Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant M IB (Lukket)

Banegårdspladsen 4, 8000 Århus
5anmeldelser

Restaurant M IB (Lukket) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 november 2007 15:36

1 3 5
Martin IB's Restaurant skulle efter hans eget udsagn være en af århus førende. Og mad mæssig er de også oppe i den gode skala, men på vin siden syntes jeg den halter lidt, en alm flakse champagne fra M & C koster altså 798 kr. Det er dyrer end hvis du vil indtage den på et af byen diskoteker, og de plejer ellers og tage ved. Korte i sig selv hænger ikke sammen, der vil gerne serveres lækker mad, men vine i højre klasse skal man skue langt efter på kortet. Dog med meget få undtagelser. Folk der kommer og spiser burde få bedre vine i deres vine menu. Jeg personligt gik efter hele flasker da jeg var på besøg, for en vin menu kan ikke andet end at være en katastrofe. M Ib er ligeledes kendt for deres "molykylær gastronomi" det eneste manden kunne trylle frem for publikum denne aften var en kyskage.. Hvis stedet vil op og lege med de lidt tungerer drenge i århus må vinkortet revideres kraftigt. Skal jeg sidde og spise på en restaurant der gerne vil være med skal der være vin der passer til i stil og klasse.. Derfor kun 3 til MIB i denne omgang. Og det er baseret på maden får vinen en tur op rammer de snildt de 4 og evt. 5.

04 november 2007 15:05

1 3 5
Egentlig et rigtig lækkert sted og et elegant lokale, hvor maden bestemt er interessant og indimellem meget velsmagende. Jeg er altid opsat på at pirre sanserne og prøve noget nyt, men gik alligevel derfra lidt småirriteret. Og sagen er nok, at de simpelthen gik for meget op i at fortælle om maden - "smagte" lidt for meget på deres fortællinger. Og man fik knapt nok talt med de øvrige ved bordet.

20 oktober 2007 14:40

1 5 5
Super lækkert ! God service, både fra tjener og kok. Intim og romantisk atmosfære. Maden var/er super lækker og udfordrende for alle sanser. Kan kun anbefales !

29 august 2007 15:52

1 4 5
Fedt sted. Lokalerne er fantastiske med højt til loftet og langt mellem bordene. Intimt, elegant og stadig med mulighed for at føre en privat samtale.
Bestilte 2 retter men fik i oveni det serveret 3-4 små lækre og spændende retter. Smukt anrettede. Det er første gang jeg har spist okideer!
Maden var god og velsmagende, men det var helhedsoplevelsen, der var med til at trække aftenen op på 4 stjerner.
God, afslappet, men imødekommende og kompetent betjening.

16 marts 2007 21:52

1 2 5
Maden virker ikke frisk. Tingene smager ikke af så meget. Man skulle tro at det hele havde været frosset ned. Serveringerner er rigtig flotte, men alt for små. Man bør vælge min. 6 retter for at blive mæt. Vinmenuens kvalitet er under middel. Hans brug af candyfloss er helt ude at propertioner.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant M IB (Lukket)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×