Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Slap af

Studsgade 8, 8000 Århus C
63anmeldelser

Slap af opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 63Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

23 april 2013 16:34

1 5 5
Jeg havde bestilt bord til mig selv, min kæreste og mine forældre for at fejre min fødselsdag. Havde forinden læst anmeldelser af stedet her på siden og havde derfor rimelig høje forventninger. De blev alle indfriet. Vi fik kammuslinger, ølbraiseret kalvestank og creme fraiche parfait til dessert. Mine forældre er nok lidt konservative når det kommer til mad, men tog rigtig godt imod maden. Tjenerne var søde og hjælpsomme og den vinmenu min mor og jeg valgte, var rigtig fint tilpasset - samt den afsluttende cocktail. Man får virkelig en god kvalitet for pengene her! En klar anbefaling.

14 februar 2012 08:45

1 5 5
Jeg har været på Slap Af en del gange nu og hver eneste gang går jeg derfra glas og tilfreds.

Her får man altså noget for pengene. Fantastisk mad, god betjening og ikke mindst de afslappende omgivelser.

I tirsdags skulle jeg ud at spise med min kæreste og slog et smut forbi Slap Af hvor de åbenbart er begyndt at køre et nyt tilbud om tirsdagen og onsdagen.

Vi fik 2 lækre retter med 2 glas vin til 200,- Vi var helt forbløffet og fik nærmest dårlig samvittighed over det kunne være så billigt.

Det kunne godt blive en tirsdags/onsdags-tradition..:-)

Slap Af, vi er vilde med jer og jeres kokke!

02 februar 2012 21:43

1 5 5
Jeg var på slap af med min kæreste og en ven fra USA. Det første man møder når man kommer ind af døren er de smilende medarbejdere som siger hej til en som om man var deres bedste ven. Jeg bestilte en pasta med varmrøget laks og spinat som smagte fantastisk, min kæreste og vores fælles ven bestilte begge en chick a nara som var pasta med kylling, tomater, serrano skinke, forårsløg. Denne chick a nara fik også rigtig god respons fra de to andre. Betjeningen var helt i top og rart med noget personale som virker glade og smilende uden noget snobberi. Helt sikkert ikke sidste gang jeg sætter mine ben der :)

26 januar 2012 11:27

1 5 5
Jeg var lige før jul i århus med min kæreste for at købe julegaver. Vi blev sultne, og havde netop være i Samsø-Samsø butikken. Derfor kom vi forbi cafe slap af.

Jeg forventede mig ikke meget,andet end en almindelig café tur, men jeg må sige at dette virkeligt var en oplevelse. Vi blev modtaget i døren af en smil, vi blev betjent med en smil, og vi gik med et smil¨- dette skyldes at vi fik en burger, som var helt fantastisk i forhold til andre cafeér jeg har været på. Vi fik personlig og hjertelig betjening selvom der var andre kunder - det hele til fornuftige penge.

Vi vil helt sikkert komme igen til en 3 retters menu en lørdag aften, da jeg efterfølgende har hørt at dette skulle være en helt særlig oplevelse. Er du i Århus en dag, bør du gå her forbi - det er en oplevelse værd... (hvor tit sætter tjeneren sig ved siden af dig, og spørger om du er tilfreds ) ? Jeg har aldrig oplevet det før - og det er jo netop det, som det handler om for at en café kan give noget de andre ikke har, det at mån får noget man ikke havde forventet.

jeg var meget tilfreds med min oplevelse på cafe slap af.

26 januar 2012 11:10

1 5 5
Lige inden jul sidste år var vi et smut i århus, for at købe julegaver. Vi havde god tid, så jeg ringende til en af mine venner for at høre hvor vi fik den bedste burger i byen. Han nævnte deribland Cafe Slap Af. og da vi netop havde været i samsø/samsø var det jo oplagt at tage derover, da det var lige om hjørnet.

