Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Skov & Stubbs Gastronomi

Klamsagervej 12 kld., 8230 Åbyhøj
25anmeldelser

Skov & Stubbs Gastronomi opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 25Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 december 2011 15:36

1 5 5
Skov & Stubbs leverede mad til vores barnedåb i Risskov. Det var en udsøgt buffet, og et vellykket stykke arbejde fra deres side. Vi har fået mad fra dem før og det var samme udsøgte fornøjelse som de andre gange.

Hele vejen rundt blandt vores gæster, er deres mad blevet altid rost til skyerne, mens vi også var glade for at der altid er rigeligt.

Vi vil anbefale dem til alle, hvor talen falder på udbragt mad.

Venlig hilsen
Louise & Allan Frandsen

03 februar 2011 08:38

1 5 5
Vi fik en frokosttallerken leveret - smukt portionsanrettet i emballage, da vi skulle have maden med på udflugt - og spise i bussen.
Maden var super god og det var alle pengene værd - man får rigtigt meget mad og alt er lækkert anrettet og smager dejligt.
Vi vil helt sikkert benytte jer igen
Tak for god Service, Møbelfabrikken R. Randers, Odder, mvh Susanne Rasmussen

20 december 2010 10:43

1 5 5
Jeg ønsker med denne anmeldelse at give udtryk for stor tilfredshed med den bestilte og leverede menu (Julebuffet 2). Vi var meget tilfredse med maden, det smagte alt sammen dejligt, og der var rigeligt af det! Bestillingen gik fint igennem, og vi modtog en bekræftelse. Leveringen/ maden kom til aftalt tidspunkt med professionel & smilende service. Maden var et mesterværk, kreativ og flot anrettet og det smagte ligeså lækkert.

God jul.

29 oktober 2010 12:08

1 1 5
Vi kan på ingen måde anbefale Skov & Stubbs til andre.

Vi var ude for, at vi siden marts havde en aftale med Skov og Stubbs om at de skulle levere mad til vores bryllupsfest d. 2/10, men 3 uger før levering (efter vi har haft en aftale i et halvt år) vælger de at snige helt nye betalingsbetingelser ind ad bagdøren og kun ved et tilfælde opdagede vi det.

Da vi kontaktede dem, fik vi at vide, at ja, det var korrekt, de havde fået nye betalingsbetingelser og dem skulle vi også gøre brug af... til trods for at vi jo havde lavet en aftale baseret på nogle helt andre og for os meget essentielle betalingsbetingelser.

Vi prøvede at overbevise dem om, at vi selvfølgelig hørte under de oprindelige betingelser, da det var dem, som vores aftale tilbage i marts var baseret på, men det ville de ikke høre tale om. Enden på det blev, at vi var så desperate, at vi 10 dage før bryllupsfesten måtte finde en anden leverandør, Skov & Stubbs truede os og vi var nødt til at få hjælp fra forbrugerstyrelsen for at få lukket sagen... En "dejlig" oplevelse og lige noget man har brug for når man vil skabe det perfekte bryllup!!!

Hele historien kan læses her: http://www.onlinekonsulenten.dk/personligt/aarhus-baseret-cateringfirma-loeber-fra-aftalen/

16 august 2010 17:38

1 5 5
Blot dette for at kvittere for en i enhver henseende fremragende levering fra
Skov & Stubbs.Gastronomi.
Sommertærten, unghaneterrinen og nordsølaksen med tilhørende garniturer var en vidunderlig optakt til det rosastegte oksekød, som jeg nød at skære i skiver, mens duften bølgede op fra de velkrydrede fileter. Og de gratinerede kartofler nænsomt tilsat Dijon-sennep, hvilket overraskende raffinement. Endelig finalen, en elegent chokoladetærte med en mere end himmelsk vanilje-iscreme.
Og undervejs masser af grønt og frugt.
Min sjæl hvad vil du mer?
Hertil kom den præcise og koncise levering on time af chefen himself.

Seks kokkehuer/mangoer herfra.

20 maj 2010 21:36

1 5 5
Det ligger min kone meget på sinde, at skov og stubbs får en hilsen med tak for overordentlig dejlig mad, som vi var meget tilfreds med og en meget venlig betjening ved afleveringen.

