Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sharwarma Bar

Guldsmedegade 8, 8000 Århus C
10anmeldelser

Sharwarma Bar opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 10Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

23 september 2011 13:29

1 1 5
Det kan godt være at man kan tjene kassen på at sælge mad til fulde århusianere, der bare skal have noget mad at gå hjem på efter en bytur. -Men så har man også et ansvar for at maden bliver håndteret forsvarligt.

Det er super klamt at I tager madvarerne med fingerne, for dernæst at tage imod penge, og så fortsætte med at ordne mad, UDEN at vaske fingre. Det var helt grelt da jeg var der, der formåede I at tabe byttepenge på gulvet: Samle op og fortsætte madlavningen.

24 juni 2011 13:30

1 1 5
Købte en rulle kebab med oksekød til 40 kroner. De tog salat, løg og tomat med fingrene og der var ikke alt for meget kød i rullen derimod var der for meget dressing, brødet var godt. Ikke et sted jeg køber mad igen.

14 maj 2011 22:15

1 1 5
De sidste fire gange, jeg har været på Shawarma Bar, har de taget grøntsagerne med hænderne. Jeg har bedt dem om at bruge den tang, der ligger der til det samme, men de ignorer det. Det duer ikke at tage våd salat op med fingrene, når man forinden har stået og taget imod kontanter. Jeg er begyndt at spise et andet sted.

31 juli 2010 22:57

1 5 5
Effektiv betjening, og efter min mening byens aller, aller bedste brød. Det smager vidunderligt, og ligger godt i maven lørdag nat kl. 4 :) Har aldrig oplevet at få dårlig betjening derinde. Alt i alt et godt spisested der fortjener 5 mangoer :)

17 marts 2010 22:48

1 5 5
Løfter fastfood til et højt niveau. Superprofessionel og lynhurtig betjening. Laver udelukkende shawarma med oksekød eller kylling samt falafel, og det gør de fortrinligt - ingen distraherende dikkedarer. Chili/hvidløg og dressingen er meget lækker, men brødet er det, der virkelig løfter det. Ingen tørre, runde plader her, som man kan være uheldig at få andre steder, men friskbagt, blødt brød, der smyger sig om det lækre fyld. Uhm, jeg må vist derned og have en til aftensmad...

11 april 2009 12:37

1 3 5
Jeg køber ofte shawarma fra shawarma bar og jeg synes godt om deres kebab rullet ind i friskbagte pandekageagtig brød. Prisen er også god. 35,-kr for en god shawarma.

10 november 2008 14:02

1 4 5
Godt brød, ok kød, frisk salat(lidt kedelig blanding), god dressing og effektiv betjening.
En af de bedste i Århus.

07 januar 2008 18:26

1 5 5
Sharwarmabar er garant for altid lækre sharwarmaer lavet med friskbagt brød.

For 35 kr (koster den nu både nat og dag) får man en rulle med frisk salat, lækkert kød og en tilpas mængde dressing. Husk ikke at snyde dig selv for chili og hvidløg.

Shawarmaen kan i høj grad også anbefales på vej hjem fra byen, da den er rullet på en sådan måde, at den er forholdsvis let at spise, selvom der er røget et par sjusser indenbords.

29 januar 2007 19:56

1 5 5
Jeg har mange gange spist en falafelrulle til sølle 25 kr. Også om natten. Med en smule chili, tak. Betjeningen er superhurtig, falafelerne er friskbagte og ingen letbrun salat og slatne tomater her. Kokkene er nogle smårå fyre, der virker til at have prøvet et og andet, men jeg har da både slået et smil og en sjov bemærkning af dem, selv om de tit har job-fjæs på. På smag, effektivitet og pris får de topkarakter fra mig.

19 januar 2007 04:01

1 3 5
Sharwamabar laver en rigtig god rullekebab, jeg mange gange har fået på vej hjem fra byen. Fordelene er, at den er uden majs og rullet på en sådan måde, at man kan spise den uden at tabe halvdelen på vejen, hvilket både er rart for vejen og én selv. En rullekebab koster 30 kr. Om natten er der dog nattillæg på 5 kr., så 35,-

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sharwarma Bar

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×