Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Pihlkjær

Mejlgade 28, 8000 Århus
24anmeldelser

Restaurant Pihlkjær opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 24Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 september 2014 20:33

1 1 5
når kokken/ejeren ikke kan se problemet med at servere kogt fisk med en betydelig mængde skæl på så er der et seriøst problem. fik ordret tilbage fra køkkenet at man må forvente skæl fordi det jo var friske fisk...

26 maj 2014 23:25

1 4 5
Så lækker fisk!
Det var så lækkert, flot, hyggeligt og med dygtig betjening.
Forret, hovedret og vin var så god! Desserten forstod jeg dog ikke. Det mindede om en meget lille marcipanklump på en tallerken med sur rabarber. Måske en uheldig dessert den dag?
Kommer dog helt sikkert igen efter fisken!

27 oktober 2011 15:54

1 5 5
Pihlkjær er stedet hvor vi bare vender tilbage til gang på gang. Selv om det er et smalt spisekort har vi aldrig været der uden at prøve nye retter indholdende fisk. Vi har haft et bred udsnit af vores venner med også personer som ikke lige frem elsker fisk. Alle har fortalt at Philkjær skulle de i hvert fald spise hos igen. Super sød og personig betjening og rigtig god stemning. Skønt at vide at når man ankommer til resturanten har man god tid til at nyde maden for det bord vi sidder ved har vi hele aftenen. Der er naturligvis også mulighed for kød retter men fisk er helt klart stedet stærke side. Vi undre os stadig væk over hvor Pihlkjærs have ligger for de har nogle helt fantastiske grønsager.

24 august 2011 22:15

1 5 5
Kan du lide fisk er Pihlkjær helt klart et besøg værd! Der er godt nok kun 1 sæt fiskeretter pr. dag (forret og hovedret), men skulle de ramme en man ikke kan lide - serveringen bestod bl.a. af multe og skærising da vi var på besøg -, er der mulighed for at vælge kødretter istedet.
Fordelen ved den form for "dags menu", er at du er sikker på frisk fisk, og de forstår at tilberede dem så de enkelte fisk i serveringen fremstår forskelligt. Og så er det også meget sjovt at komme rundt om nogle fisk, de fleste ikke lige får lavet derhjemme.
Der var en enkelt i vores selskab der valgte kødhovedretten, og den var helt sikkert udemærket, men skilte sig ikke ekstraordinært ud ligesom fisken. Det samme kan siges om deserterne.
Vinkortet er ikke specielt stort, men de har fundet nogle gode nogle - kan specielt anbefale hvidvinen fra østrigske Jurtschitsch.
Lokalerne og indretningen er hyggelig, betjeningen er opmærksom og venlig og priserne er meget rimelige.
De ekstraordinært gode fiskeretter, den hyggelige stemning og de rimelige priser er hvad der samlet får karakteren op på 5 mangoer.

06 august 2011 21:21

1 3 5
vi var på pihlkjær vildt go oplevelse. lækker mad men lidt stresset betjening. Men kommer der helt sikkert igen.

12 juli 2011 09:05

1 5 5
Vi var to personer som havde fået anbefalet restauranten af et vennepar, som havde rost stedet til skyerne. Og hold da fast for en oplevelse. Høflig modtagelse, stor opmærksomhed fra de tre unge piger i restauranten og fantastisk stemning i lokalet som hurtigt blev fyldt op.

Fjordrejer, ærter og stegt helt som forret. Småt, enkelt og utroligt velsmagende. Tjeneren havde sørget for en flaske som efter sigende skulle kunne dække både forret og hovedret.

Til hovedret fik vi skærising med trøffelfyld, efter min mening måtte det gerne have smagt mere af trøffel, men det var stadig en helt fantastisk ret både for øjnene og for ganen :-) Og Brunet smør med kapers, rødbede og nye danske asparges kartofler, Roserne ville ingen ende tage.

Trods den store hovedret skulle desserten også prøves af, og heller ikke her skuffede Philkjær forventningerne. Jordbær på mange fantasifulde måder, og som tjeneren præsenterede, intet mindre end Århus bedste jordbæris. Hun havde helt ret!!

Vi ses snart igen

17 februar 2011 08:15

1 5 5
Overraskende dejligt møde med Pihlkjær der ligger lidt "gemt af vejen" i Mejlgade - men besøg det! Super mad, super sød betjening (gæv nordjyde) og hyggelige lokaler med speciel men charmerende bordpynt i form af cylinderglas med rødbeder, bredbladet persille, sølvbeder, appelsiner, et knoldselleri hoved m.m.

12 februar 2011 19:20

1 5 5
Super lækker mad og udsøgte vine.
Professionelog hyggelig betjening.
Lyse lokale med et stref af nostalgi.
Dejlig stemming, hvor man hygger sig og føler sig godt tilpas.
Man føler sig velkommen.
Skal opleves.
Gitte Nielsen

11 juni 2010 09:17

1 5 5
Vi var 14 gæster til middag på Pihlkjær. Vi har været der flere gange før og er aldrig blevet skuffede. Hyggeligt interiør, sød og kompetent betjening, FREMRAGENDE mad til fornuftige priser. Hvad mere kan man ønske sig? Alle vore gæster roste restauranten i høje toner. :-)

29 april 2010 11:36

1 5 5
Det er så tredie gang, vi besøger Pihlkjær, og niveauet er så højt som nogensinde. Hyggelig atmosfære, professionel og charmerende betjening OG, ikke mindst, fremragende mad. Fisken fås ikke bedre, men også den af os, som valgte hovedretten med unghane, følte sig forkælet. Og så var vi begge vilde med den fiskebaserede forret og de friske stenbiderrogn. Desserten lige i øjet og kaffen ikke smagt bedre på disse breddegrader.
2 x 3 retter med vin og kaffe til ca. 1000 kr. - hvem gør det bedre? Vi kommer igen.
Karin Kannegaard og Troels Bak

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Pihlkjær

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×