Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sams Bar

Klostergade 28, 8000 Århus C
13anmeldelser

Sams Bar opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 13Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

31 august 2010 22:15

1 1 5
De er vist ikke glad for farvede personer i Sams bar. jeg blev afvist ved døren og fik vide, at jeg udgjorde en sikkerhedsmæssige risiko. sådan et sted vil aldrig anbefale andre mennesker.Jeg vælger en Mango, fordi man ikke kan vælge lavere.

17 juli 2009 19:47

1 5 5
Sams bar er da det fedeste sted at være, hvis du har en vild brandert kørende, og du bare har lyst til at danse og drikke i stride strømme. Drinksene er gode og personalet venligt. Jeg har kun gode oplevelser med Sams, og jeg er der stort set hver weekend.

07 april 2008 19:56

1 2 5
Sams Sams Sams.. Ja hvad skal jeg sige. Jeg er kommet der gennemsnitteligt hver anden weekend det sidste år. Hvorfor ved jeg faktisk ikke. Men det er et sted man bliver afhængig af hvis man er en lille usikker pige som jeg selv haha ej, det er fedt nok hvis man er rigtig stiv og 3 stjerner til deres happy hour fra 22-01, men ellers ikke et godt sted hvis man vil danse, eller score for den sags skyld! Det jeg har støvet op i hjørnerne derned har ikke været noget at råbe hurra for i hvert fald!!

21 november 2007 17:02

1 1 5
Kan desværre kun, give minimun en STJERNE. ØVVV!.

Stedet er proppet(fatter ikke, der er proppet) så man ikke kan bevæge sig, de kan ikke lave drinks, stedet er tit udsat for "snestorm", folk vil med glæde danse næveDANCE og pigerne(de fleste) er HMMMMMmmmm, sagt på en pæn måde. Ikke nogen stor udfordring, desværre. øv øv øv!easy easy...The place to party, if you live in a trailerpark. . .

Men ellers, så er det da okay. eller?

13 oktober 2007 19:17

1 1 5
Stedet hvor man får stjålet sine ting og hvor personalet skider på en. Folk sniffer åbenlyst på toileterne og musikken latterlig ringe. Drinkspriserne er helt hen i vejret og så er det her alle truckerne fra oplandet kommer for at slås.

22 april 2007 14:22

1 1 5
Sidste stop før helvede!!!

20 april 2007 20:37

1 3 5
De har okay priser og hvis man finder en plads kan man sagtens få en hyggelig tur i byen.. de spille go danse musik, bare ærgeligt at der ikke er meget plads at danse på..
Er det sted jeg startede med at gå i byen som 15-16 årig.. desværre er det også i dag det sted hvor alle 15-16 årige syntes de skal komme.. lidt trist.. men drenge, det er der i skal gå hen hvis i bare gerne vil have et put!! :)

17 april 2007 11:49

1 2 5
mine venner ville have mig med på sams.. de to første gange var det ikke succes, men tredje gang var lykkens gang :D men skal siges det var en søndag i påsken, så der var ikke fyldt som der ellers er, hvilket jeg sys er hyggeligt.. kan godt lide man ikke skal stå i kø, at stå og skubbe hinanden.. men sys generelt århus er meget federe at gå i byen i en torsdag.. folk er meget mere nede på jorden og lige til, måske fordi det er flest studerende man møder.. men kan ikke anbefale stedet, er bange for det var one in a lifetime oplevelse :p de andre gange jeg har været der, har folk siddet i klynger og overbegloet en fra top til tå..

25 marts 2007 21:32

1 3 5
jeg gir mine stjerner til den super dejlige dørmand Biger

19 februar 2007 19:21

1 1 5
Det er svært at finde positive ord om Sams Bar når jeg kigger tilbage på de ganske få gange, jeg har været der. Alle besøgene har jeg fået mere eller mindre onde blikke, været ved at glide i et ølindsøbet gulv, grint over den fuldstændig elendige musik og hurtigst muligt smuttet igen.
Århus bugner desværre ikke af åbne muligheder efter kl. 2 eller 3, men Sams Bar er bestemt ikke en af de gode.
Dog burde turister, der gerne vil opleve udtrykket 'en Århus krammer' på egen krop tage på Sams Bar, for her burde muligheden være temmelig stor.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sams Bar

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×