Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Rice Take Away

Tordenskjoldsgade 63, 8200 Århus N
15anmeldelser

Rice Take Away opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 15Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 juni 2011 19:17

1 4 5
Hurtig, effektiv og høflig betjening.
Vi bestilte 3 hovedretter og 3 forretter til 2 voksne og 2 børn og det var mere rigeligt. Jeg er normalt ikke særlig glad for asiatisk mad, men jeg synes at alle retterne var yderst velsmagende. God kvalitet til rimelige penge.

27 maj 2011 17:34

1 5 5
Prøvede det for første gang, nogle uger tilbage. Positivt overrasket! Det var bare super lækkert. Maden var frisk, brandvarm og kyllingen var stadig saftig. Derudover synes jeg personligt at maden er meget autentisk. Helt klart et favorit sted!

04 januar 2011 17:48

1 5 5
Damn! Et godt 'fastfood' sted. 65 kr. for hver af de 8 hovedretter inkl. ris. Dertil kan du vælge op til 2 forretter for 15 kr. stykket. Billigt ifht. kvaliteten af råvarerne. Sundt, lækkert, frisklavet og portioner, så man kan blive mæt. Derudover har stedet et prof lukkesystem, så bakkerne er ordentlig forseglede. Jeg kan efter mit første besøg kun anbefale stedet. Absolut ikke sidste gang jeg tager takeaway med fra Rice Take Away.

31 oktober 2010 18:25

1 5 5
Rice laver fantastisk mad (som man så også får lov til at betale for.)
Det er helt klart pengene værd når man bestiller mad på Rice.
Det tager ikke mere end et kvarter så er maden klar og pga deres fantastiske lukke system er maden dejlig varm og lækker når man er kommet hjem.
Jeg kan kun anbefale dette sunde take away sted. Det er helt klart bedre end det take away pizza/lasange/pasta amn ellers kan købe.

05 september 2009 15:23

1 5 5
Min kæreste foreslog Rice første gang engang i sommer, og lige siden har det været vores klart foretrukne Take-away sted.
Betjeningen er altid venlig og hurtig.
Maden er altid frisk og lever helt op til vores ønsker og forventning.

31 januar 2009 21:33

1 1 5
Som udgangspunkt synes jeg man skal få noget bedre, når man køber mad til over 50 kr, end det, man selv kan fremtrylle for tilsvarende eller færre penge. Nogle gange kan man selvfølgelig acceptere at få noget middelmådigt, hvis man er doven, har tømmermænd eller lignende. Jeg er bare så møg træt af at betale mange penge fra et SU-budget for dårligt og ligegyldigt mad. Rice var i aften et glimrende eksempel herpå.

Jeg har for et par år siden haft en god oplevelse på Rice. Desværre kan jeg ikke huske hvad jeg fik, så da jeg i dag bestilte en Indonesisk og Vietnamesisk ret, var det med forventningens glæde, vi pakkede de (stadig meget varme) pakker ud.

Vietnamesisk/Indonesisk

Desværre smagte de ligegyldigt begge to. Den værste var den Vietnamesiske, der ikke snakkede af andet end den olie, der var benyttet. Dåseananas over hele overfladen, udkogte gulerødder og ulækkert kyllingekød sammensat af reststykker (er mit gæt). Føj, for en dårlig omgang. Havde jeg selv lavet det, havde jeg også været utilfreds. Indonesisk smagte bare ikke rigtig af noget. Kødet var ok og grøntsagerne var dejligt sprøde, men igen ligegyldigt.

Udover de to retter, fik vi forretter: Spareribs og indbagt krabbe. Spareribs var rigtig godt mens krabben KUN smagte af dej og friture.

Den vietnamesiske blev smidt ud og den indonesiske druknet i soya for at kunne spises. Jeg vil i stedet anbefale Woksquare (billig, men glimrende mad) - og vil man have mad fra Rice, skal man i hvert fald undgå de to retter. Måske giver jeg dem chancen igen med en anden ret på grund af positive udmeldinger fra andre.

15 august 2008 10:42

1 5 5
Rice er det gode og endda sunde alternativ til pizza og burger. Der er ikke en finger at sætte på stedet overhovedet - hverken mht. pris, ventetid, udvalg, madens kvalitet eller noget andet. Jeg er en stor fan!
Prisen er mere end rimelig - 65 kr for en stor og lækker portion frisklavet og velsmagende mad (man kan næsten være 2 om en enkelt portion), 15 kr for en dertil hørende forret. Friske råvarer, dejlige krydderier - og så endda pakket ind så det holder på varmen. Yes! Udvalget er udemærket, så den med at hovedingredienserne skulle være kød og løg - den er slet ikke til at forstå... jeg kender intet sted, hvor der serveres så mange forskellige slags grøntsager, svampe og andet...
Jeg har aldrig oplevet lang ventetid på Rice, og betjeningen er altid venlig og smilende. Der er pænt og rent, og man kan se direkte ind på forberedelsen af maden. Faktisk er råvarerne nærmest udstillet i vinduet.
Maden er absolut lækker, både forretterne og hovedretterne. Tingene bliver stegt helt perfekt: kødet er mørt og lækkert, ris og nudler er kogt helt rigtigt, og grøntsagerne har stadig saft og kraft. Man kan vælge forskellige slags sauce, og de er krydrede uden at være overdrevne.
Hvad mere kan man bede om?

25 september 2007 19:54

1 5 5
Ovenud tilfreds!
Jeg har lige fået min første portion take away fra stedet og jeg må sige at jeg er imponeret. I forhold til den pris man betaler får man et utrolig lækkert og sundt måltid med friske råvarer og velsmagende, veltilberedte retter.
Jeg fik en "Rice Special" med ekstra ris og to forretter; indbagt kylling og honningmarinerede vinger. Det hele og i særdeleshed de honningmarinerede vinger var velsmagende og jeg måtte slippe bare 90 kr. for hele arrangementet hvor der var mere end nok til to personer.
Stedet er stilrent og meget indbydende når man træder ind i den lille biks med moderne indretning og farverige billeder på væggene.
...Man får helt lyst til en sviptur til Sydøstasien.

15 maj 2007 15:33

1 5 5
På Rice er man altid sikker på at få friske råvarer, der er tilberedt præcis som de skal. Nogle af retterne er dog lige søde nok efter min smag.
Et super sted med god betjening og store potioner. Hvis ens kæreste ikke spiser vildt meget, kan man næsten deles om en enkelt ret :-)

19 marts 2007 10:25

1 3 5
Min kæreste og jeg var begge begejstret for at få lidt "nyt og spændende" take-away op på trøjborg - og fik også, i starten, begejstringen indfriet med et par lækre menuer (Hong Kong menu til mig), men efterhånden er begejstringen dog ved at stilne af.

Løg og kød er hovedingredienserne i stort set alle retterne! Man kan i bedste fald smage forskel på retterne, i værste fald mangler der ovenikøbet salt! Der er ganske enkelt ingen opmuntring for smagsløgene.

Så er du til jævn asiatisk inspireret grydekompot - så er Rice et godt bud!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Rice Take Away

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×