Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Johan R

Thomas Jensens Alle , 8000 Århus
2anmeldelser

Restaurant Johan R opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 januar 2011 21:15

1 1 5
Det var en blandet oplevelse at spise i Musikhusets cafe. Det var første gang, jeg spiste der, men også sidste. Det faldt mig og mine bordfæller i øjnene, at den dug hvorpå buffeten var placeret, var snavset, - allerede før der blev åbnet for serveringen. Kokkens forklæde bar præg af, at han hele tiden tørrede sine hænder af på det, så hvad hjalp det, at han bar handsker. Det var direkte uhygiejnisk og uappetitligt, og i direkte kontrast til den håndhygiejne man - med opsætning af afspritnings automater - opfordrer gæsterne til at håndhæve. Selv om der blev gjort opmærksom på forklædets uhygiejniske fremtræden, blev det ikke udskiftet med et rent.
I følge mine bordfæller, som flere gange har spist i cafeen, levede maden ikke op til tidligere, og var derfor skuffende.
Pladsen var trang, og de, der sad yderst, måtte rejse sig, for at den, der sad inderst, kunne komme ud.

26 september 2010 14:35

1 4 5
Bortset fra snavsede vandglas var menuen rigtig god. Det gælder alle 3 retter ved VIP arrangementet. Rigtig god kødoplevelse

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Johan R

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×