Min kone og jeg havde fået dem anbefalet af vores nabo, og vores forventninger var høje, men de overgik selv vores vildeste fantasi. Alt var flot anrettet og veltilberedt.

Vi bestilte til 17 personer, og menuen var deres sommerbuffet nr. 3. Rabarbertriflien var en udsøgt fornøjelse.

13 april 2010 21:02

1 5 5
Jeg vil gerne sige tusind tak for en alletiders menu. Det var utroligt veltillavet og perfekt. Jeg har aldrig fået så mange positive tilkendegivelser og ros for maden, som denne gang. Og vi har prøvet flere forskellige og anerkendte "ud af huset". Skov & Stubbs Gastronomi slår dem alle. Tusind tak for det. Bl.a. var deres syrlige rødløg et stort hit, men det var alt det andet også. Så endnu en gang tak for den dejlige mad. Jeg synes, det er meget vigtigt for en fest, at maden er vellykket. En god start på en god fest.?

04 januar 2010 16:34

1 5 5
Vi var heldige at få mad leveret d. 26 december. Valget faldt på vinterbuffet 2 fra deres hjemmeside. Bestillingen var nemt og hurtigt. Maden (bortset fra det varme) kom utrolig flot anrettet på pænt service. Den ung pige der leveret var rigtig sød og smilende. Hun gik det hele igennem med os så der var styr på alt.

Alt var lækkert og velsmagende. Vi fik Nordsølaks som varmrøget, unghanebrystroulade,
lufttørret landskinke, oksefilet med tilbehør til hovedretten og så var der et udvalg af oste samt. en lækker dessertkage. Mums :)
Der var bare nok mad og alle roste.

Vi har efterhånden prøvet mange cateringfirmaer, og Skov og Stubbs må siges at være de bedste.

5 ud af 5 fordi alt "klappede" fra start til slut.

30 december 2009 18:22

1 3 5
Vi bestilte julefrokost mad fra skov og stubbs til julefrokost på arbejdspladsen. Indholdet:
Sild, leverpostej med bacon og svampe, kyllingeterrine eller soufflé med kanelkrydrede æbler og salat + svinesteg med sovs, rødkål, sauce og endelig ris à la mande.

De ansvarlige var meget venlige ved bestillingen og maden kom også rettigigt i fin emballage og service. Hvilket er stort plus. Der var også rigeligt med mad. Karry silden smagte skønt af karry, og der var masser af sild i salaten.Jubii. Det var ganske overvældende. Herefter kom kyllingeterrine. Den smagte ok. - men den var en smule fad, hvis ikke de smukke lyserøde kanelkrydrede æbleterninger havde været der, havde det været en lidt kedelig omgang.
Leverpostejen var ok. Svampe og baconen var anretttet flot ved siden af og smagte virkeligt dejligt sprødt, og bedre end det jeg har prøvet før. Hovedretten som var svinekød med nordjyske petitkartofler og hjemmelavet rødkål + sauce. Det var ok. men saucen, manglede efter min vurdering kraft og smag og saucen var lige det touch, der manglede til at gøre hovedretten spændende.
Ris à la manden var dejligt cremet i sin konsistens og er en af de bedste jeg har smagt i år. Hele ris a la manden blev også spist temmelig hurtigt- hvilket indikerer at andre havde samme opfattelse som jeg selv.

Det der tæller op i den samlede vurdering er service, og venlighed ved bestilling, og rigelig mængde mad i forhold til antallet af personer.
Det som tæller ned i den samlede vurdering er den lidt fade unghane terrine, som manglede krydderi og saucen og hovedretten, som ikke var så spændende.

På den baggrund vil jeg give skov og stubbs
3½ mango.

21 november 2009 23:05

1 5 5
Tusind tak til Skov & Stubbs for levering af mad lørdag d. 07 november. Det var helt perfekt, veltillavet, dejlig mad. Det er ikke sidste gang, jeg benytter mig af deres fantastiske, kulinariske evner :-) Kun positive strokes herfra!!!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Skov & Stubbs Gastronomi

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×