Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Le Regal

Nørre Allé 55, 8000 Århus C
11anmeldelser

Restaurant Le Regal opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 11Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

06 december 2010 12:27

1 1 5
Mage til arrogance skal man lede længe efter - vi var ved at blive politianmeldt, fordi jeg kommenterede at jeg ikke ville betale SÅ meget for så lidt! Fik kun hovedret (lammecultotte som smagte ok - dog med for meget brusk!) - men det ska man da ku blive mæt af! Selvfølgelig ville vi betale - men bare ikke 190 kr. for så lidt kød!og meget lidt tilbehør på tallerkener (min mand er en mand - og kræver ikke kæmpeportioner...men vi blev ikke mætte) som var ISkolde altså tallerkenerne og der var SÅ koldt i restauranten at et ældre par valgte et andet sted - godt gået!
Skulle på toilettet lige inden vi forlod stedet - total åben vindue og knald på varmeapparatet - hvorimod der ingen varme var på i selve restaurationen!
Vi burde ha lugtet lunten allerede da vi kom - ingen velkommen eller imødekommenhed - så hallo der...troede faktisk at jeg ville få et par flade - og jo vi betalte - men kommer aldrig igen! Indehaverens personale virkede dybt flove over indehaverens meget flabede og til dels truende og arrogante adfærd... Gik så på gemmestedet og der kan man tale om betjening - de spottede os med det samme til trods for at stedet var propfyldt - vi fik lækre æbleskiver m. gløgg som var hjmmelavet - og så tog vi til Händels messias i Domkirken - vor aften endte dejligt!


Læs mere: http://www.mangospot.dk/aarhus/restaurant/restaurant-le-regal-445.aspx#ixzz17KU9sXHF

07 januar 2010 13:27

1 2 5
Var på le Regal til julefrokost. Vi fik tre retter, svampesuppe til forret, andebryst til hovedret og chokolademousse til dessert.

Maden var OK. Svampesuppen var rigtig lækker og præcis som sådan en skal være. Andebrystet som vi fik til hovedret var også ok. Det smagte, som det skulle og var fint tilberedt, men der var ikke ret meget mad, så vi blev ikke ret mætte. Til sidst fik vi chokolademousse, som jeg synes jeg har set og smagt før i bilkas bistro, så den var nok ikke hjemmelavet. Den var lagt på en bund af mandler, men der var alt for mange mandler så det hele blev lidt kvalmt.

Da vi gik derfra var jeg stadig sulten, fordi der var så lidt mad, og der var næsten ingenting, der mættede på tallerkenen som kartofler el. lign, så jeg tør slet ikke tænke på, hvordan de store fyre i selskabet havde det. Jeg har før været på restauranter, som går op i præsentationen af maden, og hvor portionerne af den grund var ret små, men alligevel blev vi mætte, og på le Regal virkede det lidt falsk, fordi der ikke blev gjort noget ud af at tellerkenerne stod rigtigt, og fordi der slet ikke var nok mad.

Betjeningen var egentlig ok, det var nogle meget søde piger, der serverede, men der gik ikke ret lang tid mellem måltiderne, så vi nåede ikke at sidde der ret længe og snakke, og det savnede vi. Selvom der var tre retter tog det kun to timer fra vi kom, til vi gik igen, fordi næste ret kom ind nærmest lige efter der var ryddet af efter den foregående.

12 november 2009 22:06

1 4 5
Havde en dejlig aften på Le Regal. Uformel hyggelig stemning, dejlig 3 retters menú til fornuftig pris..og så vores favorit vin til "supermarked" pris..
Helt klart en restaurant vi anbefaler.

05 oktober 2009 20:54

1 5 5
En spontan fætter/kusine komsammen endte med middag hos Le Regal, og det var en rigtig god oplevelse. Sød og smilende personale præsenterede menuerne for os, og hjalp os med at servere vore egen vin. Vi fik dejlig rygende varm hummersuppe til forret, samt lam og perlehøne til hovedret. Nogle fik en fantastisk chokoladekagedessert. En super aften i hyggelige omgivelser omgivet af kompetent og venligt personale

13 juli 2009 22:50

1 1 5
Inden jeg skulle besøge Le Regal, var jeg faktisk først herinde for at læse anmeldelserne. Trodsede dog de dårlige anmeldelser og ville prøve stedet alligevel. BIG MISTAKE. Servicen var ligegyldig og en smule arrogant, og tror muligvis at mit kød var sundhedskadeligt. Det smagte ihvertfald sådan. Det skal dog siges at forretten var ok, og desserten også. Bare ikke til de priser de kører med. Sæt prisen ned eller standarden op.

