Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sashimi Sushi

Skovvejen 46H, 8000 Århus
64anmeldelser

Sashimi Sushi opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 64Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

16 januar 2012 14:22

1 5 5
Lækker frisk Sushi, venlig betjening. Man fornemmer at der lægges stor vægt på gode og friske råvarer.

22 maj 2011 20:31

1 5 5
i'm a japanese who lives in Aarhus. The sushi they made reminds me the taste from my hometown Nagoya in Japan!
Thanks to you guys in Sashimisushi!

12 november 2010 17:49

1 3 5
Stedet laver lækker og indbydende sushi, men man bliver ofte mødt af en telefonsvarer når man ønsker at bestille over telefonen.Jeg har op til flere gange ringet forgæves for at bestille.... dette er dybt frustrerende!!!jeg ville gerne give 4 mangoer, men giver kun 3 pga den haltende service.

27 oktober 2010 23:16

1 4 5
Sushi-Debut :-)

Min kæreste og jeg havde bestemt os for, at ville smage Sushi. Tjekkede derfor MangaSpot.dk og fandt frem til Sashimi Sushi.

Da vi kom ind i den lille butik/restaurant blev vi høfligt modtaget af indehaveren. Fortalte, at vi var helt nye i Sushi-verdenen, hvortil han hjalp os igennem bestillingen. Super god og pædagogisk betjening.

Selve Sushien kan jeg ikke sige så meget om - eftersom at det var min debut med Sushi, har jeg ikke noget at sammenligne med. Men som debutant kan jeg sige, at det var yderst velsmagende og frisk.
Selve Sushien kan jeg ikke sige så meget om - eftersom at det var min debut med Sushi, har jeg ikke noget af sammenligne med. Men som debutant kan jeg sige, at det var yderst velsmagende og frisk.

30 september 2010 21:05

1 5 5
Super lækker anrettet sushi.
Flotte stykker fisk og lækre råvarer.
"Håndskåret ingefær"
God og rigelig wasabi
Fin betjening

30 september 2010 13:33

1 5 5
Nem forbestilling af menu'er, overordentlig venlig betjening og den lækreste sushi lavet af de bedste råvarer ......3 gode grunde til at jeg helt sikkert vender tilbage til Sashimi Sushi. Den eneste grund til at jeg af og til foretrækker at lave mine sushier selv - er det faktum at mine børn kan blive ved og ved og ved.....I går, på min søns 14 års fødselsdag (han havde valgt Sushi fra Sashimi som fødselsdags-middag) hentede vi til hele familien....da han havde spist de 12 stykker jeg havde købt til ham var kommentaren..."jeg kunne altså have spist dobbelt sa mange"....så vi vender helt sikkert tilbage til Sashimi Sushi - Mvh. Marian

27 september 2010 17:43

1 5 5
Endnu engang fik jeg det bekræftet: Sashimi er det bedste sushisted i Århus.

Der er efterhånden mange om buddet og man kan da få både, god, fin og hæderlig sushi mange steder efterhånden. Tit svinger kvaliteten alt efter hvem der er i køkkenet.

Men det er her Sashimi skiller sig markant ud. Her får man aldrig udkogte eller underkogte ris. Her er ikke alt muligt 'spændende' og 'lige hvad vi havde ved hånden' i makirullerne. Her er sushi nemlig både en passion og en kunstform. Jeg har efterhånden hentet sushi hos Sashimi 15-20 gange og der har ALDRIG det mindste at sætte en finger på. Det er altid perfekt tilberedt, friskt og super velsmagende. Jeg hopper gerne på en bus og kører lidt længere for at hente sushi hos Sashimi.

Uh, nu kan jeg ikke tænke på andet en en gunkan med flyvefiskerogn. Jeg ved vist hvor jeg skal hen i morgen og hente aftensmad ;-)

26 september 2010 09:33

1 5 5
Sashimis sushi er altid yderst velsmagende og indbydende.

Denne gang dristede jeg mig til at gå lidt ud over det sædvanlige, og bestille en Specialized Malibu menu og en Rainbow.

Det var en absolut positiv oplevelse og alle pengene værd.
Stykkerne var flotte, med en udførsel som var et pænt stykke over den ellers upåklagelige standard.

Endnu engang leverede sashimi varen.

19 september 2010 10:24

1 5 5
Super lækkert. Frisk og velsmagende sushi. Rene lokaler.

18 september 2010 15:26

1 5 5
Sashimi leverer varen! Solidt komponerede menuer, den klassiske sushi/sashimi uden dikkedarer. Jeg har rejs meget i Østen, og når man piller alt det smarte væk, så er kun maden tilbage. Og Sashimi laver den, sådan som det skal være. Det er ægte, det er frisk, og alle pengene værd. Kan kun anbefales. Altid god betjening, men bestil i god tid!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sashimi Sushi

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×