Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Pinden

Skolegade 29, 8000 Århus
10anmeldelser

Restaurant Pinden opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 10Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

12 august 2010 11:22

1 3 5
Konkurrerer benhårdt med Teaterbodegaen om at servere den bedste omgang Stegt Flæsk med Persillesovs i Århus.

Jeg har spist på Pinden masser af gange, men i går var Flæsken en anelse for blød. Dette kan jo ske for selv de bedste, og jeg vil mene at de rammer Bull's eye ca. 9 gange ud af 10.

Sød og smilende betjening og altid en god stemning.

06 maj 2010 11:02

1 5 5
Da jeg har været på Pinden EN HEL DEL gange efterhånden, kom det nu bag på mig, at jeg ikke har anmeldt stedet. Derfor gør jeg det nu.
Vi var senest på Pinden lørdag d. 10. maj. Det var lidt en spontan beslutning. Det var først meningen, vi skulle have brunch på Cross, men da min kæreste satte foden for døren, og lynhurtigt udskiftede en tøset brunch med god solid dansk cuicine, satte vi kurs mod Pinden.
Vi havde længe talt om stjerneskud på Pinden - en ret de udelukkende serverer til frokost. Men da vi kom ind, og fik det sidste ledige bord af tjeneren, og han fortalte, at der hver lørdag "kun" er buffet, satte vi os pænt ned og ventede på at maden kom på bordet.
Det sjove ved Pinden er den uformelle og lidt hjemlige stemning der er. Maden stod på bordet i lidt tid, før man gik op og tog. Sad nærmest og ventede på, at der blev sagt værs'go! Og sikke et bord det var!!!
Der var ALT hjertet begærer og mere til.
Det var så lækkert og osede langt væk af friske råvarer! Der var også lidt frugt og kage. Denbedste gulerodskage jeg nogensinde har smagt, og ihvertfald en af de bedste kager, jeg nogensinde har smagt! Kan ikke sige andet en LÆKKERT!!!! Og vi kommer tilbage:-)

20 december 2009 01:19

1 5 5
Jeg var på restaurant pinden for første gang d.d. - sammen med en ven. Vi havde på forhånd fået at vide der ikke var mulighed for at reservere noget board da alt var optaget,- men at vi skulle være velkomne til at kigge ned forbi alligevel. Det gjorde vi så, i 5 graders frost.. Da jeg ikke havde kunnet tænke på andet end stegt flæsk de sidste par dage. Vi gik ind - og fik at vide at et par ikke var dukket op - så vi fik plads med det samme. Vi bestilte en stor fad til maden og efter ca. 5 min. kom der et fad fyldt med stegt flæsk, dejlige små varme kartofler med lækker persillesovs og rødbeder til. Det smagte mere end blot fortrinligt og vi spiste til den store guldmedalje. Vi fortærede hver især lidt over 20 stykker stegt flæsk (der gik lidt konkurrence i det) og nåede at nyde atter en fadøl. Alt i alt en super aften på restaurant pinden - kan varmt anbefales :-) Der er kun et minus; da vi bad om at få mere flæsk og sovs var de for hurtige. Vi nåede simpelthen ikke at slå mave som planlagt ;)

19 november 2009 16:58

1 5 5
Var på Pinden igår, og valgte deres 'Ugens Ret'.
Det var svinemørbrad med champignon ala creme, og det var super godt.
Stor portion og veltillavet - det kunne min mor ikke gøre bedre. Fik samtidig en stor fadøl og kom af med 132 kr. Det er ganske rimeligt, vil jeg sige!
5 mangoer til Pinden herfra.....

18 juni 2009 21:01

1 4 5
Var på Pinden i lørdags for at få en omgang stegt flæsk sammen med et par venner.

Det er virkelig top kvalitet hvis man er til det danske køkken.

Rigtig hyggeligt lokale, som tager en tilbage til de gode gamle dage. Hele restauranten emmer af god stemning og højt humør.

Vi blev serveret 5 minutter efter vi havde sat os og personalet var hele tiden opmærksom på om vi manglede noget.

Det er bestemt ikke sidst gang jeg skal på Pinden.

26 september 2008 00:25

1 2 5
Jeg var på Pinden under festugen. Selvom de havde travlt var betjeningen som altid hyggelig og maden god.

02 september 2008 16:10

1 5 5
vi var på pinden igår fik stegt flæsk ad libtum
jeg tviler på at min mor kunne lave det bedre det var mums

03 april 2008 22:59

1 4 5
Vi var på Pinden igår og det var, som altid, hyggeligt. Vi valgte alle tre dagens ret, der var Bøf Stroganoff til 89 kr, og et kvarter efter ankom en gigantisk bunke kartoffelmos og et kænpe fad med Stroganoff. Selvom vi var tre kunne vi ikke kæmpe os igennem al mosen, og tjeneren drillede os fortjent.
I det hele taget er der en god og afslappet stemning derinde, og det er et sted, jeg helt sikkert vil komme flere gange.

04 januar 2007 14:12

1 5 5
Der kan siges mange ting om Pinden, og i min bog er de alle sammen gode:
- Byens bedste stegt flæsk og så endda ad libitum.
- Hygge og omgivelser, der mest af alt vækker minder om min gamle farmor.
- Fornuftige priser
- Speciel julemenu, der ikke lader noget tilbage.
- smør smør smør. Det er som bekendt hovedingrediensen i god dansk mad som Brændende Kærlighed.
- Venlig betjening uden fine fornemmelser.

Fem stjerner er måske meget i sammenligning med andre restauranter i Århus, men snakker vi dansk mad, så slår ingen Pinden!

02 januar 2007 19:37

1 3 5
Ringklokke på væggen, brunt træ, tunge gardiner, tunge møbler, gammeldags mad, hygge. Ikke mindst: Rigtig biksemad - med det hele. Hvis du bliver træt af smarte cafeer med overdyre sandwich kan Pinden anbefales som en meget anderledes oplevelse.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Pinden

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×