Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Römer

Åboulevarden 50, 8000 Århus C
26anmeldelser

Römer opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 26Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 juni 2010 21:21

1 1 5
Römer får 1 mango af mig da man skal give minimum 1 mango for at anmelde stedet, men fortjener det ikke.!
min kæreste og jeg tog derind på hendes fødselsdag for at spise aftensmad.
De stegte kammuslinger, var for saltet og smagte trods alt det salt ikke af noget.
tomatsuppen var egentlig okey, men var meget grov i konsistensen, hvilket den ikke bør være!
Vi fik begge en kalvefile (som koster 50,- ekstra i forhold til menuen) Et meget lille stykke kalvefile blev serveret, og vi smagte på sagerne, egentlig et okey stykke kød, lige bortset fra at jeg fik tygget godt og grundigt på noget rustent ståltråd der gemte sig i kødet(fy for fanden)..!
Jeg sagde det til tjeneren(som var meget usympatisk, og uvenlig), han gik et øjeblik og kom derefter igen og sagde, at det var i hvert fald ikke deres skyld, det måtte være kalven der har løbet ind i et stålhegn.
jeg bedte derefter utilfreds og skuffet om regningen.!

alt i alt:
Det værste var helt klart service. Ikke engang et undskyld fik vi.

Det er for dårligt.

Jeg har aldrig spist på en såkaldt "restaurant" med så dårlig betjening, service og så dårlig kundebehandling!


Jeg skriver, da jeg ærger mig over, at jeg ikke fik sagt noget ordentligt til dem, jeg håber at de læser det her, og tager kritikken til sig.!


Derudover vil jeg ALDRIG anbefale stedet her til nogen andre.!

så heldere en god gammeldags hotdog, det ved man sku hvad er!

sidst men ikke mindst, så ser det umidelbart billig nok ud, 2 retter for 150,- og 3 retter for 200, men nogen af retterne koster "ekstra" og alt hvad de spørger om i har lyst til (hvor man mange andre steder fik det med i prisen) koster også ekstra.
De kommer ikke med drikkekort, og vi fik en 25cl æblesaft for 40,-

Regner man alt sammen, så bliver det hurtigt 550,- for 2 x 2retter og ingen mæthedsfornemmelse.,!

SÅ ER DET FANME DYRT..!

24 februar 2010 14:38

1 2 5
En forsinket julegave til min mor - frokost i Århus og strøgtur.
Desværre blev frokostbesøget ikke helt som håbet.
Vi fik pasta med laks. Retten var desværre noget lunken hvilket gjorde retten meget tung og fed at komme igennem.
Serviceringen var ok og ventetiden ligeledes ok. Men måske der var en årsag til at ikke mange spiste frokost derinde. Tja, så er man vel selv ude om det.

18 oktober 2009 00:23

1 1 5
På gennemrejse i Århus fandt vi tilfældigt ind på Römers for at spise - de andre steder vi forsøgte havde fuldt optaget - bla. a. Jensens Bøfhus og nabo restauranten til Römers. Her var der god plads kl. ca. 19.30 til 5 sultne personer. Bagefter var det for os indlysende, hvorfor der ikke her var flere spisende gæster. To af os bestilte boeuf bernaise og poienterede ved bestillingen at bøffen ikke måtte være rød. Af "positive" ting kan nævnes at maden kom lynhurtig,så hurtig at den 5 cm høje bøf knap havde nået panden/grillen og krydderi havde kødet heller ikke set skyggen af. Kødet var ikke bare rødt,det var absolut råt, hvilket tjeneren gav os ret i, da vi efter et par bidder henvendte os. Vupti ud i køkkenet igen og tilbage til os, denne gang lidt bedre stegt, men stadig uden krydderi. Men kvaliteten.... det undrer mig stadig hvordan et stykke kød kan være så totalt uden smag, og selvom den var rå, kom der intet blod ud af den. Hvad var det for et stykke kød vi indtog???? En anden af os fik kyllingeburger - tør,smagsløs og uden krydderi. At bernaise begrebet begrænsede sig til at være et lille firkantet stykke smør med bernaise smag kunne vi leve med, selvom det ikke lige var hvad vi forventede. Det skal dog siges at Rømer fritterne var i top, så den i vores selskab der kun bestilte dette til den nette pris af 52 kr. var denne aften den eneste tilfredse kunde. Så nej tak, kødet var så dårlig tilberedt, at næste gang vi kommer til Århus så husker vi at bestille bord på Jensens Bøfhus!!!