26 maj 2009 10:42

1 5 5
Vi var 8 piger, der besøgte restauranten i aftes.
Vi havde en fantastisk god oplevelse på trods af, at der kun var én person på arbejde.
Han startede med at fortælle, at han "i aften ville være både tjener, kok og opvasker for os :o)" og det skal jeg love for, at han klarede godt. Der var selvfølgelig lidt ventetid, men det var bestemt værd at vente på.
Vi fik den mest fantastiske mad, både forretter, hovedretter og desserterne var i højklasse, så vi kan helt klart anbefale denne restaurant :O)

29 marts 2009 13:02

1 1 5
Den 27/3 2009 var vi 7 piger på Le Regal. Vores bord var i det bagerste lokale. Efter 20 min måtte vi selv bede om menukort som vi derefter skulle vendte yderliger 5 min på, fordi et andet bord lige skulle være færdige med dem først.
Forretten var ok
Hovedretterne måtte alle retur, da kartoflerne var lunkne og de 2 anretninger med fisk, var fisken helt kold. da vi endelig fik noget nyt, dampede det af varme, men fisken var en anden end den der var bestilt og garnituren var halveret på 3 af retterne. Bad om en ny kande vand og en Cola men fik det aldrig.
Efter en rum tid fik vi deseret hvilket de også havde glemt.
Deserten var ok, men vi måtte selv rydde af bordet da vi var færdige.
Den ene tjener kom og undskyldte den dårlige oplevelse vi havde haft, men belærte os også om, st når der nu var nyt personale på, så bør gæsterne vise forståelse, hvilket jeg overhovedet ikke er enig i.
Der var ingen kompensation, tværtimod var der for en ekstra kaffe på regningen som dog blev modregnet

01 december 2008 00:22

1 5 5
Lørdag d. 29.-11. fejrede vi vores bryllupsdag på Le Regal.
Vi havde en vidunderlig aften. Opmærksom og charmerende betjening. Lækker, veltilberedt mad, serveret på en interessant og spændende måde. Retterne bestod af gode, nyskabende kombinationer af råvarer og var smukt anrettet på tallerknerne.
Vi gik derfra perfekt mættede af gode smagsindtryk og sanseoplevelser.
En perle af en restaurant!

26 november 2008 21:40

1 1 5
Vi var 3 tøser på Le Regal en tirsdag aften til en gang venindehygge. Vi medbragte selv vinen, og det var det bedste ved hele måltidet.

Jeg fik en "Jordskokkecremesuppe med kammuslinger" til forret. Grunden til det er i situationstegn er, at den hverken smagte af jordskokker eller var cremet. Der var så meget persille i, at suppen var helt grøn og smagen var herefter. Af kammuslinger var der 4 meget små stykker.
De andre piger fik stedets lakseforret. Denne var serveret på fire skiver agurk, og selve fisken var utrolig tør.

Til hovedret fik jeg dagens fisk, som var rødtunge. De andre piger valgte lammet.
Fisken og lammet var godt, MEN grønsagerne var helt kolde. Da vi sagde det til tjeneren, tilbød han en kaffelatte til desserten som undskyldning. Men det opvarer ikke et dårligt måltid.

Til dessert fik vi alle den kolde brombærsuppe, som ikke smagte af meget. Den hvide chokolademousse var serveret i et shotglas, og virkede som om den havde stået i køleskabet hele dagen!

Ikke et sted nogen af os vil komme igen!

11 februar 2008 13:15

1 1 5
Lørdag 09.02.08 var vi 5 venner for at spise og hygge os. Det var næsten helt fyldt op i restauranten når vi ankom kl.19.00. Ved vort bord, inderst i lokalet var det meget, meget varmt. Derfor var det ekstra beklageligt at det tog over 30 minutter før et personale tog sig tid til at spørge til os, og hjælpe os med at få åbnet vor medbragte vin og give os noget vand...

Det skulle vise sig at god tid, er en vigtig forudsetning for besøg på Le Regal...

Når tjeneren til slut (efter flere påmindelser) klarede at få glas til hvidvin, vand og rødvin fik vi gået i gang med at bestille vor mad. Jeg bad om anbefalinger på hvilken for- og hovedret jeg skulle velge, hvilket han straks hjalp mig med. Når en anden spurgte til hvad dagens fisk var, blev han imidlertid mere usikker. Ikke så mærkeligt, når det senere viser sig at der slet ikke fantes nogen "dagens fisk". De anbefalinger han gav mig til for- og hovedrett viste sig også var udsolgt.

Maden ser flot anrettet ud når den kommer på tallerkenen - det hjælper bare utroligt lidt, når den er halvkold ved servering.
Selve råvarene er ok, men nogen kulinarisk oplevelse var det overhovedet ikke.

Til dessert havde to af os valgt et udvalg af oste. Det tog så lang tid at få dette serveret, og vor tjener totalt uinteresseret i at betjene os - at vi blev nødt til at selv gå ud i køkkenet for at afbestille desserten... Tiden var løbet fra os - og Resturant Le Regal.

Ikke at anbefale.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Le Regal

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×