Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Mekong

Nørregade 10, 8000 Århus C
18anmeldelser

Restaurant Mekong opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 18Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 juni 2012 09:06

1 5 5
Byens bedste! Intet mindre.

20 juni 2012 09:05

1 4 5
Byens bedste! Intet mindre.

05 juli 2011 22:35

1 4 5
Hyggeligt sted, god service, super lækker mad. Alt det til en dejlig lav pris. Kommer helt sikkert tilbage.

09 marts 2011 13:02

1 4 5
Da vi kom ind af døren blev vi mødt at den sødeste (og vietnameese looking) værtinde. Betjeningen er god gennem hele middagen. Værtinden er så sød og smilende, at det smitter. Allerede før maden er serveret, har man fået en god oplevelse. Til forret fik vi forårsruller og dybstegte rejer. Begge dele smagte rigtig godt. Til hovedret: and i rød karrysovs og kylling med cashewnødder. Mums, igen var begge retter velsmagende. Desværre var andebrystet lidt tørt. Men den røde karrysovs, som smagte formidabelt, kompenserede for det. Til at drikke fik vi vietnamesisk øl (Saigon), som af ukendt årsag ikke stod i menukortet. Hyggelige, lyse lokaler hvor væggene belejligt nok er pyntet med fotos fra Mekong-deltaet. En virkelig god oplevelse for få penge. Jeg begriber ikke, hvordan de kan holder priserne så lave: to retter for 109,- eller tre retter for 129,- Jeg vender bestemt tilbage til Mekong Spisehus.

20 juli 2010 16:22

1 5 5
Jeg elsker "Mekong Vienamesisk Spisehus". Den 22. juli 2010 genåbner den økonomisk set særdeles fordelagtige restaurant. Kokken laver høj kvalitet mad til kun kr. 75 for dagens ret (ganske vist en lille portion). Husk selv dine spisepinde, fordi Long udleverer bestik. Der er somme tider også en kvindelig vietnamesisk tjener, men tjeneren Ling driller igen, hvis du spørger, om hun hedder Dar til fornavn. Jeg ved, at Dar Jee Ling er en indisk te. Spøg tilside. Jeg elsker vittigheder.

Isvand koster kr. 15 for en karaffel. Du kan få dansk, kinesisk, thailandsk og vietnamesisk øl. Saigon er en vietnamesisk øl, som jeg varmt anbefaler som særdeles velsmagende.

På et vietnamesisk sted spiser jeg vietnamesisk, for eksempel forårsruller, den vietnamesiske nationalsuppe Pho til kr. 55, eller dagens ret (kan være vietnamesisk eller fra et andet østasiatisk land).

Jeg sagde pænt "nej, tak" til Longs tilbud om en Peking And. Det spiser jeg på kinesiske steder, på Great Wall skal Peking And bestilles flere dage forud; men Great Wall (bortset fra buffeten) byder på topklasse kinesisk cuisine (måske tilpasset danske smagsløg). Mekong And er mere interessant; den læste jeg om i nguyêns anmeldelse. Hun er en dygtig anmelder inden for det østasiatiske køkken. Hendes sprogniveau beviser, at den søde vietnamesiske kvinde er født i Danmark.

De fleste vietnamesiske kvinder er utroligt smukke.

Jeg har desværre ikke haft muligheden for at besøge Vietnam; men elsker den vietnamesiske kultur, musik og de smukke sange. Jeg synger om Vietnam og har vietnamesisk musik på bærbar computer og usb-stik. Musikken hos "Mekong Vietnamesisk Spisehus" er ægte, traditionel vietnamesisk folkemusik; men Long er ikke så begejstret, hvis jeg foreslår, at han skruer op, eller jeg lader som om, jeg vil synge med. Jeg kan ikke udtale de vietnamesiske ord korrekt. Jeg kan sige Hôi Cao Nìen; men ingen vietnamesere forstår min udtale. Jeg elsker den vietnamesiske folkemusik på "Mekong Vietnamesisk Spisehus".

My (kokken og indehaveren) laver fremragende mad: kinesisk, thailandsk og vietnamesisk, lidt tilpasset danske smagsløg, hendes mand, Long, har indrømmet det. Han er en venlig og høflig mand, hvis du taler pænt til ham. Lidt underdanig er den vietnamesiske stil, selv om tjener Ling var i drillehumør, da hun fortalte min vietnamesiske førstegangsdate (www.stævnemøde.dk), at jeg havde spurgt Ling, om hun hed Dar til fornavn, og at darling betød skat på engelsk. Min date ville ikke se mig mere, og jeg blev stamgæst på min yndlingscafé i stedet for at blive gift.

Jeg giver "Mekong Vietnamesisk Spisehus" mine varmeste anbefalinger. Jeg vil ind på stedet, når det genåbner den 22. juli 2010.

Med venlig hilsen

Madeksperten

15 august 2009 19:35

1 1 5
Ekstrem dårlig velkomst og omend endnu dårligere service - helt sikkert ikke et besøg værd... så hellere en chinabox på Strøget!

14 september 2008 16:01

1 4 5
Mekong er og bliver en favorit, især søndage, bor tæt på!. Her i dette lille ubetydelige lokale bag en væg af busskilte i Nørregade gemmer der sig en lille perle. Det er den fordi maden er lavet med hjertet. Halvdelen af familien med mor i spidsen er i køkkenet og far serverer i jævnt tempo. Ingen overraskelser, men til gengæld er den mad der bliver serveret på Mekong helt i særklasse hvad gælder asistiske restauranter i den klassiske ende. Masser af nuanceret smag, og for mig er deres supper en favorit over alle de andre retter.

12 juli 2008 22:50

1 4 5
Hyggeligt og afslappet sted uden alt for mange mennesker. Virkelig god mad og billige priser..

09 april 2008 19:53

1 2 5
Denne restaurant hører ind under mellemklasse restauranter, uden iøvrigt noget uddannet personale inden for kokke/tjener branchen, der selv under andre navne anmelder eget sted. dårlig stil.
jeg har spist her godt 1-3 gange i løbet af de sidste 4 år hvor jeg selv har drevet restaurant ( som iøvrigt ikke er i århus og ikke bliver anmeldt på mangospot).

31 marts 2008 18:59

1 4 5
Her får du uden sammenligning byens bedste thaimad. Det er billigt - maden kommer hurtigt og det smager super godt! Indretning og betjening er ikke helt i top - ikke lige stedet for en romantisk date - men et godt valg til en hverdagsaften.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Mekong

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×