25 august 2009 22:59

1 4 5
Var endnu engang på Römer, og igen var det en rigtig god oplevelse, både maden og serveringen.
Vi havde bestilt bord, og da vi kom lidt før tid var det klar - dækket op med glas m.m., så vi følte os ventede.
Vi bestilte fra aften-menukortet. Det har et lille udvalg (to forretter, tre hovedretter og to desserter), der dog næsten alle lyder meget lækre. Oveni det kan man bestille fra café-kortet.
Vi fik begge kammuslinger. Super tilberedte og varme, hvilket kan være svært. Tilbehøret vare originalt, blomkål-pure, stegt serranoskinke og kørvel. Super sammensætning.
Til hovedret valgte vi begge perlehøne, igen med velafstemt tilbehør - spelt, majs, langtidsstegte tomater og en dejlig "brændt"/sød/karameliseret sauce.
Til dessert valgte vi forskelligt men var begge tilfredse - specielt vakte tilbehøret til hindbærisen begejstring - det poppede i munden, nøjagtig som i min barndom! Super idé.
Eneste minus denne aften var musikken. Tilsyneladende en live-cd med John Mayer. Den var meget live og meget blues-inspireret, ikke et godt match til en hyggelig aften.
Men et meget lille minus, kan bestemt anbefale Römer.

13 april 2009 01:00

1 1 5
Min kæreste og jeg var på Römer til frokost sidste lørdag. Vi bestilte en potion nachos til deling, min kæreste bestilte kartoffelsuppe og jeg en kyllingeburger.

For det første ventede vi ret længe på maden – ca 40 minutter. Efter de 40 minutter kom ALT maden ind på samme tid, til trods for, at vi havde sagt vi ønskede at DELE en portion nachos og derefter spise henholdsvis burger og supper. Nachos var som nachos nu er, kartoffelsuppen smagte af vand og kyllingen i kyllingeburgeren var så tør, at den ikke var værd at spise og det til trods for en pris på ikke mindre end 125 kr.

Tjernerne var ikke til at få øje på, og jeg ville ikke brokke mig over maden, da jeg ikke orkede at vente yderligere på at få min mad. Da tjeneren kom for at rydde af – heriblandt den kyllingeburger jeg knap havde spist noget af, sagde jeg til hende "Det er ikke fordi jeg vil have nogle penge retur eller noget, men jeg vil blot nævne, at kyllingeburgeren var meget tør og bestemt ikke 125 kr værd" – hvortil hun svarede: "Det har jeg godt nok aldrig hørt før" og derefter gik.

Så vi endte med at betale næsten 400 kr for et måltid mad der smagte elendigt betjent af et personale der gav en elendig og arrogant betjening! Jeg har bestemt ikke lyst til at spise på Römer igen.

02 marts 2009 19:47

1 5 5
Römer får 5 mangoer fra mig!!!

En veninde og jeg var på Römer idag og nyde en fantastisk frokost. Vi besluttede os for at prøve deres Tapas-brunch der indeholde 6 lækre små retter inkl. et glas mousserende vin for 179 kr.

Tapasbrunchen blev serveret af to gange og begge tallerkener var fantastisk anrettet. 1. tallerken bestod af crab cake, rejer med dild og citron mayo og til sidst en lille bagel med friskost og laks. 2. omgang var lækkert lam med ratatouille, kartoffelsuppe og oksebryst.

Alt var anrettet så øjnene blev tilfredsstillet.

Efter maden fik vi en latte og blev i fællesskab enige om, at besøget på Römer absolut ikke var det sidste fra vores side.

Römer er en café der er værd at besøge hvis jeg skal anbefale noget!

27 februar 2009 11:34

1 4 5
Nu har jeg efterhånden været på Römer så mange gange, at jeg har spist mig gennem det meste af brunch- og frokostmenuen. Og det har været en god oplevelse hver gang. Ikke bare på grund af maden, som hver eneste gang har været lækker. Men måske i endnu højere grad på grund af betjeningen, som bare hver eneste gang har været virkelig god. Langt over hvad jeg har oplevet på de omkringliggende caféer ved åen.

10 februar 2009 20:30

1 4 5
Vi prøvede en formiddag Römers morgenmad og scrambled eggs. Det var en succes!

Vi fik rigtig lækkert, lunt brød til.

Det hele var fint anrettet, og det smagte rigtig godt. Bestemt god value for money. Serveringen var der heller ikke noget i vejen med.

Vi syntes dog, drikkevarerne var en tand for dyre. Derfor får Römers 4 stjerner for en god morgenmad.

06 februar 2009 11:36

1 5 5
Min kollega og jeg var hertil formiddag nede og få en gang morgenmad. Vi blev fuldstændig blæst væk af overraskelse over maden, kvaliteten og især smagen!!

Simpelthen FREMRAGENDE. For første gang i mange år har jeg fået et blødkogt æg ved åen i Århus, der var BLØDKOGT og varmt. FANTASTISK!!

Alt dette for Kr.48,- KLART ÅENS bedste morgenmad. PRØV DEN..

16 januar 2009 21:19

1 4 5
Jeg var nede på Römer her forleden, til frokost. Stemmningen var rigtig god, og vi blev straks mødt af en kvindelig tjener. Som viste os til vores bord og gav os menukort.

Vi bestilte en salat og en burger samt nogle drikkevare.. Maden kom til "tiden" dvs vi ventede vel 20 min, så det var helt perfekt. Maden smagte dejligt, og den kvindelige tjener kom ned og spurgte til maden, og om vi manglede noget :-) hun var meget opmærksom og smilende.

Kan varmt anbefales, og skal da også forbi næste gang vi skal ned og hygge på cafe.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Römer

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×