Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant Stedet

Vestergade 60, 8000 Århus C
20anmeldelser

Restaurant Stedet opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 20Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

17 januar 2015 21:20

1 2 5
En skuffende oplevelse.

Forreten, en rejecocktail, meget klassisk og okay, men ikke det store sus. Værre var det med hovedretten, som var meget skuffende. En lamme culotte med kartoffel og grønsager til. Kødet var fygtelig sejt og fyldt med sener. Normalt er jeg helt vild med lammekød, men her spiste jeg ikke engang halvdelen op.

Det trækker helt sikkert op at tjenerne var ualmindeligt søde, men alt i alt kan jeg ikke give mange point, når det jeg nød mest i et 250 kr måltid, var lurpaksmørret i brødkurven og min tuborg flaskeøl.

07 februar 2014 10:48

1 4 5
En dejlig og hyggelig restaurant, hvor der er et imødekommende, hurtig og nærværende personale.
Maden levede fuldt ud op til forventningerne, 2 Bøf Bearnaise og 1 Kylling Pasta Cajun. Frisk salat og kødet (bøffen) tilberedt rosa og saftigt. Kylling mørt og saftigt. Smagfuldt og i rigelige mængder til en god pris. Kan Anbefales

04 oktober 2013 06:42

1 5 5
Jeg var på restaurant Stedet med et par veninder. Vi havde en helt fantastisk aften, og der manglede simpelthen ingenting. Servicen på restauranten var sublim, og der var hverken tomme glas eller tallerkener på vores bord på noget tidspunkt. Atmosfæren på Stedet er utrolig hyggelig, og stemningen var afslappet. Vores mad var veltilberedt og smagte vidunderligt. Vi fik Stedets berømte Colorado-menu, hvor alt er ad lib. Vi kunne få alle de rejer, alt det kød og alt det tilbehør vi kunne sætte til livs. Vores servitrice var opmærksom, smilende og venlig. Alt i alt havde vi en ganske vidunderlig aften! Vi vender helt sikkert tilbage til Stedet.

04 oktober 2013 06:34

1 5 5
Jeg var med et par veninder på Restaurant Stedet og vi havde en fantastisk aften! Personalet var utrolig søde og imødekommende, og vi manglede intet i løbet af aftenen. Der var ingen tomme glas eller tallerkener.
Desuden var prisen mere end rimelig, og det var dejligt at være ude 4 piger på S.U og ikke skulle begrænse sig. Stedet er bestemt på min liste over et af de bedste steder at tage hen. Restauranten er hyggelig og atmosfæren er afslappet.

09 juni 2013 12:07

1 4 5
Jeg var på restaurant Stedet i lørdags og var rigtig godt tilfreds. Maden smagte rigtig godt og betjeningen var rigtig søde og smilende. Det er en rigtig hyggelig restaurant med god mad, der er til at betale. Jeg kommer helt sikkert igen.

25 august 2012 23:50

1 1 5
Vi ankom 4 personer kl 1830. bestilte colorado roast m. forretter: en fik rejecocktail og tre fik laksebuket. Sidstnævnte var virkelig lækker og viste sig at være det eneste der denne aften var godt. Havde bestilt husets vin til 199,-, som blev serveret ca 20 - 22 gr. varm ! Det meste af kødet der først blev serveret var sejt uanset medium eller gennemstegt. Vi bad om at få det byttet og det blev gjort uden omsvøb, det hjalp dog ikke da det næste også var overvejende sejt. Værst var det at nogle af kartoffelbådene var sure ! ja sure, normalt oplever man kun kød kan være sur, ikke kartofler ! Bestilte senere en flaske mere af husets vin til 199,- og bad om en tilpas tempereret flaske denne gang og den så serveret i en iskøler og var derfor alt for kold; ca 10 gr.
Efter løbende påtale af alt dette blev der dog fratrukket den ene menu på regningen, men det bevirker stadig at jeg afleverer de sure kartoffelstykker til levnedsmiddelkontrollen straks mandag formiddag.

07 februar 2011 19:44

1 1 5
Hyggelig restaurant, bestilte coloradomenuen. Dårlig betjening til slut. Er desværre rigtig skuffet over "stedet", og da det var første gang jeg spiste derinde, kommer jeg ikke tilbage...

15 august 2010 20:30

1 5 5
Bestilte take away fra restaurant stedet idag. 2 x 2 retter med rejecoctail til forret og henholdsvis kyllingfilet med bagt kartoffel og coldoradoroast med pommes frites samt bernaise sauce og salat.
Det var hele var bare super godt, og billigt til de penge! (20kr for forret og 69kr for hovedret) Hvis man bare ikke gider lave mad og alligevel synes, at det skal være noget andet end junk food, synes jeg klart, at dette er et godt alternativ.
Maden var i øvrigt godt pakket ind og holdte sig fint varm til vi havde spist op. Og der var rigeligt med mad. Klar en gentagelse værd!
Jeg giver 5 mamgoer, fordi jeg synes, at det var super lækker mad, det holdt sig varmt, og det var billigt.

15 maj 2010 13:07

1 4 5
Udmærket mad, dog lidt kedelig rejecocktail. Super betjening!
Stedét har Colorado roast med kød ad libitum til 119,- pr person - det er lækkert og billigt :)

31 marts 2010 16:53

1 1 5
Maden var god.
Servicen var under elendig:

1. De glemte vores forretter.
2. Det var umuligt at komme i kontakt med personalet.
3. Regningen var forkert.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Stedet

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×