Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant La Fiesta

Skolegade 27, 8000 Århus C
18anmeldelser

Restaurant La Fiesta opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 18Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

02 maj 2013 17:36

1 1 5
super kedeligt!
kødet var overtilberedt. dyr og over krydret!..
slet ikke prisen værd... alt for meget ost og den nachos vi bestilte var måske 1/5 af en pose fra aldi eller noget lign. smagte ikke særlig godt overtilberedt..

09 november 2011 09:21

1 5 5
Mig og min kæreste var herinde og spise, og var positivt overraskede. Vi fik begge Chimichanga con carne og maden smagte fremragende. Stedet var hyggeligt og prisen var også rimelig. Bestemt et sted der er værd at besøge hvis man vil prøve noget lidt anderledes mad, uden at blive ruineret.

//Eldrup

09 november 2011 09:17

1 5 5
Mig og min kæreste var herinde og spise, og var positivt overraskede. Vi fik begge Chimichanga con carne og maden smagte fremragende. Prisen var også rimelig. Bestemt et sted der er værd at besøge hvis man vil prøve noget lidt anderledes mad, uden at blive ruineret.

08 april 2011 10:05

1 4 5
hyggelig, mexikansk stemning og betjening. maden var virkelig god, dog ikke noget voldsomt innovativt.. en god burrito con carne med krydrede ris til 125 kr. er ikke helt tosset i århus c.

13 februar 2011 14:31

1 2 5
Fik mad på la Fiesta en fredag aften.

Overordnet set var maden okay, men slet ikke på niveau med prisen.

Bestilte en Gambas til forret(Ovnbagte rejer med salsa verde og hvidløg. Gratineret med ost, serveres med brød). Retten bestod at små kutterrejer i lidt olie med et massivt låg af smeltet chedar-ligende ost. Smagte lidt som når man får rejer på en pizza, hvilket jeg egentlig godt kan lide, men det var ikke lige det jeg havde håbet på udfra beskrivelsen.

Til hovedret stod det på enchilada med kylling og oksekød (combo II). Kyllingen smagte igen okay, men lidt kedelig. Det var trevlet kyllingekød som afkog fra en suppehøne - ok, men kedeligt. Oksekødet var også kogt i trevler og var det eneste jeg synes smagte dårligt - kraftig bismag af ko på den dårlige måde.
Salaten til var bogstavelig talt 10 små stykker iceberg, EN skive tomat og ET oliven -punktum.
Risen var let krydret, ok.

Betjeningen var hurtig og venlig.

Alt i alt var det ikke en dårlig oplevelse, og var sikkert udemærket "dagen-derpå"-mad. Men vil jeg have grillsnask mad går jeg på pizzaria og betaler noget mindre end 200kr pr mand for maden.

11 februar 2011 18:50

1 5 5
Gennem de sidste 10 år er jeg kommet på La Fieste. Jeg vil gætte på, at vi har spist der et sted mellem 90-110 gange. Altså en favoritrestaurant! Kvaliteten er ensartet - man ved altid hvad man får. Det er ikke noget nyskabende sted og det er egentlig det vi holder af.
Ejeren er et fantastisk menneske, der modtager gæsterne med omfavnelser og smil. Han har altid tid til en lille sludder ved bordet - vi holder meget af ham.

Stemningen er helt i top, især på hverdage, hvor der ikke er så travlt.

/Renate Jacobsen

01 februar 2011 15:48

1 4 5
Venlig betjening, rigtig hyggelig atmosfære og god stemning.
Maden kom hurtigt efter bestillingen var afgivet, maden var fantastisk velsmagende og godt krydret.
Venlig tjener og hyggelige lokaler og et rimeligt prisniveau.
Helt sikkert et besøg værd igen.

17 december 2010 17:59

1 5 5
Min veninde og jeg skulle have noget mad da vi havde en aftale små 3 kvarter efter. Vi kom derind og spurgte om dette kunne lade sig gøre. Det kunne det og vi fik bestilt.

Maden kom i løbet af ca 10 minutter og var RIGTIG LÆKKER. Det er det bedste mexicanske mas jeg har fået i Århus.

Vi var begge to meget imponerede over både maden, stemningen og værten og det er helt sikkert ikke sidste gang hverken min veninde eller jeg har været der!! :)

06 august 2010 01:09

1 1 5
Det var mig, min kæreste og to venner der tog ud at spise paa la fiesta. Min kæreste og jeg var rimelig glade for Tortilla Flats som for nylig er stoppet, saa vi ledte efter en anden mexikansk restaurant. Det saa ud som om la fiesta var det vi ledte efter.

Det skal lige siges at denne restaurant kopierer for det første hele konceptet fra Tortilla Flats. Retterne hedder det samme, menukortet ligner, maden ligner vildt meget i udseende og man kan endda vælge hvor stærkt man vil have det.

Maden var udmærket. Den var ikke lige saa smagsfuld som Tortilla Flats var, men selve maden som saadan var ikke et problem. Problemet laa i det at den mad vi syntes var fin var maaske en andens mad før.

Ja. Da vi gik op til baren for at betale regningen skovler ham der var paa arbejde(Om det var ejeren eller en medarbejder) mad fra en tallerken som han havde fjernet fra et bord ned paa en anden tallerken. I dette tilfælde, guacamole og ris.

Jeg saa det ikke lige selv, men min veninde sagde noget i retning af "ej hvor ulækkert" og smuttede ud da vi var ved at betale. Hvis hun havde sagt det før vi kom ud havde jeg simpelt hen fortalt ham at han havde tænkt sig at give os maden gratis, ellers ville jeg blot fortælle de andre der sad og spiste at han gik ind for 'genbrug'.

LAD VÆRE MED AT SPISE DER, HVIS DU IKKE KAN LIDE AT SPISE 'GENBRUGT' MAD.

24 juli 2010 07:54

1 5 5
Det bedste Mexicanske mad du kan opdrive i Århus og omegn. Hyggelig og dejlig atmosfære. Venligt og smilende personale. Kan anbefales på det kraftigste.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant La Fiesta

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×