Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Rohde's - Frederiks Allé (LUKKET)

Frederiks Allé 102, 8000 Århus C
14anmeldelser

Rohde's - Frederiks Allé (LUKKET) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 14Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

11 december 2008 19:33

1 3 5
Har hentet mad dernede et par gange. Maden er ganske udmærket og råvarerne virker til at være i orden. Gode bagelsburgere der tager dem ca. 10 min. at producere. Ikke det bedste jeg har smagt, men ligger i den gode ende af take-away mad i Århus. Priserne er rimelige. Især deres tilbehør. Kommer gerne igen, hvis lokationen passer til måltidet.

29 november 2008 14:46

1 1 5
Nu har jeg lige været inde på Rohde og få luxus brunch med min kæreste... Jeg var meget skuffet.. Da vi kom var der ingen borde der var rene, og der var beskidt service på samtlige, selvom der kun sad 4 personer på caféen... Der var MEGET langsom betjening og tog meget lang tid før drikke (appelsinjuice fra "Super"!!!)og maden kom... Maden smagte til udmærket, var mange færdig produkter der blev brugt, æg og bacon var koldt... Udvalget i brunchen var stort og varieret, så her kan der ikke sættes en finger på noget...

24 juli 2008 13:30

1 4 5
Ups, hvordan kan i alt 34 mango'er fordelt på 9 anmeldelser give 2 mangoer i den overordnede bedømmelse....?

34 divideret med 9 = 3,8 mangoer....

Ny regnemaskine til jer!

Iøvrigt et rigtig lækkert sted med meget rimelige priser

14 juli 2008 16:15

1 5 5
Nu er jeg jo godt nok ikke århusianer..... men har i den forløbne uge hjulpet gode venner med at istandsætte lejlighed på Frederiksbjerg her i byen. Og til mit held fandt jeg min bedste oplevelse hvad angår "hurtig mad" til dato: Rohde's. Mine venner nævnte, efter mine skyhøje roser, at der fandtes en Århus-mad-anmelder-side på nettet - og til min absolutte overraskelse så jeg... ikke særlig mange mangoer på stedet.

Det må jeg rette op på!!!! Enten er I særlig godt vant her i byen eller også har I ikke helt forstået balancen mellem, hvad I betaler for, og det I får.... Hold da op, nogle lave priser - derfor forventede jeg egtl. heller ikke meget - men indholdet af det mad (har smagt på meget af det) og den service, jeg fik stod klart over mål med, hvad jeg forventede i forhold til prisen (i.f.t., hvad jeg er vant til...)

Husk lige at opveje pris pris i.f.t. forventninger, når I anmelder! (Prøvede iøvrigt også Rohde's i Århus Nordby, men den får I senere (Uha, det var godt!)

07 april 2008 19:15

1 4 5
Super sød og venlig betjening og altid lækker mad. Har prøvet hjemmelavetburger i bagel og nachos til uhmm rigtig lækker også med et stort glas hyldeblomst til.

23 februar 2008 12:10

1 1 5
Jeg har flere gange bestilt sandwich fra Rohde's, som jeg tog med hjem - De er gode nok... bortset fra at det sidste de kommer i sandwichen, er ALT hvad der ligger af rester tilbage på bordet - også fra foregående bestillinger! - Det er lidt ulækkert!

I sommers var jeg flere gange nede for, at spise brunch. En stor lækker brunch, alt hvad man behøver, og mere til.
Men bestik og glas var ulækkert beskidt, og bordet var ikke tørret af - da vi bad om et rent bord, blev der kørt en sur karklud over, så det virkelig lugtede fælt!
Ikke nok med det, så havde man en kamp uden lige, for at holde fluerne væk fra sin mad - jeg fik talt 15 fluer i en afstand på 2 meter.

Konklusion:
Maden smager godt - men tanken om renligheden, har fået mig til at droppe stedet - desværre, for brunchen var god - og 1 stjerne for den!

06 juli 2007 09:17

1 3 5
Rohdes II er knap så god som Café Rohdes i Trøjborg. Betjeningen lavede flere fejl i vores bestilling da vi besøgte Jægergårdsgade. Tilgengæld er konceptet det samme, og det er bestemt good value for money.

15 juni 2007 23:09

1 4 5
YUMMI!
Spiste en lækker grovbolle med frisk salat, rødløg, dijon og den mest vidunderlige roastbeef. Rigtig tyk og kraftig. 39 kr. Sød betjening. Og så kan man sidde ved vinduet med mad i hele fjæset og studere de tørlagte alko'er udenfor Blå Kors. Så er underholdningen også hjemme!!!

18 april 2007 23:47

1 3 5
Et rigtig godt sted at hente sin tømmermænds morgenmad eller hvad tidspunkt det er blevet efter en hård nat i byen. Jeg kan varmt anbefale deres kyllinge trekant, perfekt måde at komme igang igen.

18 marts 2007 20:03

1 4 5
Stedet er flot og rent. Betjeningen er venlig. Maden er generelt god, og ret sund. Deres Hot Bagel Burger er super. God bøf, sprød bagel, sprød bacon og Hot !

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Rohde's - Frederiks Allé (LUKKET)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×