Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Ris Ras Filliongongong

Mejlgade 24, 8000 Århus C
13anmeldelser

Ris Ras Filliongongong opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 13Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 marts 2008 13:40

1 3 5
Skal det være anderledes, lidt rodet og uformeldt så er det bare sagen. Har været der nogle gange. Betjeningsniveauet bestemmer du selv – ikke meget sker uden egen handling. Uanset - det er hyggeligt. Jeg kommer igen!

26 februar 2008 13:37

1 5 5
Jeg elsker Ris Ras!
Der er virkelig super duper god stemning og jeg har kun haft gode oplevelser, de eftermiddage jeg har hygget mig med venner der. Man føler sig hjemme og tiden flyver afsted. Det gør heller ikke stedet mindre fedt, af at det ligger i den dejligste gade :)
Jeg har INTET imod at der bliver røget og er selv helt vild med vandpibe, som for øvrigt er et stort plus at de har! Aldersgræsen er til gengæld et minus. Alt i alt, alle pengene og al tiden værd!

24 september 2007 22:36

1 5 5
Hvad har vi så her? Et fremragende sted. Hyggeligt, hjemligt, bekvemt. Der er et fornemt udvalg af øl, hyggelig indretning og udsmykning, bløde møbler og sandelig også trådløs Internetadgang, så hvis man ikke vil sidde og drikke sig halvbimlens i farvestrålende øl, så kan man også bare bestille en lille fadøl eller en kop kaffe og sidde og arbejde på sin bærbare - eller bare slappe af. Det er sgu rart.

09 august 2007 23:35

1 2 5
Elskede stedet førhen, men efter der er kommet ny ejer, må jeg sige at jeg er skuffet. Aldersgrænsen er hævet og kælderen er blevet upersonlig.. De to stjerner jeg har givet Risras er udelukkende pga. mine tidligere oplevelser dér lige midt i danmarks bedste gade

03 maj 2007 12:55

1 4 5
Der er dømt UNGDOM på den gode måde, når man er på Ris Ras! Stedet minder mig om min stambar Knuds Garage (Kolding), da jeg gik i gymnasiet. Stemningen er vildt afslappet og behagelige - man får lyst til at læne sig tilbage og smække benene op på bordet og nyde sin forfriskning. Der er et stort udvalg af gode øl, drinks, whiskey og ikke mindst vandpibe til billige penge. Stedet kan dog til tider blive for tætpakket og røget, men ellers et vildt hyggeligt sted!

17 april 2007 00:20

1 4 5
Et af de bedre startsteder i Århus er efter min mening Ris Ras, en dejlig afslappet atmosfære, dejlige møbler og øludvalget er helt som jeg synes det skal være.
Om eftermiddagen er stedet heller ikke tosset, her er ofte stille og roligt så du kan sagtens sidde og læse lidt og nyde hva du nu måtte drikke, uden at hovedpinen måtte melde sig pga. andres støj.

24 marts 2007 16:15

1 5 5
Man kan ikke gå galt hvis man vælger Ris Ras! Det er uden tvivl, efter min mening, det bedste sted i Århus at få en øl!
En hyggelig stemning og en indretning der får en lyst til at smide skoene sætte sig til rette i de store stole og sofaer.
Personalet er altid venligt og smilende og musikken er ikke for høj. Et sikkert hit i Århus!

08 februar 2007 16:03

1 3 5
RisRas er en rigtig hyggelig café - om eftermiddagen, ihvertfald. Eller: Den er også hyggelig om aftenen - den er bare så hyggelig, at man bliver lullet i søvn. Har jeg lidt for mange specialøl i blodet, ender jeg næsten altid med at læne mig op ad muren, lukke øjnene og åbne munden i den dunkle kælder. Jeg ved ikke hvorfor det altid sker på RisRas, men det irriterer mig grænseløst! Derfor vil jeg helt klart anbefale caféen i dagslys, eller når der ikke skal slåes til Søren. Selvfølgelig stort plus med bordfodbold i kælderen.

02 januar 2007 12:33

1 4 5
Et sikkert hit hver gang! Rigtig dejlig afslappet stemning og lidt undergrundsagtig stemning. Der er ikke ofret mange røde rejer på pæne møbler, til gengæld er der altid mange venlige, kreative mennesker og god betjening - et godt sted at starte byturen med en lækker specialøl.

22 december 2006 12:23

1 3 5
Hyggelig boheme i stuen og snalret, tilrøget gymnasiefest i kælderen. Der er generelt en rigtig rar stemning og man kan få mange forskellige spændende øl.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Ris Ras Filliongongong

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×