Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Nova-Q (Lukket)

Fiskergade 28, 8000 Århus C
5anmeldelser

Restaurant Nova-Q (Lukket) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

12 september 2007 18:48

1 1 5
Jeg er absolut ikke imponeret af Nova-Q. Da min familie og jeg spiste der, var jeg meget kræsen da jeg så menuen. Vi fandt dog alle noget, vi troede, at vi kunne li, og da vi 1 time senere fik serveret maden, var vi så sultne, at det var ligegyldigt hvad de serverede... troede vi! Det er lidt trist, når et selskab på 5 mennesker, der alle bestilte noget forskelligt og som ellers ikke er kræsne, forlader en restaurant og alle siger: "nå, ja...så har man prøvet det sted." Intet mere blev sagt, og vi har aldrig haft lyst til at besøge stedet igen.

12 september 2007 15:42

1 2 5
Må indrømme – det var en skuffende oplevelse.
Jeg har læst om Q Nova her, og var klar over at folk havde meget forskellige meninger om stedet. Jeg slutter mig til den negative flok.
Det kan godt betaler sig at spise hoved ret og dessert på Q Nova. 2 stjerner for det.
Lækkert, ser flot ud på tallerken, ikke noget at sige til.
Men hovedret, betjening og vinkort…
Betjeningen var enlig venlig nok, men det er længe siden jeg har oplevet noget så lidt prof.. Men kunne stort set ikke spørge om noget, den lille søde pige vidste simpelthen ingenting!
Hovedret – LAD VÆRE AT VESTILLE KØD, med mindre man kan lide at spise noget tørt og intet smagende. Man kunne lige så godt tygge på sin servet! Jeg har bedt om mellem stegt kød, sådant lidt rødt. Jeg fik et meget meget brunt stykke og bad om at få et nyt stykke. Jo det fik jeg også, men det var lige så dårligt.
Vin – tja det lykkedes mig efter 3 forsøg at bestille vin som man havde både på vinkort og på lager. Vinkortet burde at blive redigeret!
Så ja, det er ikke så dyrt, men spar lidt mere sammen og spis f.eks. på Substans!!!

25 juli 2007 10:11

1 3 5
Det er et stykke tid siden, familien og jeg har være på Nova Q. Det er hyggelige lokaler med en god indretning. Første gang vi kom der, var vi de eneste gæster i restauranten og fik en god og effektiv betjening. Maden var god, og vi besluttede os for at komme igen en måend senere. Da vi 4 så gentog besøget, var det en anden oplevelse. Selvom restauranten ikke var fyldt, var betjeningen ikke opmærksom, vi fik ikke at vide, at en af forreterne, som vi havde bestilt, var udsolgt, der blev blot serveret en anden, og sådan var faktisk hele forløbet. Det er normalt ikke et godt tegn, at en restaurant ikke leverer den samme service fra gang til gang. Vi vil ihvertfald være tilbagholdende med at komme igen.

01 april 2007 21:44

1 5 5
Jeg vil helt klart kunne opfordre folk til at prøve dette lille sted. Det ligger fantastisk centralt, maden er virkelig god og til en højst overkommelig pris. Betjeningen er venlig og smilende, og stedet indbyder til hygge om end det er med en enkelt eller i er flere afsted. Jeg har kun været der en gang indtil videre, men det varer ikke længe. Har kun positive ting at sige om stedet. Hvis jeg skal sammenligne det lidt (bemærk lidt) med et andet sted, må det nok blive Marco Polo i Vestergade ud over at dette sted ikke er kendt for at have lavet de samme retter altid samt at stedet ikke er så stort eller så tætpakket.

23 februar 2007 10:33

1 4 5
Nu er det efterhånden længe siden, jeg har spist på Nova-Q, men jeg vil allgevel reklamere lidt for denne lille restaurant. Lokalet er hyggeligt indrettet og har god mellemrum mellem bordene, så man kan slappe af i fred. Betjening er god og meget venlig. Maden er ganske delikat og prisen helt i orden! Da jeg besøgte restauranten med en ven, fik vi hver en 3-retters menu, en flaske god rødvin og kaffe til 800 kr, hvilket jeg bestemt synes er rimeligt, kvaliteten og kvantiteten taget i betragtning. Tjek deres hjemmeside og se deres menukort. De kører vist forøvrigt med et mad og vinmenu-tilbud på bestemt udvalgte dage, hvilket ofte kan betale sig at gå efter! Alt i alt en god restaurant, som er lidt overset?

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Nova-Q (Lukket)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×