Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Seafood

Marselisborg Havenvej 44, 8000 Århus
10anmeldelser

Restaurant Seafood opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 10Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

12 december 2011 07:55

1 5 5
Dette er den bedste restaurant jeg nogensinde har spist på. Vi var 4 personer der alle havde følelsen af at være død og kommet i himlen. Deres kammuslinger, laks, kartofler, chokoladederssert, is, alt var simpelthen perfekt. Tag derhen så snart du kan!!

27 september 2011 11:52

1 5 5
Super herligt sted at tage hen en kold, men solrig dag. Fik fantastisk dampet fisk med en super lækker hummersauce. Vinen blev valgt af betjeningen og den var også god. En super aften.

27 september 2011 11:32

1 5 5
Jeg har aldrig fået så fantastisk fisk serveret. En herlig oplevelse med en tjener som var fyldt med godt humør. En herlig afslutning på en solskins efterårsdag

30 juni 2010 11:07

1 5 5
Min kæreste og jeg fejrede min fødselsdag på Seafood, som ingen af os havde prøvet før. Jeg ringede og bestilte bord og forhørte mig, om det var muligt at blive placeret lidt "privat" (altså ikke midt i restauranten osv.) Ingen problem; det skal jeg nok sørge for, lød svaret! Dejligt!
Men da vi så kom derud var vejret så fantastisk, at vi spurgte, om vi kunne sidde ude alligevel - igen: Ingen problem. Ikke engang en lille smule irritation kunne fornemmes. Igen; Dejligt! Vi blev placeret ved et lille bord i solen uden borde ved siden af, for tjeneren kunne huske, at vi gerne ville sidde "privat". Igen igen; dejligt!
Vi fik bestilt - Og jeg kan kun sige, at det var det bedste måltid jeg nogensinde har fået! Alt var yderst velsmagende og veltilberedt. Tjeneren var opmærksom, høflig og meget professionel på trods af en ung alder. Og selvom vi kom af med lige under 1000 kr for to retter + kaffe - hvilket er mange penge på 2xSU - var det alle pengene værd! Vi blev enige om, at vi langt hellere ville betale det ekstra og så ikke gå ud så ofte, end at betale 4-500 for noget i midtbyen, hvor det er larmende, trængt og upersonligt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Seafood og glæder mig til at komme tilbage!

25 februar 2009 11:26

1 4 5
Vi var fire der skulle drøfte de kommende års samarbejde. Vi havde behov for et sted, hvor man ikke ville komme til at sidde for tæt, noget godt at spise, en behagelig betjening. Maden var til alles tilfredshed - ubetinget i den bedre ende. Dikkevarerne var selvvalgt neutral - vand, vi var på arbejde. Vi kunne drøfte det vi skulle drøfte i behagelige omgivelser. Betjeningen var venlig og opmærksom. Det virkede som de bestemt ikke var fremmede for den type kunder. Aftalen med kunden blev forlænget, om det var Seafood, der var årsagen til at samarbejdet er blevet forlænget, ved jeg ikke ;-)

14 februar 2009 22:10

1 5 5
Fantastisk god fiskerestaurent. Har spist der to gange her i sommers og kan varmt anbefale stedet. Prøv deres jomfruhummere, der er en sikker vinder :-)

13 juni 2008 18:07

1 1 5
Østersforgiftning.

I foråret 08 spiste min familie og jeg middag på Restaurant Seafood. Tre ud af fem personer fik østers, og efterfølgende østersforgiftning, med flere sygdage og høj feber. Restauranten beklagede naturligvis, da vi ringede og oplyste dem om at vi havde spist dårlige østers hos dem. Vi blev tilbudt at komme igen en aften til middag på stedets regning, hvilket vi tog imod et stykke tid derefter. Da vi ringede samme aften for at bekræfte vores bordbestilling, fik vi imidlertid at vide at vi ikke ville blive tilbudt andet end en tallerken østers, hvis vi ikke havde en lægeerklæring. Vi forklarede at det kun var os tre der havde spist østers, der var blevet syge og i øvrigt er en af middagsgæsterne læge og tilså to af de østersforgiftede. Vi aflyste vores reservation. Servering af dårlige østers kan ske mange steder, imidlertid er det fuldstændigt uhørt at få en så dårlig og uhøflig behandling efterfølgende.

- Caroline Nellemann

16 maj 2008 15:06

1 3 5
dsfdsfdsfdfs

28 maj 2007 21:13

1 5 5
Min kæreste og jeg ankom til Seafood en lørdag aften sidst i april.
Jeg har været der for et par år siden og forventede god mad og hyggelig stemning.
Seafood ligger for de der ikke ved det, placeret ned til Århus bugten og hvis der er plads bør man tage et bord ud til lystbådehavnen. Her kan man se solen gå ned, mens man spiser.
Kæresten røg på jomfruhummere, men jeg tog dagens menu (319,-).
Vi startede med en halv flaske hvid riesling, men den var så god at den var væk efter min forret der bestod af kammuslinger og stenbiderrogn med en let syrlig indkogt flødesovs. Det smagte rigtig godt og vi var spændte på fortsættelsen. Den var fantastisk.
Vi fortsatte med Riesling'en og ind kom til Anna det største fad med grillede jomfruhummere (205,-) jeg endnu har set. Perfekt grillede, søde og saftige med lidt persille og hvidløg. Liggende i egen saft og et fantastisk brød til at suge den op med. Der var mindst 16 jomfruhummere, og når man tænker på prisen på dem, må det siges at være en god handel man gør på Seafood.
Jeg fik dampet sandart. Jeg er normalt ikke den store fiskespiser, men her fik jeg mit livs bedste fiskeret.
Fisken var (selvfølgelig) dampet til perfektion og det viste sig at Seafood hen over natten havde hentet nye franske kartofler, grønne og hvide asparges og små fine bønner i Paris.
det hele var dampet til perfektion og de små, fine kartofler var vendt på panden i smør til sidst og smagte guddommeligt.
Hele retten rundet af med en fantastisk sauce af fløde og fiskefond. Kraftigt reduceret, intens i smagen og ubeskrivelig god. I den ret nærmede mad sig kunst, jeg var i himlen.
Afslutningen: desserttallerken til mig med is, panna cotta og chokoladekage, mems Anna fik creme Bruleé.....godt og som det skulle være.
Servicen var venlig, nede på jorden og vidende og vi havde en af vores bedste restaurantoplevelser i Århus den aften i april.

05 maj 2007 09:09

1 5 5
Var sidste lørdag nede på Seafood , og der var overskyet ; men lige da vi ankom ( havde bestilt bord udenfor kl.13 ) brød solen frem !!!!! Det var noget tjeneren havde sørget for , for vores skyld : ) DET kan man da kalde service !!!! De havde meget travlt ; men der var tid til en god betjening og vores fiske-platte var dejlig og veltillavet .. der var lunt hjemmebagt brød til .. En af os fik et lækker speciel lavet Stjerneskud , som også faldt i god jord..
Et selskab bagved fik en stor portion muslinger og østers , det så også dødgodt ud , det skal vi have næste gang ( når de igen bestiller sol )
Så ER livet herlig: )

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Seafood

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×