stedet ligner en turistfælde af asiatisk afstamning. Eneste pynt ud over den tomme efterladte buffet er et malet billede af prinsesse Alexandra... Classy!

Jeg behøver nok næppe at nævne at jeg ikke sætter mine ben på Bennys igen.

12 maj 2011 13:00

1 4 5
Kan klart anbefale dette hyggelige sted. Maden var rigtig god, fik peberbøf og pandekager til dessert. Det hele var rigtig lækkert!

18 april 2011 12:43

1 5 5
Jeg fik en nydelig ret, som var fantastisk anrettet samt en nydelse at spise. Det var en suveræn oplevelse at spise på Benny's, stemningen derinde var dejlig og afslappet men samtidig følte jeg mig også spændt til at prøve maden. Servicen var også i top, der gik ikke lang tid før jeg fik min mad, og selvom der var stresset, tog de ansatte det pænt og roligt. Den får 5 ud af 5 mango'er af mig.

20 marts 2010 17:37

1 2 5

20 marts 2010 17:36

1 2 5
Det var lørdag aften og lysten til stegt flæsk var stor,- og efter et par opkald, omkring kl. 18.00 - lykkedes det at få et bord lidt senere på aftenen. Alene det faktum at der lød til at være rigeligt med pladser på Restaurent Benny's på dette tidspunkt, burde måske have afskrækket mig.

Indretningen var ikke videre hyggelig,- ej heller var omgivelserne. Under hele besøget måtte vi høre på et bord med en større forsamling af mere eller mindre fulde fyre der bogstaveligt talt råbte og skreg,- jeg er ikke sart men til tider havde jeg svært ved at høre hvad der blev sagt ved vores eget bord. Personalet bad på intet tidspunkt denne forsamling om at dæmpe sig.

For så vidt angår maden;
Kartoflerne var fine, intet her. Sovsen havde en fin konsistens - men var meget vandet i smagen. Der skulle større mængder af salt og peber til før den egentligt smagte af noget. Den kunne i den grad have brugt en del mere persille ligeså.
De første skiver flæsk smagte ganske godt,- herefter blev kvaliteten mere svingende. Sværren var dog ikke sprød,- ud af de 20 stykker jeg spise fik jeg ialt 1 stykke hvorpå halvdelen af sværren var sprød og knasende. På trods af at vi havde bestilt ad libitum mente tjeneren ikke, at det var sikkert vi kunne få mere, da vi udbad os noget mere flæsk for omkring 3 gang,- som hun sagde; "I har jo spist meget". Jeg måtte herefter forklare hvad ad libitum betød,- hvortil hun svarede at hun ville forhøre sig om ikke vi kunne få noget mere.

Vi fik spist færdig og tog på Café Århus for at skylde den oplevelse ned med en kold pilsner :-)

02 juni 2009 09:54

1 1 5
Virkelig dårlig betjening og dårlig stægt flæsk...

Ærgeligt at jeg skal give Restaurant Benny´s 1 på bedømmelsesskalaen, da jeg mener at denne restaurant ligger udenfor bedømmelse!

02 maj 2009 17:18

1 2 5
Var på Benny's med 10 andre, og vi havde reserveret bord 2 uger i forvejen. PÅ trods af dette, var halvdelen af et kort meny kort ikke muligt at vælge - selv ris manglende.

Maden vi fik var kollegium standard og bøffen fra en af deltager var tørstegt - som om det var stribet flæsk der var bestilt.

Alt var bare ikke godt nok, selv regningen var beregnet forkert, og ikke til vores fordel.

Med så mange gode steder i Århus, så gå udenom Benny's.

Isdahl.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Benny's

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×