Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Latin

Klostergade 2, 8000 Århus
23anmeldelser

Restaurant Latin opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 23Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

08 april 2013 17:04

1 1 5
Da jeg tidligere har haft en god oplevelse på Latin, gik turen igen dertil da der var en anledning. Menukortet er simpelt men godt, og prisen er meget venlig i forhold til kvaliteten af maden. Kokkene kan helt sikkert deres kram. Der hvor problemet er, og det der fuldstændig risikerer at ødelægge aftenen, er betjeningen. Det lader nemlig til, at den måde der tjenes penge på ved Restaurant Latin er at fylde restauranten til lidt over bristepunktet og nøjes med en enkelt tjener. Det gjorde bl.a., at vi ventede meget længe på at få menukortet og igen på at afgive bestilling. Da vi så endelig fik lov at bestille, var det ejeren der tog imod - og meget uhøfligt og kommanderende, hvilket virkede fuldstændigt unødvendigt. Forretten kom, og var sådan set lækker, og ejeren kom med den flaske hvidvin vi havde bestilt (og en dyr flaske vand) - som han så sjaskede op i vores hvidvinsglas (og på bordet og lidt i rødvinsglassene).
Så kom hovedretten, som også var godt tilberedt og lækker. Da vi var færdige med denne, spurgte den kvindelige tjener (som var venlig, men meget overbebyrdet) os, om vi ville have vores dessert serveret nu eller om vi ville vente fem minutter. Da vi havde været færdige i et stykke tid, sagde vi at vi gerne ville have den nu. Men det fik vi bare ikke...
Efter tre kvarter (!) og efter vi havde spurgt både tjeneren og ejeren om desserten var ved at blive lavet (da vi jo var blevet spurgt om vi ville have den med det samme), kom desserten. Den var også god, MEN da vi siger, at vi synes 45 minutter er for lang tid at vente på desserten når vi får at vide, at den er klar med det samme, beskylder ejeren os for ikke at have det hyggeligt med hinanden, og siger at der jo også er andre gæster i restauranten. Da vi så får regningen, spørger han os sarkastisk, om "det var hurtigt nok?", og virker meget fjendtlig grænsende til det truende i sin adfærd.
Jeg har ALDRIG oplevet så dårlig betjening, og selvom maden var god, ødelagde ejerens opførsel fuldstændig oplevelsen. Jeg kan kun anbefale at styre uden om denne restaurant - der er masser af andre steder i Aarhus hvor maden er lækker og hvor betjeningen er lang langt bedre.

05 juli 2011 17:04

1 4 5
Var søndag på Latin og blev bestemt ikke skuffet. Har været der én gang før for en del år siden og mindedes det som et godt spisested. De har her i sommer et godt søndagstilbud med 3 retter for kr. 195,- hvilket er billigt i forhold til kvaliteten. Kæresten og jeg fik hhv. fiskesuppe og muslinger ov vi smagte hinandens ret. Begge retter smagte rigtig godt og portinerne var bestemt ikke små. Til hovedret fik vi skinstegt kulmule som efter min mening nok manglede lidt raffinement i form af lidt spændende krydderi, men ellers var den særdeles udemærket. Rigtig sprød men savnede lidt mere tilbehør. Til dessert fik vi en meget sød hyldeblomst "suppe"/saft med mælkeis som var en eller to tænder for sød. Vi er ikke store vindrikkere men bad om en vin som passede til maden. Og vi fik en rigtig god én, valgt af den unge kvindlige tjener. Et godt valg i forhold til vores ønske. BEDØMMELSE : En rigtig god aften i hyggelig atmosfære med åben køkken ( uden lugtgener )til en god pris

24 april 2011 21:36

1 5 5
har i aften været på latin og spise for første gang men bestemt ikke sidste. denne påske søndag have de valgt at køre med en fast menu, der passede til denne højtid. forretten var urte risotto med ristet kamemusling, hovedret var bressiret lammeskank og til slut en fantastisk citronfromage.
vil klart anbefale andre at prøve den hyggelige restaurant latin

28 februar 2011 17:09

1 2 5
Maden var ok,-især desserterne! Fiskesuppen lignede dog mest af alt øllebrød,-men smagte godt, muslingerne var fine, steaken var ikke sej, men absolut heller ikke mør, fisken i skinkesvøb var ok!! vinkortet ligger generelt prismæssigt for højt, det ville være rart f.eks med en "husets vin"! Vores generelle største klagepunkter var: Rigtig dårlig udsugning fra køkkenet, alt vores tøj etc. stank af mados og øjnene sved! Støjniveauet var uacceptabelt højt, og bordene stod for tæt, så der jævnligt fandt en dyst sted om hvem, der nu skulle være mast ind til/i bordet!
Oplevelsen rækker ikke til, at vi kommer igen eller anbefaler stedet!!!

14 februar 2011 08:28

1 1 5
Danmarks VÆRSTE restaurant. 1 times ventetid på forret - et times ventetid på hovedret og 3 kvarters ventetid på dessert - og sørme lige 25 minutters ventetid på regningen. Maden tør kedelig og fjæsingesuppen ULÆKKER - betjening uhøflig, uopmærksom og ligegyldig. Luk Latin og sælg stedet til et menneske, der værdsætter mad, at have gæster - og ikke at hænge ud ved sine venners borde i en brandert. GISP - hvor en dårlig oplevelse... Kommer aldrig igen og vil advare alle mod at gå gennem døren.

