Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Rohde's - Trøjborg

Tordenskjoldsgade 32, 8200 Århus N
36anmeldelser

Rohde's - Trøjborg opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 36Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

11 februar 2014 15:24

1 2 5
Fik takeaway fra Rohde's igår aftes. Vi havde bestilt i god tid og maden var klar da vi kom. Det var det eneste plus for mit vedkommende ved hele den oplevelse.

Jeg havde bestilt chilliburgeren. Det første jeg ser da jeg åbner burgeren er at underbollen er SÅ gennemblødt at den er blevet til grød. Og nej, det er ikke en overdrivelse. Den var en uspiselig dejmasse. Jeg tænker at burgeren er blevet lavet i så god tid at den har stået og kunne trække al væde fra den kogte bøf ned i brødet. Ad. Væk med den. Overbollen var ok, men en smule tør. Bøffen var som sagt kogt og alt for kompakt. Osten var ikke tilstede.

Kartoflerne var kedelige, selvom mayoen var ok. Jeg forstår ikke hvorfor den lille omkring knoldfrugter kan retfærdiggøre at man hæver prisen fra 78 til 110 kr?

Ville ikke vælge burgeren en anden gang.

13 oktober 2011 12:08

1 2 5
Fik Rhodes sommerburger - kedelig burger. Sjovt at man selv skal bede om at få tømt og rengjort sit bord, efter de sidste gæster. Vi var næsten de eneste derinde, der var ikke travlt, og som sædvanlig står der brugt service og efterladenskaber på flere borde. Det var der da vi kom - og var der da vi gik.

18 august 2011 20:45

1 1 5
Bestilte en chili burger med ost, bacon og stegte kartofler på Rohde´s.

Burgeren så lækker ud da den blev serveret, men det er så også det eneste positive der er at sige om den sag.

Bollen var kedelig og tør ligesom den microovns kogte bøf.

I det hele taget et kedeligt måltid.

Burgeren kunne være rigtig lækker, hvis bare der blev brugt 5-10 minutter på at lave en nystegt bøf og varme en ordentlig bolle.

Som også nævnt af andre er personalet venlig.

07 maj 2011 22:11

1 1 5
Bestilte to burgere som take-away på Rohde´s. Spørger tjeneren i telefonen, om det kan lade sig gøre at få en bøf, der ikke er på grænsen til at være kremeret. "Det kan det ikke, da de er gennemstegt og lavet på forhånd". Så er stilen ligesom lagt.

Ser i køen, at al varm mad bliver tilberedt i microovne, incl nachos.-Mine forventninger daler yderligere. Vores Burger´s viser sig at være tørre og intetsigende. Kyllingen i kyllingeburgeren er iskold og bøffen i chiliburgeren er lige præcis "kremeret" og uspiselig. Alt i alt en super sløj omgang.

Hvis de da bare havde gidet at bruge lidt mere tid, på at lave tingene i en rigtig ovn, havde oplevelsen måske været acceptabel, men respekten for maden syntes ikke at være til stede. Hvem ringer til Bo Beck?

27 marts 2011 18:02

1 1 5
Meget kedelig "luksus" brunch, som vi heldigvis kun have betalt ½ pris for. All you can eat koncept, men kvaliteten så ringe på råvarerne, at man ikke får lyst til mere.
Juicen var vamt og smagte meget billigt.
En alt i alt, kedelig oplevelse.

27 marts 2011 14:12

1 1 5
Har lige været på Rohde´s og fået deres, efter egen mening, "Luksusbrunch", og kan konstaterer at det er alt andet end det. Først får vi at vide at der ikke er flere æggekager, men vi kan få et blødkogt æg i stedet for, og det var så også helt i orden, men ægget var simpelthen uspiseligt og langt fra kogt færdigt, selve blommen lå omringet af gennemsigtigt ulækkert væske. Udover det, fik vi en iskold pandekage, noget tørt brød, og det der skulle være lækre små chorizo pølser, var billige almindelige party pølser fra fakta. Den friske frugt, var også alt andet end det, små halvbrune stykker ananas og brune vindruer...
Sætter aldrig mine ben der igen, de burde skamme sig over at tage penge for sådan en gang L...!!

27 marts 2011 08:59

1 1 5
Var på Rohdes og få "luksus" brunch igår formiddags...

Det var en mager oplevelse; kedeligt pålæg, sløj kaffe, tørt (bakeoff)brød.
- æggekagen og bacon var OK -

Så skulle det forestille at være ad libitum, men da jeg gik op og bad om en tallerken mere, fik jeg himmelvendte øjne som svar, og lidt efter kom der så en ny tallerken, hvor halvdelen af tingene manglede. Ingen smør, ingen sirup til min tørre pandekage, ingen marmelade(som de ellers praler med er hjemmelavet), og ingen pølser.


GODT, min kæreste og jeg havde købt det via Downtown og kun givet halv pris..

Kommer ikke igen, det er helt sikkert.!

13 marts 2011 12:31

1 1 5
Min kæreste og jeg har lige været på Rhodes og fået en brunchtallerken. Brødet var kedeligt, pålægget var så ordinær som den overhovet kunne være. Et stk spegepølse, to stk kogt skinke og en skive alm ost. Man kunne så let gøre det lidt mere eksklusivt med til italienske pølser og hjemmebagt brød! Der er bestemt IKKE kælet for detaljerne her!
Ærgeligt...havde glædet mig til en lækker brunch:(
En positiv ting var det venlige personale.

08 februar 2011 09:39

1 1 5
Havde læst smådårlige anmeldelser af Rohdes, men tænkte at stedet skulle have en chance... bestilte cafe au lait, og det viste sig at være kaffe, som DSB ikke kunne have lavet den dårligere! Drik den aldrig!! Fik også en Rohdes burger: bøffen det sejeste jeg længe har smagt. Mit vandglas havde et kæmpe skår i kanten. Nej tak til Rohdes fremover!

15 oktober 2010 19:43

1 4 5
Var endnu engang forbi Rohdes og få deres (efter vores mening) rigtig gode tun-sandwich i dejligt groft brød. Tunsalaten er velsmagende og mildt krydret på den gode måde. Absolut en af vores favoritter. Til dessert fik vi lun æbletærte og cappuchino. Venlig betjening og dejlig indretning i cafeen. Eneste lille anke er at det godt må gå lidt hurtigere med afrydning fra de forladte borde. Det trækker ned, at gæster skal sidde midt i andres madrester og brugte service. Prisniveauet er meget rimeligt ift kvaliteten. Vi kommer helt sikkert igen.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Rohde's - Trøjborg

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×