Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Monza

Hasselager Centervej 25, 8260 Viby J
3anmeldelser

Restaurant Monza opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 3Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 august 2011 12:23

1 4 5
Endnu en anbefaling til den dejlige mad på Monza. Rejesalaten sad lige i skabet - smagte helt vidunderligt. Et stort plus med det dejlige brød og isafkølet vand m. lime. Dejligt mørt oksekød - tror det er udsæringen flap meat, som ikke er så kendt i DK. 4 gode oste til dessert - alle meget velsmagende og med en super æblekompot til samt bær og syltede løg. Alt i alt en rigtig god middag - kan kun anbefale at prøve restauranten. Spændende at følge motorløbet lige neden for restaurantens vinduer - giver en særlig stemning.

31 juli 2011 08:28

1 4 5
Lidt svært at komme i kontakt med restauranten over telefon; men endelig lykkedes det via mail og vi blev glædeligt overrasket over maden! Vi havde købt en 3 retters menu via sweetdeal - rejecocktail - Angus steak og is med friske frugter og alt var simpelthen så lækkert. Vi vil helt sikkert komme tilbage.
Hans og Birgit Bjørnstad

25 juni 2011 22:01

1 4 5
Rigtig god og lækker 3 retters menu købt via Sweetdeal. Dejligt varmt brød til forretten som var carpaccio. Oksesteak til hovedret med skøn sovs og garniture. Dertil dejlig kartoffel lagt i lag og filopakke med svampe. Vi fik 4 gode oste til dessert. Underholdning med go-carts kørende lige nedenfor vinduerne. Uforpligtende stemning. Vi kommer helt sikkert igen.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Monza

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×