03 januar 2011 22:30

1 4 5
Var denne onsdag Aften på latin og spise efter mange gode anbefalinger.

Denne aften var der fuldt hus og man kunne virkelig mærke stemningen af denne udaædvanilige og romantiske restaurant. Musikken var hyggelig og tilpas.

Maden var helt igennem fantastisk. Ren forelskelse med der samme. Til forret fik vi henholdsvis foie gras terine og ristet kamuslinger. Foie gras terinen er nok den bedste jeg hidtil har smagt med en fantastisk kombi af abrikos. Kamuslingerne med blodpølse lyder uvandt men noget der helt klart kan anbefales.
Til hovedret fik vi Svinkæber med perlyg risotto. Kan slet ikke beskrive for meget jeg blev forelsket i denne cremet og suveræn lækker tilberedte ret. Klart aftenens højdepunkt!
Desserten stod jo på nok jordens bedst tilberedte æble tarte tatin. Meget stor ros herfra.

Angående betjeningen kunne man jo fornemme at der var travlt, men alligevel synes nok det var noget der trak en stjerne ned. Synd og skam med sådan en uprofessionel tjener.

Dog skal det siges at de to unge så ud til at hygge sig men latter og dans. Helt unik og hyggeligt med sådan et åbent køkken.

Kan varmt anbefals pga maden.

25 september 2010 15:40

1 1 5
Mad med ujævn kvalitet og elendig betjening.

Tidligere har jeg haft bedre oplevelser på Latin, men denne aften var der ikke meget, der lykkedes.
Forretterne, hhv. fiskesuppe og indbagt oksekød: Fiskesuppen var ok, dog temmelig mudret og kedelig at skue. Det indbagte oksekød var helt intetsigende, smagte af cowboytoast med en klæg dej omkring. Kastet på tallerkenen, uskøn at se på.
Hovedretterne var bedre, ristet torsk lovede kortet – den var vist snarere bagt, men smagte fint med en god skum forneden og skiver af fennikel. Desværre helt uden tilbehør.
Desserterne var ostetallerken og profiteroles. Ostene var ok, dog var gedeosten tør og intetsigende og tilbehøret gabende forudsigeligt (syltede valnødder). Profiterolerne var efter medspisers mening ok, uden at hun dog faldt i svime over kvaliteten.
Ret skal være ret: Kaffen var god og friskbrygget.

Så alt i alt mad på det jævne, med hovedretterne som det eneste oplivende.

Til gengæld var betjeningen usædvanlig dårlig. To tjenere til ca. 30 gæster burde jo være fuldt tilstrækkeligt, men ikke når den ene i 1,5 time havde væsentlig mere travlt med at snakke med gæsterne ved eet bestemt bord (venner?). Det gav unødig ventetid og sender et højst uprofessionelt signal. Samtidig fik han forkludret bestillingen af min medspisers forret og hovedret, så hun fik noget andet, end hun havde bestilt. En anelse ubehøvlet også: ”Er du færdig” spurgte han min medspiser, som havde levnet – her burde han jo have spurgt om vi var tilfredse, men ikke en eneste gang blev der spurgt til om maden bekom os. Samme tendens til ikke at ville indrømme fejl som flere af de andre anmeldere påpeger.

For høje priser ift. kvaliteten af maden. Alt for høje priser ift. betjeningens niveau.
Vi kommer ikke igen.

11 september 2010 12:23

1 5 5
Vi var tre ude at spise på en dejlig, vindomblæst, fredag-efterårsaften.

Vi fik den klassiske menu. 2 fik Fiskesuppe og 1 fik muslinger - hertil et glas chilensk hvidvin.

Alle tre fik derefter bøf bearnaise med et glas italiensk rødvin.

Maden var lige som den skulle være. Betjeningen var kvik og vidende.
Der var fuldt hus og atmosfæren var god.

Der var nogle mindre ønsker til maden, som alle blev husket. Det oplever man ikke alle steder.

Åh jo, da vi ringede for at bestille, var der ingen der tog telefonen - et par minutter senere ringde restauranten selv tilbage for at høre, om de kunne hjælpe med noget. Det var vi noget imponerede af. Det var både god forretningssans fra restauranten og god service overfor os.

Vi kommer helt sikker tilbage en anden dag.

p.s. man sidder tæt, men sådan er det bare på Latin.

09 marts 2010 16:52

1 5 5
vi besøgte Latin en travl lørdag aften. Der var en god betjening og en hyggelig atmosfære. Maden var rigtig lækker også i forhold til det lave prisniveau. Vi fik bøf bearnaise, der var perfekt stegt, rigtig lækkert kød. Jeg kommer helt sikket igen.

01 marts 2010 09:17

1 1 5
vi skulle en tur på latin,hvilket blev en dårlig oplevelse/kort.

vi kom ind og tjeneren sagde vi selv kunne tage et bord. da vi så har valgt kommer han hen og fortæller han nok skal flytte på os i løbet af aftenen.

vi vælger så at flytte os før vi bestilte.
efterfølgende kommer tjeneren med menukortet men fortæller os der er lang række vare de ikke har hjemme så vi havde faktisk næsten igen valg muligheder. desuden talte han ned til os så vi valgte derfor at tage vores ting og gå.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Latin

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×