Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Da Vinci

Otto Rudsgade 98, 8200 Århus N
2anmeldelser

Restaurant Da Vinci opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

14 oktober 2007 17:41

1 1 5
De forstår ikke hva man siger, de kan ikke finde ud af at give det rigtige man bestiller, og det er overpriser, tager længer tid end de siger der går, simpelthen noget af det mest klamme mad jeg har spist, min hund ville ikke engang æde det. Kan kun sige det er så dårlige mad at de burde bliver lukket med det samme, ærlige talt hvordan kan man drive rasturant når man skal pege på alt hva man siger også har de ikke de menu kort de startede med at give os. Men fik et helt andet bagefter.ingen gang det kunne de finde ud af. Har brækket mig i 2 dage fra jeg spiste det. simpelthen sundhedsskadligt... så et mega godt råd: HOLD JER DERFRA!!

31 juli 2007 17:12

1 5 5
Restaurant Da Vinci er en hyggelig restaurant, som har overtaget lokalerne i Trøjborgcenteret fra Pizzaria Valentino.

Da Vincis fremragende pizzaer koster fra kr. 44 til kr. 63. Jeg vil anbefale nr. 28 (Alla Quattro Stagioni med tomat, ost, oksekød, skinke, rejer, champignon) og nr. 29 (Pizza Valentino med tomat, ost, gorgonzola, oksemørbrad).

Pastaretterne omfatter en velsmagende Lasagne med brød og salat til kr. 60 samt pastavarianterne spaghetti og tortellini.

Der findes salater til kr. 52 – 59. Her vil jeg anbefale den græske salat til kr. 55.

Blandt forretterne (kr. 45 – 68) kan nævnes nr. 1 (indbagt laks med spinat og hummersauce) og nr. 2 (hummerbisque serveret med jomfruhummerhaler og hvid trøffelolie).

De to meste ambitiøse hovedretter er nr. 40 (grillet oksefilet serveret med friske grøntsager, sesam kartofler og kødglace) til kr. 139 og nr. 41 (tournedos udskåret af oksemørbrad, serveret med bagt rødløg, sauté af østershatte og babyspinat med tilbehør i form af kartofler og portvisnauce tilsmagt med honning).

Grillretter omfatter blandt andet græsk bøf (kr. 89), kyllingbryst (kr. 119), souvlaki sis kebab (kr. 125), lammekoteletter (kr. 129) og mixed grill (kr. 159).

Børneretterne omfatter valget mellem bøf, kylling, spaghetti, lasagne, pizza og fiskefilet.

Der er et godt udvalg af desserter fra nr. 74 (tre slags is) til kr. 40 til nr. 73 (issymfoni marineret med sambuca og frugt) til kr. 62.

Der er et glimrende udvalg af sodavand, øl og vin.

Åbningstiden er mandag – lørdag (kl. 12.00 – 22.00) og søndag (kl. 16.00 – 22.00).

Personalet er venligt og høfligt.

Jeg vil varmt anbefale alle at prøve Restaurant Da Vinci.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Da Vinci

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×