Vi var blot mig og min kæreste, så det var som ikke fordi det skulle være det vilde. Vi kom ind, og blev taget pænt imod i døren, hvilket jo altid er rart. der var ikke så mange (ca 20) så der var en dejlig rolig atmosfære. Min kæreste bestilte en kylling burger og jeg, en almindelig burger - Og jeg må sige at det virkeligt var en god burger. Jeg syntes tit at man oplever på cafeér at det er nogle tørre boller og at de er sådan lidt "fesne" men her blev vi ikke skuffet. Burgeren virkede hmmm, meget mere hjemmelavede på en måde, og bollen var ikke tør, derudover blev jeg mæt (kæresten spiste jo naturligvis kun det halve)

deruover fik vi bare en rigtig god behandlig, tjeneren satte sig ved os og spurgte hvordan maden var, og om vi ellers manglede noget, det var en meget personlig betjening selvom der også var andre kunder.

Så kommer man forbi latinerkvarteret i Århus, vil jeg klart anbefale folk til at gå forbi, det er en oplevelse værd.

16 januar 2012 15:04

1 5 5
Super fed stemning!
Jeg var torsdag (d. 12/1) på Slap Af sammen med et par gode venner, vi havde været på en lille strøgtur, og ville afslutte med noget godt at spise. Min veninde anbefalede Slap Af, da hun havde haft flere gode oplevelser derinde. Da jeg trådte ind på caféen blev vi mødt med et smil fra vores tjener, og fik hurtigt sat os ned. Tjeneren var venlig, og der var ikke tvivl om, at hun havde styr på mad, vin etc.
Alt i alt vil jeg personligt varmt anbefale Slap Af til venner og familie, da jeg ikke kunne sætte en finger på hverken personale, maden eller stedet.

16 januar 2012 15:00

1 5 5
Super fed stemning!
Jeg var torsdag (d. 12/1) på Slap Af sammen med et par gode venner, vi havde været på en lille strøgtur, og ville afslutte med noget godt at spise. Min veninde anbefalede Slap Af, da hun havde haft flere gode oplevelser derinde. Da jeg trådte ind på caféen blev vi mødt med et smil fra vores tjener, og fik hurtigt sat os ned. Tjeneren var venlig, og der var ikke tvivl om, at hun havde styr på mad, vin etc.
Alt i alt vil jeg personligt varmt anbefale Slap Af til venner og familie, da jeg ikke kunne sætte en finger på hverken personale, maden eller stedet.

16 januar 2012 13:04

1 5 5
Forrige lørdag lagde familien og jeg for første gang vejen forbi Slap Af i Latinerkvarteret i Aarhus. Vi var på forhånd blevet instrueret om deres lørdagskoncept, som lød på en 3-retters menu for 200kr. Umiddelbart synes det at være et koncept som vinder mere og mere indpas i Aarhus, men oftest skuffer pga. portionernes størrelse, eller madens kvalitet generelt. Dette kan dog næppe siges om Slap Af... Portionerne var alle tilpas store, og supplerede hinanden rigtig godt. Vi fik en super lækker kombination af gravet oksefillet til forret, rådyrsragout til hovedret og en chokoladekage til dessert. Samtlige tre retter var fantastisk velsmagende og ikke mindst flot anrettet. Desuden fulgte der en meget grundig præsentation af hver ret fra vores tjener, som desuden var meget opmærksom og ret underholdende! Vil klart anbefale Slap Af, det er helt sikkert et sted jeg vil besøge igen!!

19 september 2011 17:41

1 1 5
Absolut Århus' dårligste cafe.
Bestilte 2 stk cafeburgere og trods at de ikke havde noget at lave i køkkenet gik der 55 min før vi fik dem serveret - da de kom var det den klammeste burger jeg længe har fået og med den billigste ketchup til. Ikke engang Heinz ketchup.. Salaten var rådden, pomfritterne halv lunkne og bløde. betjeningen var ok, men personalet var mere optaget af at snakke med andet personale end at betjene gæster.

Kommer aldrig igen og kan absolut ikke anbefales.

05 august 2011 11:13

1 4 5
Fik bare en ganske almindelig kop kaffe. Kaffen var var fyldig, og mælken varm. OG så det vigtigste: Gratis refill!! Det var klasse! Og med Fitness World medlemsskab kostede det mig kun 17.50 kr. Jeg kommer helt sikkert tilbage til slap af. Eneste minus er at der mangler udendørs siddepladser.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Slap af

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×